MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Atak w biurze PiS w Łodzi

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 14 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

WinstonSmith

Post #1 Ocena: 0

2010-10-24 13:17:12 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-10-24 13:11:20, Dobry_Wujek napisał(a):
Cytat:

2010-10-24 12:59:29, WinstonSmith napisał(a):

i jeżeli mord był planowany, /jeżeli, wcale tak nie twierdzę/ to dlaczego w rocznice zamordowania księdza Popiełuszki przez sbeków?

Łynston, naprawdę liczysz, że ktoś z forumowiczów odpowie na to głupie pytanie?

nie, naiwnie liczyłem że może ktoś przeczyta te artykuły,

chyba jednak za dużo od ludzi wymagam
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2010-10-24 13:34:32 (15 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

To idiotyczne, że wierchuszka przyszła się kłaniać w Łodzi, składać wieńce, palić znicze, czy coś tam. Tylu ludzi ginie codziennie i tam nie idą. O co chodzi? Ze się karzeł wkurzył? Tańczą jak im PIS zagra.
W wielu miejscach giną ludzie zabici przez szaleńca i dlaczego prezydent tam nie zasuwa? Co w tej Łodzi jest wyjątkowego?
Nie można ulegać psychicznym i robić teatru na tym szczeblu.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

autor65

Post #3 Ocena: 0

2010-10-24 13:38:44 (15 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

ja przeczytalem i mysle, mysle i chyba zaczynam nie zalowac, ze wyjechalem
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

staryznajomy

Post #4 Ocena: 0

2010-10-24 14:28:38 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-10-24 13:38:44, autor65 napisał(a):
ja przeczytalem i mysle, mysle i chyba zaczynam nie zalowac, ze wyjechalem
:-]:-]:-]
witam w klubie
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #5 Ocena: 0

2011-11-26 17:45:02 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Niedawno rozpocął się proces "Mordercy w biurze PiS". Z tej okazji wypłynęło na wierzch troche nowych informacji, w tym "oświadczenie" oskażonego. Trafiłem na wpis jednego blogera, który chyba najlepiej jak dotąd ubrał w słowa moje własne odczucia.

Postanowiłem podzielić się nim tu na forum, więc poszukałem i przeglądnąłem odpowiedni wątek. I jestem naprawdę bardzo zaskoczony ile nienawiści wobec jednej z partii opozycyjnych i jej lidera wylali w nim co niektórzy użytkownicy. Radzę im wszystkim oglądać mniej polskiej telewizji, bo włączenie krytycznego myślenia wobec informacji podanej na patelni to zbyt wielekie wyzwanie dla co poniektórych. Poważnie. Szczególnie Panu Stanisławskiemu to polecam.
Najbardziej zadziwiające, że w niektórch wpisach ludzie się skarżą, że nie mogą już oglądać telewizji, bo tam ciągle coś miesza ten Kaczyński. To wyłącz do cholery ten telewizor jedna z drugim!!

W tym wpisie miał być tylko link do strony i mój krótki komentarz, ale lektura wątku zmusiła mnie do polecenia jakiegoś antidotum tym biednym zatrutym umysłom.

Tak więc link: http://seawolf.salon24.pl/367828,czy-goebbels-byl-morderca

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-11-26 17:53:34 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Chetnie pozegnamy niechetnych zatrutym umyslom na forum - mozecie sobie pojsc na forum bardziej sprzyjajace swobodnej wymianie tych samych pogladow.

Prawico - wez sie w garsc i zacznij prace od podstaw. Zajmij sie swoimi wyborcami, zwolennikami i dzialaczami najpierw. Potem mozecie zmieniac Polske.

Jak ma spolecznestwo wierzyc ze jakas partia jest w stanie zmianic kraj, jesli politycy tej partii nie jest w stanie dogadac sie nawet miedzy soba?

Prawica Polsce jest potrzebna - silna, zorganizowana i inteligentna. Prawico - wez sie w garsc.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-11-26 17:59:39 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Jeśli już musiałeś zabrać głos to może odniesiesz się do treści zawartej w linku, albo chociaż do tego co powyżej niego napisałem, zamiast być zwyczajnie nieuprzejmym?

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-11-26 19:07:29 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #9 Ocena: 0

2011-11-26 19:14:43 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Można, ale tutaj chyba też można?
Przeczytaj Sobie felieton. Możesz się odnieść do niego czy tu, czy tam. Albo nic nie pisać. Jak się podoba.

Chyba mi nie zarzucasz, że źle zrobiłem, że go tutaj zalinkowałem? Dla mnie to ważny temat i ciagle akualny.

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 26-11-2011 19:15 ]

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2011-11-26 19:23:17 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Felieton przeczytalem i nie podoba mi sie - pomijajac ewidentna tendencyjnosc, jest marnie napisany, zle skonstruowany i nic ciekawego nie wnosi.

[quote]W tym wpisie miał być tylko link do strony i mój krótki komentarz, ale lektura wątku zmusiła mnie do polecenia jakiegoś antidotum tym zatrutym umysłom. [/quote]

Zaczynasz nieuprzejmosci to inni podchwytuja. Zmien styl, inni tez zmienia.

A tutaj opinia, na temat ktorej chetnie uslyszymy rozne wypowiedzi. Zreszta i tak sie odnosi do tematu dyskusji - gdzies te konflitky sie zaczynaja i do czegos prowadza:

Prawico - wez sie w garsc i zacznij prace od podstaw. Zajmij sie swoimi wyborcami, zwolennikami i dzialaczami najpierw. Potem mozecie zmieniac Polske.

Jak ma spolecznestwo wierzyc ze jakas partia jest w stanie zmianic kraj, jesli politycy tej partii nie jest w stanie dogadac sie nawet miedzy soba?

Prawica Polsce jest potrzebna - silna, zorganizowana i inteligentna. Prawico - wez sie w garsc.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 14 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,