MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Komitety Obrony przed PiSem cz. II

« poprzednia strona

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 10 z 10

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

komitetoppis2

Post #1 Ocena: 0

2011-04-19 09:27:46 (14 lat temu)

komitetoppis2

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-04-2011

Domagam sie od administarcji reakcji na obelgi. Mysle ze nikt z obrazjacych mnie ani nie jest psychiatra ani na 100% mnie nie badal.

Wyglada na to ze MOZNA WYZYWAC i nie jest to sprzeczne z regulaminem o ile dotyczy to osob o innych pogladach niz moderatorow.
KOMITETY OBRONY PRZED PiS **** NIE DLA RYDZYKA I JAROSLAWA

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2011-04-19 09:45:31 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Drogi Komitecie,

Musze potiwerdzic, ze masz racje. Nikt z Moderatorow nie jest psychiatra, nikt z nas rowniez Cie nie badal. Jak rowniez nikt Cie nie obrazal.

Ponizszy komentarz nie odnosi sie do Ciebie ale do Paranoidalnych Forumowiczow - chyba ze uznajesz sie za takowego, ale wtedy nie jest to obrazanie tylko stwierdzenie faktu.
A propos Korby, do ktorego nawiazujesz i stylistyka i tematyka wypowiedzi, w ktoryms ze swoich postow wspominal cos o leczeniu, stad tez moje przypuszczenie ze nie pomoglo. Chociaz z druiej strony nie oamietam o jakie leczenie chodzilo.

Proponuje ignorowac watek, tak jak i paranoidalnych forumowiczow. Bylt tu kiedys niejaki Korba prowadzacy watek Z Ambony. Widac najwyrazniej to jest jego Powrot z Zaswiatow. Widac leczenie nie pomoglo...

Twoja reakcja sugeruje, ze wszystkie komentarze odbierasz personalnie. Moze nie powinienes.

Wszytskie uwagi jakie Ci zwrocono do tej pory odnosza sie do sposbu wypowiedzi a niektorych sytuacjach tez do tresci. Dlatego tez, proponuje dostosowac sie do uwag Moderatorow.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2011-04-19 09:49:44 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Tutaj definicje o ktore proszono wczesniej:

Moderators

Tutaj wytlumaczeni znaczenia slowa ''moderate''

–noun
6. a person who is moderate in opinion or opposed to extreme views and actions, especially in politics or religion.
7.( usually initial capital letter ) a member of a political party advocating moderate reform.

–verb (used with object)
8. to reduce the excessiveness of; make less violent, severe, intense, or rigorous: to moderate the sharpness of one's words.
9. to preside over or at (a public forum, meeting, discussion, etc.).

–verb (used without object)
10. to become less violent, severe, intense, or rigorous.
11. to act as moderator; preside.

Origin:
1350–1400; Middle English moderate (adj.), moderaten (v.) < Latin moderātus (past participle of moderārī to restrain, control), equivalent to moderā- verb stem ( see modest) + -tus past participle

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

komitetoppis2

Post #4 Ocena: 0

2011-04-19 09:52:31 (14 lat temu)

komitetoppis2

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-04-2011

Jaki ty jestes falszywy. Twoja wypowiedz jasno i wyraznie mowi, ze jestem niby jakims tam Korba, ktory byl psychiczny. A wiec i ja jestem.
Ale ty jestes moderator, tobie wolno. Jak ja by tak napisal o kims (przypominam, ze choc wielokrotnie mnie prowokowano to NIKOGO NIE OBRAZILEM) - to bys dal mi bana, zaklamany moderatorze.
Nadawalbys sie na ministra bezpieki w IV Rzeczpospolitej Kaczystowskiej.
KOMITETY OBRONY PRZED PiS **** NIE DLA RYDZYKA I JAROSLAWA

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2011-04-19 10:00:19 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Dziekuje za sugestie dotyczace mojego zawodu.

Ze swej strony sugeruje powrot do Polski aby podjac walke z opresyjnym rezimem.
Pobyt na emigracji nie pozwala na efektywne zaangazowanie sie w walke, zapewne z powodu dystansu jak i niecheci forumowiczow do zrozumienia jej wazkosci.

Zauwazylem ze wielokrotnie dajesz do zrozumienia ze Forum Mojej Wyspy nie spelnia Twoich oczekiwan (jakie by nie byly) - dlatego tez ponawiam moja sugestie znalezienia forum bardziej sprzyjajacego Twoim pogladom (jakiekolwiek by ne byly).

Przyjmiemy z ubolewaniem decyzje, ze tak interesujaca osobowosc opusci nas, niemniej jednak uszanujemy ja.

Pozdrawiam i zycze Milego Dnia.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Kasia_red

Post #6 Ocena: 0

2011-04-19 10:04:21 (14 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Cytat:

2011-04-19 09:27:46, komitetoppis2 napisał(a):
Domagam sie od administarcji reakcji na obelgi.

Reaguję. I zamykam wątek, a jeśli jeszcze na forum pojawi się nowy temat dotyczący "zbrodniarzy i morderców narodu pokroju Kaczyńskiego", będzie również zamknięty. Moja Wyspa nie zamierza ponosić odpowiedzialności za publikację na swoich stronach tego typu zarzutów, nie udowodnionych wyrokiem sądu.

Autorowi radzę poszukać sobie w sieci przestrzeni, gdzie sposób wyrażania jego poglądów będzie aprobowany. Na Mojej Wyspie jest wielu użytkowników, którzy mają skrajne poglądy, ale przez kilka lat funkcjonowania portalu nauczyliśmy się wspólnie rozmawiać na ten temat w taki sposób, aby nie szerzyć nienawiści - względem danej idei czy ludzi.
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,