Przpominam, ze uczestnizenie w zyciu tego Forum NIE JEST OBOWIAZKOWE.
Str 4 z 10 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
marcinb | Post #1 Ocena: 0 2011-04-18 22:28:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Uzytkownikom, ktorym Regulamin Forum nie odpowiada sugeruje znalezienie innego Forum z Bardziej Przyjaznymi Moderatorami.
Przpominam, ze uczestnizenie w zyciu tego Forum NIE JEST OBOWIAZKOWE. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
komitetoppis2 | Post #2 Ocena: 0 2011-04-18 22:28:29 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-04-2011 Skąd: xxxxx |
No tak. Ktos sie narazi pogladami, to zbanowac sukinsyna, nazwac trollem, albo lepiej wariatem.
Ale jak pisze ze to faszystowskie metody to UUUUUU pisze sie, ze sa pewne granice w wypowiedziach. Smiejcie sie forumowicze, smiejcie. Martin Niemöller (1892–1984), niemiecki pastor, działacz antyhitlerowski. * Najpierw przyszli po komunistów, ale się nie odezwałem, bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po socjaldemokratów i nie odezwałem się, bo nie byłem socjaldemokratą. Potem przyszli po związkowców, i znów nie protestowałem, bo nie należałem do związków zawodowych. Potem przyszła kolej na Żydów, i znowu nie protestowałem, bo nie byłem Żydem. Wreszcie przyszli po mnie, i nie było już nikogo, kto wstawiłby się za mną. A jak komus sie nie podoba, to moze z forum wyp ..... Tak podchodza moderatorzy do forumowiczow. [ Ostatnio edytowany przez: komitetoppis2 18-04-2011 22:29 ] KOMITETY OBRONY PRZED PiS **** NIE DLA RYDZYKA I JAROSLAWA
|
tomaszzet | Post #3 Ocena: 0 2011-04-18 22:32:20 (14 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: A jak komus sie nie podoba, to moze z forum wyp ..... Tak podchodza moderatorzy do forumowiczow. [ Ostatnio edytowany przez: <i>komitetoppis2</i> 18-04-2011 22:29 ] No własnie. To gdzie jest "="? Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
Post #4 Ocena: 0 2011-04-18 22:32:22 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #5 Ocena: 0 2011-04-18 22:34:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Komik,
Problem z Twoj ainterpretacja jest taki, ze jest rownie chybiona jak koncepcja ze wszyscy ludzie sa tak samo inteligentni. Sam fakt, ze mozesz umieszczac rozne tresci na tym Forum swiadczy, ze zyjemy w kraju demokratycznym gdzie panuje szeroko pojeta wolnosc slowa. Sek w tym, ze to Forum, jak tez zapewne inne, jest tez miejscem spotkan roznych ludzi, i jesli owi ludzie uznaja zachowanie jednego z forumowiczow za, nazwijmy to delikatnie - nieeleganckie - to go wypraszaja z towarzystwa. Mysle, ze musisz pogodzic sie z mysla, ze nie wszyscy Cie kochaja i nie wszyscy podzielaja Twoje zacietrzewienie jak i koncepcje rozrywki w postaci mialkich intelektualnie prowokacji. Dlatego, tez na konice sugestia - dostosuj sie prosze do zasad panujacych na tym Forum, jak rowniez do upomnien moderatorow. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
|
|
Nie_z_tej_bajki | Post #6 Ocena: 0 2011-04-18 22:34:52 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Tomaszuzet - i Ty przeciwko?
![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
ajlowkunsil | Post #7 Ocena: 0 2011-04-18 22:38:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2010 Skąd: londek |
Cytat: 2011-04-18 22:28:04, marcinb napisał(a): Uzytkownikom, ktorym Regulamin Forum nie odpowiada sugeruje znalezienie innego Forum z Bardziej Przyjaznymi Moderatorami. Przpominam, ze uczestnizenie w zyciu tego Forum NIE JEST OBOWIAZKOWE. Ale aby zalozyc konto obowiazkowo trzeba zaznaczyc ze sie go (regulamin przeczytalo). Czyzby dwa regulaminy byly? Inny dla osob powyzej ilestam postow i moderacji, a inny dla "nowych". A to co napisales, to jest dopiero swiadectwo roznicy traktowania. Wyimaginowane dolegliwości są nieuleczalne.
|
CapitalismConvi | Post #8 Ocena: 0 2011-04-18 22:39:19 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Cytat: 2011-04-18 22:22:36, marcinb napisał(a): Nie zdziwie sie bardzo, jesli co bardziej sarkastyczni forumowicze zaczna wypelniac ten watek postami odpowiadajcymi trescia intelektualnym wartosciom tegoz watku - Bla, bla, bla.. ![]() ![]() ![]() Co na to modowie? Stokesay -> łatwiej mi zrozumieć po angielsku, niż co ty piszesz. Jeśli już jesteś modem, to przykładaj się bardziej do komunikatywnego wyrażania się. |
tomaszzet | Post #9 Ocena: 0 2011-04-18 22:40:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: 2011-04-18 22:34:52, Nie_z_tej_bajki napisał(a): Tomaszuzet - i Ty przeciwko? ![]() ![]() ![]() Cytat stąd: "Zezwala się na zamieszczanie na wskazanych stronach Serwisu (Forum, Komentarze) opinii użytkowników, o ile mieszczą się one w kanonie ogólnie uznawanych norm oraz nie są rażącymi działaniami na szkodę osób trzecich lub firm. Wszelki informacje o charakterze reklamowym, które pojawią się na stronach forum, będą niezwłocznie usuwane. Komentarze oraz poglądy wyrażane na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu, za które Portal nie ponosi odpowiedzialności. Niemniej Serwis w przypadku przekroczenia wyznaczonych granic rezerwuje sobie prawo do odmowy publikacji opinii oraz komentarzy bez podania przyczyny. Użytkownicy mogą korzystać z Portalu wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy prawa. " Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
stokesay | Post #10 Ocena: 0 2011-04-18 22:41:36 (14 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Cytat: 2011-04-18 22:32:20, tomaszzet napisał(a): Cytat: A jak komus sie nie podoba, to moze z forum wyp ..... Tak podchodza moderatorzy do forumowiczow. [ Ostatnio edytowany przez: <i>komitetoppis2</i> 18-04-2011 22:29 ] No własnie. To gdzie jest "="? Napiszę to innym językiem - kto się nie zgadza z Regulaminem forum, nie musi z niego korzystać. Tak jak np kupowanie czegoś - nie pasuje Ci cena, nie bierzesz towaru. Czy coś jest złego w tym rozumowaniu ? Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|