Dzisiaj miałam z rodziną wylot do Polski z Liverpool.
Mielismy autokar dwie godziny przed wylotem.Uwazalismy ,że tyle czasu nam wystarczy bo opłacilismy na lotnisku wszystkie odprawy,bilet w ręce i bez bagażu głownego żeby nie stać w kolejkach.
Dojechalismy z rana do centrum w Manchester i czekalismy na autokar terravision.
Wszystko było by cacy gdyby autokar nie przyjechał na 30 sekund i nie odjechał.Zrobił się problem bo czym teraz dojechac na lotnisko jak tak mało czasu.
Po 40-50 minutach przyjechał kolejny autokar.
Podeszłam do kierowcy i Pani co sprzedaje bilety i zapytałam ile autokar powinien stac a Ona do mnie że 10-15 minut ,to ja na to dlaczego stał kilka sekund i odjechał a kierowca że to nie możliwe itd.więc ja że tu sa kamery i można zobaczyć.Autokar odjechał bo musiał zawieśc pasażerów a ja z Panią od biletów poszliśmy do ochrony żeby odtworzyli nam z kamery czas kiedy podjechał mój autokar.Okazało się,że był tylko 30 sekund.Zapytałam Pani co teraz przecież to nie moja wina itd to kazała mi napisac skargę.
Skargę napisałam ale co z tego.Wrócilismy do domu i zamówilismy kolejne bilety na najbliższy lot który niestety jest dopiero w poniedziałek i było trzeba zapłacić kolejne 311 funtów w jedną stronę.Tu nie było żadnej mojej winy,mimo tego,że mają nagranie na kamerze to pewnie zaczną się wykrecac ale z ich winy ja i moja rodzina nie dotarlismy na samolot przez co ponieślismy koszty biletów które przepadły i teraz biletów które sa zamówione na poniedziałek a że bukowane w ostatniej chwili to bardzo drogie.
Czy ktoś z was miał jakies problemy z terravision i co byscie mi radzili.
Pozdrawiam
[ Ostatnio edytowany przez: dunia29 22-10-2010 20:31 ]