Str 9 z 10 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
tomaszzet | Post #1 Ocena: 0 2011-04-19 00:01:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Co jest, baterie się wyczerpały?
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
CapitalismConvi | Post #2 Ocena: 0 2011-04-19 00:03:34 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Jesteś już namierzany, Komitet. Do tej pory starałem się ciebie bronić przed centralą. Niestety, widzę, że biegniesz dalej ku przepaści. Nie myśl, że ci to po wyborach zapomnimy. Prezes nie lubi gdy się z Niego żartuje, szczególnie z Jego wzrostu.
Ja już swoje zrobiłem. Musiałem o tym poinformować, bo dostałem do monitorowania Anglię i Walię (poza Szkocją i Płn. Irlandią). Gdybym tego nie zrobił, sam miałbym niewesoło. Ale szkoda mi ciebie, bo przypominasz mi samego siebie, gdy byłem młodszy. Proszę cię, odpuść nas sobie. Nie zatrzymasz kilkoma wpisami na forach naszego marszu po władzę pod koniec tego roku. Zastanow sie... może jeszcze nie jest za późno. |
Dwunasty | Post #3 Ocena: 0 2011-04-19 00:08:15 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
to tylko zapytam na koniec co ma ta twoja wypowiedz do walki z pisem?
cytat: Adolf Hitler i jego banda byl zagorzalym katolikiem, a swoja wladzê wykonywal z pomoca na wskros faszystowskiego Zakonu Jezuitów. Hitler mordowal #zydów, Romów, Polaków na polecenie papieza Piusa z Watykanu w swoich katolickich obozach koncentracyjnych jak Oswiêcim. Pinochet, morderca i kat narodu chilijskiego to tez jest fanatyczny katolik i ludobójca zarazem. Dzialal rowniez na zlecenie Watykanu. Jan Pawel II ktory jest za to odpowiedzialny dzis jest wynoszony na oltarze. Katolicki kardynal Wyszyñski byl piewca hitleryzmu i Hitlera. Pamiec po tych wszystkich oprawcach Narodu Polskiego powinna zaginac. Dzis imionami znanych hitlerowców jak Wyszyñski czy Pilsudski nazywa sie nasze Polskie ulice, a przeciez kazdy wie z historii, ze to kat Pilsudski zbudowal w Polsce pierwsze obozy koncentracyjne, które Hitler jedynie rozbudowal i rozwinal celem wymordowania ludzi innej wiary, nizli zbrodniczo-katolicka. Czas juz najwyzszy zlikwidowac tê zbrodnicza, terrorystyczna okupacjê. KOPP jednoczy wszystkich ludzi myslacych, inteligentnych i postêpowych, wszystkich, którzy popieraja postepowe technologie, nowoczesna medycyne i cywilizowane sposoby zarzadzania pañstwem obywatelskim, a nie partokratycznym. Zbrodnicze strajki katolickich fanatyków doprowadzily do zniszczenia Polskiej Gospodarki, zadluzenia i wzrostu cen Sekta katolicka rozkradla w Polsce po 1989 r. okolo 20-30% majatku narodowego, a nastapilo to w ciagu 10-12 lat jej dyktatury. Sekta katolicka nigdy nie miala w Polsce zadnej wlasnosci ani majatku, a jej obecnosc na ziemiach polskich to watykañska okupacja. Czas znacjonalizowac to, co sekta politycznych zlodziei ifaszystów ukradla calemu spoleczenstwu, bo to akurat starczy na likwidacje zadluzenia Panstwa Polskiego! koniec cytatu... ![]() na koniec: Nikt za poglądy polityczne bana raczej nie dostaje a jedynie za sposób w jaki te poglądy wyraża. Mozna powiedzieć zjadłem jabłko ale już stwierdzenie wpierd...m pieprz....e kwaśne gów.....ne jabłko nie będzie mile widziane. |
Post #4 Ocena: 0 2011-04-19 02:05:51 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
komitetoppis2 | Post #5 Ocena: 0 2011-04-19 06:39:13 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-04-2011 Skąd: xxxxx |
KOPP jest spontanicznym, spolecznym Ruchem wszystkich postêpowych i humanitarnych sil i ugrupowan, osób cywilnych i prawnych, które w duchu jednosci i tolerancji sprzeciwiaja sie dominacji politycznych i militarnych rezimów katolickich w Polsce i innych krajach Europy. Filozofia i nauka spoleczna KOPP jest bardzo jasna, prosta i przejrzysta, a opiera sie na dazeniu do reformy
pañstwa, które ma byc panstwem wszystkich obywateli, przyjaznym ludzkosci, a nie prywatnym rancho na którym rozbija sie za pieniadze podatnika szef jakiejs terrorystycznej, zbrodniczo-inkwizycyjnej i morderczej sekty z Watykanu, która w czasie 1600 lat swej historii wymordowala ponad 200 milionów ludzi, w tym ponad 100 milionów Indian. Paranoja katolicka czy szyicka musi odejsc raz na zawsze do lamusa historii, a wladza panstwowa musi byc pod calkowita kontrola spoleczeñstwa, a nie przemyslowej, kapitalistycznej oligarchii religijnych faszystów, fanatyków i oblakañców. Wladza religijnych fundamentalistów, fanatyków, czyli faszystowskich paranoików musi zostac calkowicie ukrócona i definitywnie zlikwidowana. Zbrodniarze i mordercy Narodu Polskiego pokroju Kaczynskiego musza zostac surowo i bezwzglednie ukarani za grabiez Ojczyzny. Majatki rozkradzione przez katofaszystów musza wrócicw rece prawowitego wlasciciela, jakim jest Naród Polski. Budowanie katolickich, sekciarskich obiektów jak krzyze, koscioly i plebanie musi zostac bezwzglêdnie zlikwidowane, a sekta pasozytów musi oddac podatnikom wszystko to, co wyludzila od wladz pañstwowych kraju, który jest bestialsko ograbiany na rzecz rezimu w Watykanie! KOPP dziala na rzecz likwidacji wszelkich patologii wladzy i uswiecania czarnych eminencji ajatollachów plebanów ze wszystkich szczebli wladzy! Katecheci i klechy pedofilskie od 1600 lat - precz od Polskich dzieci, plebani precz z etatów armii i policji. Juz Mikolaj Rej, Lyszczynski czy Slowacki byli filozofami antyklerykalnymi i mówili "Precz klesiej, pasozytniczej zarazie". Tadeusz Kosciuszko rozstrzelal prymasa katolików i katolickich biskupów za zdrade Ojczyzny i Pañstwa Polskiego. Czas dokonac juz zaplaty i zdecydowanie ukrócic wplywy kleru! KOMITETY OBRONY PRZED PiS **** NIE DLA RYDZYKA I JAROSLAWA
|
|
|
maw2be | Post #6 Ocena: 0 2011-04-19 06:47:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
Komitet a ty dla kogo pracujesz? czyżby PO obiecała ci funkcje konsula w Londynie? bo tak bardzo jedziesz popisie? a może ty od rydzyka jesteś? nieee, pewnie Kobylański to twój sponsor...
weź człowieku zmień ton bo to się nie robi ciekawe. Idzie wszystko mówić ale trzeba wiedzieć jak. jak to dwunasty napisał o tym jabłku.... więc miłego dnia życzę, a jak przyjdę z pracy a zobaczę kolejne posty w takim tonie wypowiedzi to osobiście ci obiecuję że zgłoszę cię do moderacji. możemy dyskutować (też jestem przeciw pis) ale na poziomie |
marcinb | Post #7 Ocena: 0 2011-04-19 08:10:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Podejrzewam ze Komitet to prowokacja aby zniecheccic ludzi do wyborow. Ze niby zobaczymy, kto jest na scenie politycznej i machniemy reka na wybory. Z drugiej strony to takie zenujace zachowania smoga sluzyc tez temu zeby zjednoczyc, paradoksalnie, zwolennikow PiS.
Proponuje ignorowac watek, tak jak i paranoidalnych forumowiczow. Bylt tu kiedys niejaki Korba prowadzacy watek Z Ambony. Widac najwyrazniej to jest jego Powrot z Zaswiatow. Widac leczenie nie pomoglo... Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
komitetoppis2 | Post #8 Ocena: 0 2011-04-19 09:00:33 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-04-2011 Skąd: xxxxx |
Rozumiem ze moderator jest od moderowania. Miedzy innymi jak juz mi to oznajmiono od karania za obrazanie innych.
Rozumiem, ze moderator marcinb jest ponad regulaminem i forumowicza moze nazwac chorym psychicznie. Czyli sa podwojne standardy. Jeden dla swojakow, drugi dla reszty czyli tzw. holoty. [ Ostatnio edytowany przez: komitetoppis2 19-04-2011 09:02 ] KOMITETY OBRONY PRZED PiS **** NIE DLA RYDZYKA I JAROSLAWA
|
kolezanka_szkla | Post #9 Ocena: 0 2011-04-19 09:01:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Uffff przeczytalam te wasze wypociny i stwierdzam albo JA zwarjowalam juz do reszty, alby wy.
Ja mieszkam w Anglii, no dobra ogolniajac w UK, a wy? Bardziej mnie interesuje co robi Cameron, a was? Zwialam z Polski wlasnie dlatego, ze bylam za blisko polityki, na kazdym rogu ktos politykowal. Zyczylabym politykom polskim takiego zaangazowania jakie macie Wy. Pojmujecie o czym ja tu? Siedza, klapia pyskami, uzeraja sie, a potem ida na wspolna herbatke. A Wy jak te dzieci z piaskownicy wierzycie w to mowia. ILE WY MACIE LAT? Marnujecie sie (co niektorzy), mozde by tak zaczac myslec o czyms bardziej pozytecznym? "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
Post #10 Ocena: 0 2011-04-19 09:19:46 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|