MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Muzułmańska bojówka zaatakowała kościół w Carcassonne

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

WinstonSmith

Post #1 Ocena: 0

2010-11-08 16:57:44 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-11-08 16:38:34, KaliAG napisał(a):
Co chcesz od Inkwizycji? i czy zdajesz sobie sprawe ze Swieta Inkwizycha (nie samo "Inkwizycja";) z kosciolem nie miala wiele wspolnego? Buhahaha jak nie miała !!?? Oto proszę <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Inkwizycja" target="_blank" target="_new">http://pl.wikipedia.org/wiki/Inkwizycja</a> i miłej lektury życzę. Katole gadać to mozecie sobie nawet ze was ufo goniło, tylko jednego nie zmienicie -HISTORII. A tak w ogóle to zdziwił mnie ten artykuł a to dla tego ze nie wiedziałem że we Francji ktoś jeszcze do burdelu oj przepraszam do kościoła chciałem napisać chodzi. Mam propozycje wpuścić 50 muslimów, 50 katoli i 50 ortodoksów do jednej hali byłby "ostry" bal...

eee tam, pieprzysz trzy po trzy i próbujesz obrazić ludzi durnymi wstawkami/burdel/, masz pewnie więcej niż 13 lat to się zachowuj jak człowiek dorosły,

sam podałeś link:
"Na ziemiach należących do Królestwa Polskiego o działalności inkwizycji niewiele wiadomo aż do pojawienia się herezji husyckiej w XV wieku. Polskie trybunały inkwizycyjne w walce z tą herezją wydały co najmniej 8 wyroków śmierci na około 200 przeprowadzonych procesów."

ja od siebie dodam - wydano wyroki i wykonano kary na wielokrotnych mordercach.
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

aaannp

Post #2 Ocena: 0

2010-11-08 17:38:03 (15 lat temu)

aaannp

Kobieta

Z nami od: 21-04-2009

Cytat:

2010-11-07 13:04:40, Marciniak napisał(a):
Sorki przepraszam, bo się zaraz obruszy AdaCymru, nie holokaustu tylko małej czystki etniczno-religijnej jak to miało miejsce w byłej Jugosławii, gdzie muzułmanie nie wygrali ani jednej bitwy, ale zabijali kogo tylko się dało.

K'woli scislosci Marciniak, akurat w bylej Jugoslawii, zbrodnia ludobojstwa (swoja droga tragedia w Srebrenicy jest uwazana za największa masakre cywilów po II Wojnie Światowej) dotyczyla 'wycinania w pien' muzulumanow przez chrzescijan... a nie na odwrot.

Obawiam sie, ze fanatyzm religijny dotyczy wszystkich religii, nie tylko islamu, i jest na to w histori wiele przykladow...

[ Ostatnio edytowany przez: aaannp 08-11-2010 17:40 ]

Mama Erenka

Do góry stronyOffline

Strona WWW

alfer74

Post #3 Ocena: 0

2010-11-08 18:28:30 (15 lat temu)

alfer74

Mężczyzna

Z nami od: 29-05-2009

Cytat:

2010-11-08 16:38:34, KaliAG napisał(a):
Co chcesz od Inkwizycji? i czy zdajesz sobie sprawe ze Swieta Inkwizycha (nie samo "Inkwizycja";) z kosciolem nie miala wiele wspolnego? Buhahaha jak nie miała !!?? Oto proszę <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Inkwizycja" target="_blank" target="_new">http://pl.wikipedia.org/wiki/Inkwizycja</a> i miłej lektury życzę. Katole gadać to mozecie sobie nawet ze was ufo goniło, tylko jednego nie zmienicie -HISTORII. A tak w ogóle to zdziwił mnie ten artykuł a to dla tego ze nie wiedziałem że we Francji ktoś jeszcze do burdelu oj przepraszam do kościoła chciałem napisać chodzi. Mam propozycje wpuścić 50 muslimów, 50 katoli i 50 ortodoksów do jednej hali byłby "ostry" bal...

ha ha ha ha aha ha ahahaha to podales baaaardzo wiarygodne zrodlo... Jesli nie wiesz to ta baze danych moze KAZDY przeedytowac jak mu sie podoba i podac jakie chce informacje...

To po pierwsze...

po drugie.. wystarczylo, ze zajrzalem do twojego konta i zrozumialem dlaczego przedstawiasz tak niski poziom w tej dyskusji uzywajac slow obrazliwych dla innych... Jesli ktos swoje miasto z ktorego pochodzi z Polski nazywa KUTAS to mowi samo za siebie :-D

Zycze powodzenia na tym forum w srod jak to nazwales rowniez KATOLI... Szkoda z kims takim wogole podejmowac dyskusje
inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

alfer74

Post #4 Ocena: 0

2010-11-08 18:30:10 (15 lat temu)

alfer74

Mężczyzna

Z nami od: 29-05-2009

Cytat:

2010-11-08 17:38:03, aaannp napisał(a):
Cytat:

2010-11-07 13:04:40, Marciniak napisał(a):
Sorki przepraszam, bo się zaraz obruszy AdaCymru, nie holokaustu tylko małej czystki etniczno-religijnej jak to miało miejsce w byłej Jugosławii, gdzie muzułmanie nie wygrali ani jednej bitwy, ale zabijali kogo tylko się dało.

K'woli scislosci Marciniak, akurat w bylej Jugoslawii, zbrodnia ludobojstwa (swoja droga tragedia w Srebrenicy jest uwazana za największa masakre cywilów po II Wojnie Światowej) dotyczyla 'wycinania w pien' muzulumanow przez chrzescijan... a nie na odwrot.

Obawiam sie, ze fanatyzm religijny dotyczy wszystkich religii, nie tylko islamu, i jest na to w histori wiele przykladow...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>aaannp</i> 08-11-2010 17:40 ]

jeszcze raz przypominam, ze Islam to nie jest czysta religia tylko calkowity ustroj spoleczno polityczno gospodarczy wiec trudno mowic tu o fanatyzmie religijnym i porownywac go do innych religii.
inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2010-11-08 20:20:28 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona