MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co tam Panie w szerokim świecie słychać?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 19 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

Str 19 z 30

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

WinstonSmith

Post #1 Ocena: 0

2010-12-15 12:36:08 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-12-15 11:50:45, Salon_owiec napisał(a):
Cytat:

2010-12-14 22:26:34, WinstonSmith napisał(a):
Czytam i czytam i jakoś nic do mnie z tego nie dociera, za stary pewnie jestem i z małego miasta.

Ale tak sobie później pomyślałem, że musi to być dostosowane do poziomu percepcji przeciętnego leminga,
a że pies ogrodnika nie jestem, co to sam nie zrozumie a innemu nie da - to proszę, podaję link: KACZYŃSKI DO CAMERONA

Poziom tego tekstu a raczej brak tego poziomu nie obiega od tego co wklejasz na tym forum na co dzień, wiec trochę mnie dziwi że go nie rozumiesz. Choć z drugiej strony jestem przekonany że właśnie tak jest,kopiujesz i wklejasz teksty nawet pewnie nie czytając(o zrozumieniu nie wspominam)....Ważne że opublikowane było na "słusznej" stronie
...

fajnie, cieszę się, że się ze mną zgadzasz odnośnie poziomu tego tekstu o Kaczyńskim i naprawdę doceniam to, że nie wrzuciłeś do komentarza standardowego "a Yarek to..."

o jaki konkretnie drugi link chodzi, ten o PObezpieczniakowskich korzeniach pierwszej damy Rodzinna historia pierwszej damy w aktach IPN ?
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-12-15 13:01:22 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-12-15 13:14:22 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2010-12-15 13:22:14 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Prosze ograniczyc uzywanie wyzwisk, nawet zabawnych.
Forumowe draznienie sie powinno miec jakies granice dlatego tez sugeruje zamiast wyzwisk w kierunku adwersarzy stosowac porady lekarskie i samokrytyke - powinno pomoc.

WS,

Prosze podac uzasadnienie dlaczego rodzice sa odpowiedzialni za to ze ich dziecko nie moze pelnic zadnych funkcji panstwowych.
Bazujac na tej logice uznajmy wszystkich Niemcow, Rosjan, Czechow, Szwedow, Mongolow, Tatarow i Turkow za niegodnych kontaktow polityczno-gospodarczych z namii z powdow historycznie uzasadnionych.

Tutaj tez musze sie przynac do Korupcji Intelektualnej Przeciwko Narodowi Polskiemu - moja mam za mlody pracowala w KGMO w Warszawie a potem w KC - jako obsluga kantyny. Maz mojej siostry do tej pory jej wypomina ze komunizm to jej wina bo mogla wytruc Czerwonych a tego nie zrobila - no coz, grzech zaniechania...

;-) ;-) ;-)

PS. Klub Lewusa wita powiem zdrowego patriotyzmu w wykonaniu stalego czlonka zespolu Naprawiaczy Swiata - prosimy o porady nie co jest ZLEGO z naszym Swiatem ale jak to konkretne ZLO naprawic. Inaczej tradycyjnie to tylko PSiuardesowa demagogia zamiast merytorycznej dyskusji.

hau, hau, hau

;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

WinstonSmith

Post #5 Ocena: 0

2010-12-15 13:30:47 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-12-15 13:01:22, Salon_owiec napisał(a):
...
Przykład prezydentowej pokazuje iż, nawet jeśli rodzicom lub opiekunom można łatkę przypiąć nie oznacza ze dziecko musi być takie same.
...

ok, a to czytałeś? ANNA KOMOROWSKA W ZAWIERCIU: MOI RODZICE NIE SŁUŻYLI W SB

"Jedna z kobiet zapytała, czy to prawda, że rodzice kandydatki na Pierwszą Damę współpracowali z SB i czy to prawda, że straciła uprawnienia kombatanckie. Pytania wyraźnie zirytowały, lub nawet rozzłościły Annę Komorowską. Na każde z tych pytań padła jedna jednoznaczna odpowiedź: NIE."

trochę to zmienia postać rzeczy, prawda ?

Cytat:

A czy już powstała teoria spiskowa o podstawieniu agentki SB PRZYSZLEMU PREZYDENTOWI?

może i tak, myślę że znajdzie się zaraz jakiś farbowaniec i będzie taką teorię promował, poszukaj na forum,
ale mi takich bzdur nie przypisuj.

Do góry stronyOffline

WinstonSmith

Post #6 Ocena: 0

2010-12-15 13:33:48 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-12-15 13:22:14, marcinb napisał(a):
Prosze ograniczyc uzywanie wyzwisk, nawet zabawnych.
Forumowe draznienie sie powinno miec jakies granice dlatego tez sugeruje zamiast wyzwisk w kierunku adwersarzy stosowac porady lekarskie i samokrytyke - powinno pomoc.

WS,

Prosze podac uzasadnienie dlaczego rodzice sa odpowiedzialni za to ze ich dziecko nie moze pelnic zadnych funkcji panstwowych.
...

Marcin, coś ci się znowu pomyliło,
co to, jakieś przesłuchanie jest?

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-12-15 13:47:57 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

WinstonSmith

Post #8 Ocena: 0

2010-12-15 15:04:19 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-12-15 13:47:57, Hail_Eris napisał(a):
Cytat:

2010-12-15 13:30:47, WinstonSmith napisał(a):
(...)

"Jedna z kobiet zapytała, czy to prawda, że rodzice kandydatki na Pierwszą Damę współpracowali z SB i czy to prawda, że straciła uprawnienia kombatanckie. Pytania wyraźnie zirytowały, lub nawet rozzłościły Annę Komorowską. Na każde z tych pytań padła jedna jednoznaczna odpowiedź: NIE."

(...)

Prawdę powiedziała! Jej rodzice nie współpracowali z SB.
To oni byli SB.

Chcesz dyskutować o znaczeniu słowa - współpracować,
po co, nie chcę się w to bawić ani w żadne łapanie za słówka.

Dla mnie ważne jest to że rodzice pierwszej damy należeli do obcej, zbrodniczej, antypolskiej, komunistycznej organizacji,
i nie zostało to wcześniej przed nami ujawnione.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-12-15 16:01:38 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

redpoint

Post #10 Ocena: 0

2010-12-15 16:30:43 (15 lat temu)

redpoint

Mężczyzna

Z nami od: 15-12-2010

Lem kiedys stwierdzil: "Dopoki nie skorzystalem z Internetu, nie wiedzialem ze na swiecie jest tylu idiotów!"
Czytajac ten watek mozna zauwazyc, ze mial pelna racje.
Zenujaca dyskusja.
Mozna mieszkac w Londynie/(na wyspach) i byc szmata, mozna mieszkac w Koziej Wolce i byc czlowiekiem.
Jak kiedys dyskutanci to zrozumieja to beda mogli byc z siebie dumni.

[ Ostatnio edytowany przez: redpoint 15-12-2010 16:48 ]

Do góry stronyOffline

Strona 19 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,