2010-10-19 11:38:52, pmarcys1 napisał(a): I co wy (my) na to?
popieram i czekam na więcej, trzymam kciuki za Pana Ryszarda, to jest gość, który zasługuje na moje uznanie. Szkoda że tak mało tylko trafił, trochę to spieprzył, ale i tak lepiej zrobić tyle, niż nic.
jak się gówno do podeszwy przyklei to można je zmyć albo wyrzucić buty ale w internecie to nic nigdy nie ginie,
taka tylko luźna uwaga na przyszłość dla tych nie całkiem rozgarniętych.
Ihr Präsident, unser Premierminister,
Ваш премьер-министр, наш президент,
czy m
drodzy państwo, co tu deliberować, parę milionów polaków jest nienormalnych i skretyniałych, nawet jak na standardy kamczatki i górnej wolty, a kto tego nie pojmuje, ten jołop i tyle w temacie.
Czy ustrzelą tego, czy owego, lata mi to, byle to szło w ilość, a nie we jakość, kosztem ilości.
2010-10-20 21:59:46, stanislawski napisał(a): A tak w ogóle, to przypominają się lata 30. ub. wieku. I nawijka o agresji Polski, o bezczelnych Polakach, którzy napastują miłujących pokój Niemców. No i te pochodnie, ten wódz nie tolerujący sprzeciwu. Wypisz, wymaluj...
nie wierze żeby palili pochodnie, i co, może jeszcze maszerowali co ? to by znaczyło ze może będę musiał zmienić zdanie,
to by przecież znaczyło ze ... panie, tego, ... jak nic faszyzm.
nie, nie to niemożliwe
Ihr Präsident, unser Premierminister,
Ваш премьер-министр, наш президент,
czy m
2010-10-20 21:59:46, stanislawski napisał(a): A tak w ogóle, to przypominają się lata 30. ub. wieku. I nawijka o agresji Polski, o bezczelnych Polakach, którzy napastują miłujących pokój Niemców. No i te pochodnie, ten wódz nie tolerujący sprzeciwu. Wypisz, wymaluj...
nie wierze żeby palili pochodnie, i co, może jeszcze maszerowali co ? to by znaczyło ze może będę musiał zmienić zdanie,
to by przecież znaczyło ze ... panie, tego, ... jak nic faszyzm.
nie, nie to niemożliwe
Nie chce mi się podpinać linku, bo jest ich mnóstwo. Wpisz tylko w Google "PIS marsz z pochodniami".
No chyba, że Google (swiatowe żydostwo pewnie) też przeciwko nim i fabrykuje...
Trudno powiedzieć, że maszerowali, bo w znacznej częsci to emeryci. No a jakby zorganizowali nowe Sturm Abteilung, które z natury rzeczy maszeruje lepiej, to by się było łatwiej i szybciej za nich wziąć.
Generalnie nie ma się co martwić, bo z PIS-em im gorzej tym lepiej. W końcu przegną pałę maksymalnie i się skończy Dzień Dziecka.