Polacy ! Bronmy sie przed proba wywolania wojny domowej przez kaczystow i zawlaszczaniem Polski przez okupanta watykanskiego.

Powolujcie w swojej okolicy, zakladzie pracy, szkole KOMITETY OBRONY PRZED PISEM !!!!
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
komitetoppis | Post #1 Ocena: 0 2011-04-17 14:30:02 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-04-2011 Skąd: York |
Polacy ! Bronmy sie przed proba wywolania wojny domowej przez kaczystow i zawlaszczaniem Polski przez okupanta watykanskiego. ![]() Powolujcie w swojej okolicy, zakladzie pracy, szkole KOMITETY OBRONY PRZED PISEM !!!! Komitety Obrony przeciw PiSowi
|
komitetoppis | Post #2 Ocena: 0 2011-04-17 14:32:56 (14 lat temu) |
Skąd księża wiedzą tyle o seksie i ginekologii?
Najbardziej znana polska antyklerykalna eurodeputowana znowu w akcji. Profesor Joanna Senyszyn (bo o niej mowa) komentuje na swoim blogu walkę księży z in vitro. Równocześnie pyta skąd u nich taka wiedza na te tematy. Biskupi są porównywani przez Senyszyn do ginekologów-amatorów, którzy są groźni, gdyż brak im podstawowej wiedzy - również i teologicznej. Negatywnym przykładem jest dla niej abp Hosner, który najpierw popierał projekt ustawy o in vitro (ten autorstwa Gowina), później zdanie zmienił, by w końcu grozić ekskomuniką za dokonywanie zabiegów. Jak podkreśla była członkini "Solidarności", argumenty przytaczane przez autorów listu biskupów (w którym m.in. in vitro porównywano do eugeniki) są stekiem bzdur. Jest jednak kwestia, w której Senyszyn zgadza się z księżmi. Jednocześnie zastanawia się skąd czerpią oni informacje na ten temat. - W jednym tylko biskupi mają rację. Tradycyjna metoda zapłodnienia penis-pochwa jest o wiele przyjemniejsza niż in vitro. Tylko skąd o tym wiedzą? - pyta Senyszyn. I tu do akcji wkraczamy my. Nie chodzi o prowadzenie jakichś specjalnych kursów dla księży, czy też podejrzanych kontaktów z nimi za młodu. Dysponujemy jednak wiedzą, której widać brakuje Joannie Senyszyn. Księdzem nie może zostać osoba, która boryka się z impotencją. A jak to najlepiej sprawdzić, to już chyba podpowiadać nie musimy. Komitety Obrony przeciw PiSowi
|
tom8104 | Post #3 Ocena: 0 2011-04-17 15:07:11 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-10-2007 |
Mission impossible
Przez ten tysiac lat tak sprali ludziom mozgi i sie zadomowili w PL ze nie ma sznas na zmiany. Ja tam nie jestem patriota wiec sie wyprowadzilem i jestem szczesliwy - szkoda zycia na walke z gory przegrana. |
komitetoppis | Post #4 Ocena: 0 2011-04-17 15:15:24 (14 lat temu) |
KOPP jest Ruchem Spolecznym zmierzajacym do ucywilizowania pañstwa i wladzy oraz do likwidacji przemocy i wyzysku wyroslych na gruncie sklerykalizowanych ideologii spolecznych bardzo szkodliwych dla spoleczenstwa, destrukcyjnych sekt
chrzescijañskich czy szyickich, bedacych opium, trucizna dla ludu, trucizna dla ludzkich serc i umyslów. KOPP mówi: dosc bezprawia i gwaltu na ludziach, dokonywanego przez psychomanipulacyjne, destrukcyjne sekty polityczne, które podstepem zdobywaja, kradna wladzepolityczna. KOPP przeciwstawia sie politycznej wladzy kleru, sekt chrzescijañskich, katolistycznych, o destrukcyjnym charakterze, takich jak sekta rzymsko-katolicka, czy sekta szyickich ajatollahów w islamie. Komitety Obrony przeciw PiSowi
|
Mis_Koralgol | Post #5 Ocena: 0 2011-04-17 15:33:25 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-04-2011 Skąd: Warwick |
Bardzo mi cieszy, ze chcecie do siebie wziąć panią "profesor" Senyszyn, bo to wyraźnie pokazało wasze czerwone korzonki.
doradzam: jak trochę pokryjecie te czerwone korzonki nawozem tj. gnojem to może znowu przez jakiś czas nic nie będzie widać. |
|
|
honor64 | Post #6 Ocena: 0 2011-04-17 16:28:04 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
i dalej i jeszcze raz dokop uderz i udawaj że to nie ja!
Ja,ktorym byl,jakim byl...
Ja,ktorym szedl tam,gdziem szedl...
Ja,ktorym zyl tam,gdziem zyl...
Ja!
|
staryznajomy | Post #7 Ocena: 0 2011-04-17 16:33:38 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-04-17 15:33:25, Mis_Koralgol napisał(a): Bardzo mi cieszy, ze chcecie do siebie wziąć panią "profesor" Senyszyn, bo to wyraźnie pokazało wasze czerwone korzonki. doradzam: jak trochę pokryjecie te czerwone korzonki nawozem tj. gnojem to może znowu przez jakiś czas nic nie będzie widać. ![]() przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
komitetoppis | Post #8 Ocena: 0 2011-04-17 17:04:43 (14 lat temu) |
Rzady kleru lub ludzi podstawionych przez kler jak Solidarnosc w Polsce i jej zamaskowane przebrania, to zawsze smrod biedy, nedzy, wyzysku, bezrobocia i przemocy, a wladza skatoliczalego kleru dokonywana rekami solidarnosciowych partyjek, to jedynie korupcja, dziura budzetowa, wzrost przestepczosci, eksmisje
ludzi z ich domów, zlodziejski wyzysk podatkowy, bezprawie, rozkwit mafii, przestepczosc dzieci i mlodziezy, przemoc seksualna i pedofilia. Jest to jedyne osiagniecie katolicko-faszystowskich czy szyickich rzadów w Polsce po 1989 r. Miliony ludzi glodnych, bez pracy i chleba, a wzrost przepychu i bogactwa katolickiego kleru kosztem nedzy calego Narodu i panoszacego sie bezprawia, korupcji - oto prawdziwa twarz zbrodniczego i okrutnego ustroju politycznego, kapitalizmu - który nigdy nie ma ludzkiej twarzy. Kapitalizm i katolictwo nie maja nic wspólnego z demokracja, a zawsze byly dla czlowieka zabójcze i zbrodnicze, tak, ze nawet najwybitniejszy uczony XX wieku - Albert Einstein potepial ten antyludzki system ! Komitety Obrony przeciw PiSowi
|
Mis_Koralgol | Post #9 Ocena: 0 2011-04-17 17:11:32 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-04-2011 Skąd: Warwick |
|
komitetoppis | Post #10 Ocena: 0 2011-04-17 18:54:40 (14 lat temu) |
Kilkanascie tysiecy wiezniów politycznych przetrzymywanych latami bez wyjasnien sadowych w lagrach zwanych aresztami, to przyklad innej plugawej, cichej zbrodni tego ustroju politycznego na calym Narodzie Polskim! Czegos takiego Polska nie widziala ani za Hitlera , ani za Stalina. Teraz mamy masowe przesladowania i
represje kilkudziesieciu mniejszosci wyznaniowych i swiatopogladowych oraz seksualnych, terroryzowanie i mordowanie za przekonania polityczne - antykapitalistyczne i antyfaszystowskie oraz za przekonania religijne, antyklerykalne, a przykladów jest mnóstwo, chociaz sa bestialsko przemilczane przez zniewolone kapitalistyczne, faszystowsko-katolickie gazety, radio i telewizje. KOPP jednoczy wszystkich Polaków, wszystkich Polskich Patriotów, którym drogie sa losy naszej Ojczyzny i wyzwolenie jej z terroru i ucisku katolickiego rezimu sprawowanego przez katolicka sekte za pomoca podstawionych partii prawicowych, którymi kieruja katoliccy kapelani bedacy szarymi eminencjami/ Klechy, czy to katolskie czy szyickie w róznych panstwach - rezimach musza odejsc precz ze wszystkich stanowisk w panstwach czy instytucjach, a urzednik panstwowy nie moze sie kierowac interesami i oblakana ideologia faszystowsko-katolickiej sekty ani zadnych ajatollachów, bo zawsze w historii katolickie rzady sa w istocie swej katolickimi rezimami faszystowskimi, kapitalistycznymi, rzadami przemocy i wyzysku. Komitety Obrony przeciw PiSowi
|