MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Komitety obrony przed PiSem

« poprzednia strona

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 9 z 9

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

komitetoppis

Post #1 Ocena: 0

2011-04-18 19:57:23 (14 lat temu)

komitetoppis

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-04-2011

Termin "dyskryminacja rasowa" oznacza rozróżnianie, wykluczanie, restrykcje lub preferencje na podstawie rasy, koloru, urodzenia, albo narodowego lub etnicznego pochodzenia, które maja na celu lub powodują niweczenie, umniejszanie uznania, cieszenia się z lub wykonywania, na równych zasadach, praw ludzkich i podstawowych wolności w polityce, ekonomii, w sferze socjalnej, kulturalnej, lub jakiejkolwiek innej dziedzinie życia publicznego
Definicja ONZ
Komitety Obrony przeciw PiSowi

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kolezanka_szkla

Post #2 Ocena: 0

2011-04-18 20:07:34 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

No to wez chlopie jeszcze raz przeczytaj te definicje i sie zastanow, czy Zydzi sie pod nia lapia...

Brak mi slow, rece opadaja do ziemi...
Chyba tez zaraz stworze watek, ze ja tylko z inteligentnymi chce gadac....
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #3 Ocena: 0

2011-04-18 20:26:56 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

No i doigrałęś się, Komitet!
Właśnie dostałem teleks z Warszawy, że Prezes osobiście (ukłony Marcinb) zainteresował się twoim przypadkim. Podobno przeglądał forum i rassierdiłsia tym filmem o marihuanie.
Mogę ci tylko podziękować. Wiem, że Prezes docenia lojalnośc i mogę się już szykować do powrotu do Polski jesienią. Liczę na jakiegoś dyrektora w Orlenia, albo nawet radę nadzorczą:-D.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

AGALON

Post #4 Ocena: 0

2011-04-18 20:43:23 (14 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Dlugo wahalam sie czy zamknac ten temat czy nie - wszak kazdy ma prawo glosu, wyboru i wszystko byloby ok gdyby nie to,ze dosc spora czesc uzytkownikow odbiera Twoje wypowiedzi/posty jako obraze,szerzenie nienawisci do wymienianych przez Ciebie podmiotow oraz nawolywanie do zachowan sprzecznych z ich pogladami.
Ponadto

Cytat:
: Wprost przeciwnie katoliccy moderatorzy ciesza sie, ze Zydom znow ktos dowalil.

O czym Ty piszesz? Kto ma z tego jakakolwiek ucieche?? Na jakiej postawie to stwierdzasz? Masz jakies konkretne dowody?
Malo tego,brak jakiejkolwiek reakcji z Twoje strony wskazuje,ze nie masz nic przeciwko :-o

Jak napisalam na wstepie - kazdy ma prawo na swobode wypowiedzi, jednakze ze wzgledu na "monit" od userow, temat zamykam.Zostawie go do jutra- co dalej zdecydujemy.
A Tobie w ramach kompleksowego dbania o naszych uzytkownikow, zapewaniam bana czasowego, celem przemyslen i odstresowania sie od "wplywu ludzi,ktorych demaskujesz i krytykujesz" oraz celem zastosowania sie do regulaminu,ktory obowiazuje na forum.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,