Definicja ONZ
Komitety Obrony przeciw PiSowi
Str 9 z 9 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
komitetoppis | Post #1 Ocena: 0 2011-04-18 19:57:23 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-04-2011 Skąd: York |
Termin "dyskryminacja rasowa" oznacza rozróżnianie, wykluczanie, restrykcje lub preferencje na podstawie rasy, koloru, urodzenia, albo narodowego lub etnicznego pochodzenia, które maja na celu lub powodują niweczenie, umniejszanie uznania, cieszenia się z lub wykonywania, na równych zasadach, praw ludzkich i podstawowych wolności w polityce, ekonomii, w sferze socjalnej, kulturalnej, lub jakiejkolwiek innej dziedzinie życia publicznego
Definicja ONZ Komitety Obrony przeciw PiSowi
|
kolezanka_szkla | Post #2 Ocena: 0 2011-04-18 20:07:34 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
No to wez chlopie jeszcze raz przeczytaj te definicje i sie zastanow, czy Zydzi sie pod nia lapia...
Brak mi slow, rece opadaja do ziemi... Chyba tez zaraz stworze watek, ze ja tylko z inteligentnymi chce gadac.... "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
CapitalismConvi | Post #3 Ocena: 0 2011-04-18 20:26:56 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
No i doigrałęś się, Komitet!
Właśnie dostałem teleks z Warszawy, że Prezes osobiście (ukłony Marcinb) zainteresował się twoim przypadkim. Podobno przeglądał forum i rassierdiłsia tym filmem o marihuanie. Mogę ci tylko podziękować. Wiem, że Prezes docenia lojalnośc i mogę się już szykować do powrotu do Polski jesienią. Liczę na jakiegoś dyrektora w Orlenia, albo nawet radę nadzorczą ![]() |
AGALON | Post #4 Ocena: 0 2011-04-18 20:43:23 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dlugo wahalam sie czy zamknac ten temat czy nie - wszak kazdy ma prawo glosu, wyboru i wszystko byloby ok gdyby nie to,ze dosc spora czesc uzytkownikow odbiera Twoje wypowiedzi/posty jako obraze,szerzenie nienawisci do wymienianych przez Ciebie podmiotow oraz nawolywanie do zachowan sprzecznych z ich pogladami.
Ponadto Cytat: : Wprost przeciwnie katoliccy moderatorzy ciesza sie, ze Zydom znow ktos dowalil.
O czym Ty piszesz? Kto ma z tego jakakolwiek ucieche?? Na jakiej postawie to stwierdzasz? Masz jakies konkretne dowody? Malo tego,brak jakiejkolwiek reakcji z Twoje strony wskazuje,ze nie masz nic przeciwko ![]() Jak napisalam na wstepie - kazdy ma prawo na swobode wypowiedzi, jednakze ze wzgledu na "monit" od userow, temat zamykam.Zostawie go do jutra- co dalej zdecydujemy. A Tobie w ramach kompleksowego dbania o naszych uzytkownikow, zapewaniam bana czasowego, celem przemyslen i odstresowania sie od "wplywu ludzi,ktorych demaskujesz i krytykujesz" oraz celem zastosowania sie do regulaminu,ktory obowiazuje na forum. |