2011-04-18 16:05:43, Rivil napisał(a): kolezanka - ale co w momencie kiedy ktos mieszka z kilkoma osobami w domu i kazda z nich ma konto. Po samym IP nie da sie dojsc czy to jest ta sama osoba.
[...]
No dobra - poddaje sie. Masz racje.
CHOCIAZ:
Na jednym z forow mam konto ja i maz. Najpierw zalogowalam sie ja -po jakims czasie moj maz tez laskawie zechcial. Napisalam wtedy pw do admina i ten - zezwolil na drugie konto w tego samego IP. Proste.
2011-04-18 16:05:43, Rivil napisał(a): kolezanka - ale co w momencie kiedy ktos mieszka z kilkoma osobami w domu i kazda z nich ma konto. Po samym IP nie da sie dojsc czy to jest ta sama osoba.
Zbieranie MAC adresow mogloby pomoc, ale tez sa domy gdzie jest jeden komputer na kilka osob. Do tego poza skryptami uruchamianymi na kliencie nie ma dobrego sposobu, zeby zebrac takie dane... a te niestety rowniez mozna zablokowac.
No własnie. Ja kiedys miałen pięć bedroomów i tyleż laptopów. Z jednego stacjonarnego i rootera. Ja się na tym nie znam. Co wtedy?
Dziekuje forumowiczom
stanislawski
sniper00
esculap
Cowboy
Zindulski za przyjecie mie do grona znajomych. W oparciu o takich ludzi bedzie mozna tworzyc KOPP w Wielkiej Brytanii
Dziękujemy za pomoc, Komitet. Nasza centrala w Warszawie już jest powiadomiona. Właśnie jest podejmowana decyzja o tymczasowych środkach zaradczych, zanim wrócimy do władzy i zajmiemy się sprawą na poważnie.
2011-04-18 17:19:49, Dobry_Wujek napisał(a): Rozumiem, że założyciel tematu chce nas uratować Tylko jak ma to zrobić ktoś, kto sam jest nawiedzony?
Powiela te same pierdoły (filmiki, fotki) co Winston, tylko na PIS a nie na PO.
Nudne i zalatuje żydostwem.
No i co? Oczywiscie nikt nie zareagowal na rasistowska wypowiedz. Wprost przeciwnie katoliccy moderatorzy ciesza sie, ze Zydom znow ktos dowalil.
2011-04-18 17:19:49, Dobry_Wujek napisał(a): Rozumiem, że założyciel tematu chce nas uratować Tylko jak ma to zrobić ktoś, kto sam jest nawiedzony?
Powiela te same pierdoły (filmiki, fotki) co Winston, tylko na PIS a nie na PO.
Nudne i zalatuje żydostwem.
No i co? Oczywiscie nikt nie zareagowal na rasistowska wypowiedz. Wprost przeciwnie katoliccy moderatorzy ciesza sie, ze Zydom znow ktos dowalil.
A to zydzi sa innej rasy???? Cale zycie sie ucze i dalej tepa jestem...