Jakby tak islam ruszył na Izrael to by było coś pięknego.
Dwie pieczenie przy jednym ogniu.
Str 2 z 7 |
|
---|---|
Sarmatian | Post #1 Ocena: 0 2011-02-23 14:09:21 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-06-2010 Skąd: Slough |
Ja myślę panie Simonie Snajperblum że to właśnie Izrael jest największym zagrożeniem dla świata.
Jakby tak islam ruszył na Izrael to by było coś pięknego. Dwie pieczenie przy jednym ogniu. "Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .
|
LekarzDrzew | Post #2 Ocena: 0 2011-02-23 14:43:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Cytat: 2011-02-22 21:42:58, sniper00 napisał(a): Bractwo Muzułmańskie i inne organizacje ekstremistyczne, Oni nie walczą o demokrację tylko o zrobienie rewolucji na wzór tej z Iranu. Rzekomi orędownicy demokracji, już wzywają muzułmanów do walki z Izraelem w rzekomej obronie "uciśnionych" Palestyńczyków Bractwo muzulmanskie to raczej nie wzoroje sie na Iranie jezeli o tym nie wiesz.Dla tych co nie wiedza to talibow tam nie trawia wiec swadczy to raczej o Twej niewiedzy.Rewolucja iranska tez wybuchla jako sprzeciw przeciw rezimowi szacha popieranego przez zachodnie demokracje dla ich wlasnych korzysci.Szach budowal palace a ludzie nie mieli co jesc .Izrael pewno jest i demokratyczny ale zapewne nie wiesz ze palestynski terroryzm dostal impuls po pewnej masakrze w Libanie gdzie armia izraelska grzecznie sie zgodzila by bojowki chrzescjanskiej milicjii zrobily porzadek po swojemu.Tyle ze trzeba czytac rozne zrodla i samemu wyciagac wnioski zamiast isc na latwizne. |
ragazza | Post #3 Ocena: 0 2011-02-23 15:40:58 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2010 Skąd: z przytulnego living room'u |
http://konflikty.wp.pl/title,Co-sie-stalo-z-10-polskimi-turystami-Bardzo-sie-boje-Koszmarne-doniesienia-z-Libii,wid,13161133,wiadomosc.html?ticaid=1bd59&_ticrsn=3
|
piekar10 | Post #4 Ocena: 0 2011-02-23 15:46:16 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-06-2006 Skąd: Moja Wyspa |
Osobiście chciałbym sie doczekać demonstracji na Białorusi.
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.
|
Post #5 Ocena: 0 2011-02-23 16:18:37 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
kolezanka_szkla | Post #6 Ocena: 0 2011-02-23 16:26:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Ja sie w takich przypadkach martwie tylko o jedno. Jak zareaguje wojsko i policja. Zawsze jakos mam w pamieci Tiananmen...
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
LekarzDrzew | Post #7 Ocena: 0 2011-02-23 17:15:30 (14 lat temu) |
I Simon jak zwykle wojujacy ateista ze stopki ma odwage wrzucac posty na temat islamu.Jak tam z katolikami np?Boisz sie narazic?Srednio w tym aktywny jestes.Co tam myslisz o matkach chrzacych dzieci gdy te nie kapuja o co chodzi.Jak tam odniesiesz sie do pogladow JP2 do antykoncepcjii?Ateista to ateista mam wrazenie ze niewygodnych pytan unikasz posylajac nastepny cytat z Racjonalisty.
|
marcinb | Post #8 Ocena: 0 2011-02-23 17:50:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Cytat: 2011-02-22 21:42:58, sniper00 napisał(a): [...] Kraje UE wycofały obowiązkową służbę wojskową, w najmniej odpowiednim momencie, gdy u islamistów, każde dziecko jest przygotowywane do walki i męczeńskiej śmierci, my mamy polegać na 100 tysięcznej armii, rzekomo zawodowej, niewiele lepiej jest w pozostałych państwach wspólnoty. W myśl zasady: chcesz pokoju, to szykuj się do wojny, winniśmy położyć nacisk na szkolenie grup ochotników do "obrony terytorialnej"...ale co tam mogę wiedzieć, w końcu Islam to "pokój"...wieczny pokój... Sniaper, Jakos tak mam wrazenie, ze historia konflitkow arabsko-izraelskich sugeruje, ze Arabow jako sily militarnej pospolitego ruszenia przeciwko mniej licznym armiom zawodowym panstw Zachodu raczej nie nalezy sie obawiac. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
krakn | Post #9 Ocena: 0 2011-02-23 18:04:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
hm, czasy gdy liczyła się ilość już mineły, chyba ostatnie znaczenie miała II wojna światowa, w tym momencie żaden dowódca nie zrzuci desantu pod ostrzał tak jak to było podczas lądowania w europie.
Teraz tak dokładnie przemielą cały obszar państwa przez Lotnictwo że piechota nie zdąży pospacerować, tak jak było w Iraku, sama akcja trwała tak długo, bo czołgi mają za wolny V max ![]() Jedynie wojny przegrywa się tam gdzie walczy się z terrorystami, a właściwie udaje się że się walczy. w czasie II wojny światowej też walczyli w trudnych warunkach, bez takiego wsparcia technicznego jak teraz i likwidowano wroga. A teraz to się go właściwie pielęgnuje żeby go mieć jak najdłużej. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
LekarzDrzew | Post #10 Ocena: 0 2011-02-23 18:37:55 (14 lat temu) |
Ja mam takie wrazenie ze Simon wrzuca na slepo tematy z jakiegos podrzednego portalu nie wiedzac o czym pisze.Co ma bractwo muzulmanskie wspolnego z Iranem jeszcze raz zapytam?Muzahedini i Iran?Simon unika odpowiedzi wrzucajac schematy toz cala prawda.Dostanie kontre to milczy.Za pare dni wrzuci linka o ukamieniowanej babce z Nigerii znajdujac to na onecie.
|