MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

No to teraz następne Państwo, Czas na Gadafiego?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2011-02-23 18:40:46 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Jakos tak mam wrazenie, ze historia konflitkow arabsko-izraelskich sugeruje, ze Arabow jako sily militarnej pospolitego ruszenia przeciwko mniej licznym armiom zawodowym panstw Zachodu raczej nie nalezy sie obawiac.

I chyba wszyscy mamy taka nadzieje.

Ale Afryki polnocnej juz sobie nie odwiedzimy. Oczywiscie sa ludzie, ktorzy beda sie klocic, ze przeciez to mili i sympatyczni ludzie tam mieszkaja, (na przyklad tak jak w Afganistanie) i nic nie stoi na przeszkodzie, zeby tam jechac, bo przeciez przyjma nas turystow z Europy z otwartymi ramionami.

Lekarz Drzew a co ma katolicka ortodoksja (antykoncepcja, czy te "matki chrzcace dzieci..." do sytuacji w Libii?

Zwiedziles w swoich podrozach te kraje w ktorych ostatnio sa zamieszki? Izrael tez? I jak tam wrazenia?

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 23-02-2011 18:41 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

LekarzDrzew

Post #2 Ocena: 0

2011-02-23 18:52:46 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Gala..Izrael nie.Nie dostalbym wizy bo bylem w Iranie.Takie przepisy.Byc moze za chwile napisze wiecej:-).

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2011-02-23 18:57:31 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2011-02-23 18:52:46, LekarzDrzew napisał(a):
Gala..Izrael nie.Nie dostalbym wizy bo bylem w Iranie.Takie przepisy.Byc moze za chwile napisze wiecej:-).

Nie musisz pisac. Jakos nigdy nie jestem zdziwiona co i kto na tym forum pisze. Na pamiec znam wrecz, nawet jesli jeszcze nie zostalo napisane.

Na razie nie mam wiecej pytan.

edit: czyli nie masz porownania, czy Izrael jest bastionem europejskiej cywilizacji w tamtym rejonie swiata.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 23-02-2011 18:59 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #4 Ocena: 0

2011-02-23 19:11:12 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Nie wiem majac iranska pieczatke trudno o wize.

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #5 Ocena: 0

2011-02-23 19:12:50 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Nie wiem majac iranska pieczatke trudno o wize.

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #6 Ocena: 0

2011-02-23 19:13:54 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Zawsze mozesz zmienic paszport, na nowy.
A mnie bardziej niepokoja zamieszki w Atenach.

[ Ostatnio edytowany przez: Vivienne 23-02-2011 19:15 ]

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #7 Ocena: 0

2011-02-23 23:16:58 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Cytat:

2011-02-23 18:40:46, galadriel napisał(a):
Cytat:
Jakos tak mam wrazenie, ze historia konflitkow arabsko-izraelskich sugeruje, ze Arabow jako sily militarnej pospolitego ruszenia przeciwko mniej licznym armiom zawodowym panstw Zachodu raczej nie nalezy sie obawiac.

I chyba wszyscy mamy taka nadzieje.

Ale Afryki polnocnej juz sobie nie odwiedzimy. Oczywiscie sa ludzie, ktorzy beda sie klocic, ze przeciez to mili i sympatyczni ludzie tam mieszkaja, (na przyklad tak jak w Afganistanie) i nic nie stoi na przeszkodzie, zeby tam jechac, bo przeciez przyjma nas turystow z Europy z otwartymi ramionami.

Lekarz Drzew a co ma katolicka ortodoksja (antykoncepcja, czy te "matki chrzcace dzieci..." do sytuacji w Libii?

Zwiedziles w swoich podrozach te kraje w ktorych ostatnio sa zamieszki? Izrael tez? I jak tam wrazenia?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>galadriel</i> 23-02-2011 18:41 ]

Gala nie rozumiesz chyba mojego sarkazmu.Uzytkownik Simon bedac wojujacym ateista jakos ma obawy by podniesc reke i wrzucic pare cytatow przeciwko katolikom.Bezpieczniej pisac o muslimach. Nie wiem jak jest w Afganistanie bylem jedynie na terytoriach granicznych ale zareczam ze czesto moglabys spotkac sie z wieksza pomoca niz w Europie ze strony miejscowych.Wojtkowi Jagielskiemu nikt na przywitanie gardla nie podeznal
Polecam jego ksiazke z Afganistanu..Izraela tez nie zwiedzilem ale wypowiadajac sie na pewne tematy trzeba miec tez i pewna wiedze.Bracia z Egiptu maja tyle wspolnego z cytowanym Iranem jak ja z swadkami Jehowy.Fajnie rzucac haslami trzeba jednak miec swiadomosc o czym sie pisze i ze ktos cie moze skontrowac.Ale wtedy najlepiej podwinac ogon i uciec zawsze mozna wrzucic nowego linka za pare dni.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-02-23 23:39:39 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #9 Ocena: 0

2011-02-24 00:02:46 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Juz kiedys pytalem a zgrabnie uniknoles odpowiedzi.IRA strzelajac w kolano miala mniej ofiar niz muslimi czy tylko nie chcesz o tym pamietac?Byl to najmniejszy wymiar kary .Jak pisze jako naiwniak.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-02-24 00:18:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,