MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem w szkole z wszami

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-09-27 21:53:23 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

BOGNA35

Post #2 Ocena: 0

2010-09-27 21:55:30 (15 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

Z nami od: 12-02-2010

no własnie -odnosnie smrodkow-na to maja sposob a na wszy nie.ostatnio nauczycielka wszystkim zrobiła pranie mozgow co do czystosci-ze sie nie kapia ze smierdzi w sali,jak bakterie sa grozne,kazała sie wszystkim wykapac .czemu o wszach nie rozmawiaja?sposob z farba?-moze dobry ale corka ma 10lat troche szybko na farbe -no chyba ze w ostatecznosci -jak bedzie miała dosc czesania tego ohydztwa

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

BOGNA35

Post #3 Ocena: 0

2010-09-29 13:29:15 (15 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

moze sa jeszcze inni rodzice borykajacy sie z tym problemem?moze udało wam sie cos zdziałac w szkołach?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

effimd

Post #4 Ocena: 0

2010-09-29 14:07:54 (15 lat temu)

effimd

Kobieta

Z nami od: 10-02-2010

W szkole mojej corki tez jest taki problem.Nie w jej klasie , ale w innej klasie tej szkoly zdarza sie to notorycznie.Wiem,bo slyszalam juz o tym w ubieglym roku no i rowiez dzisiaj kolezanka mi powiedziala,ze w klasie jej corki znowu jest problem wszow.Interwencja u skzolnej sekretarki tak naprawde nic nie daje.Mowia ze zajma sie tym problemem,po czym rozdaja karteczki dla rodzicow klasy w ktorej problem wystepuje,by oni zwrocili na to uwage i rozprawili sie z wszami.Rodzice ktorzy walcza z problemem wszow nie potzrebuja takich informacji,moim zdaniem powinni dotrzec do tych rodzin co sobie ignoruja ten problem i ich dzieci przynosza to paskudztwo do szkoly.No ale chyba nie mozna wlasciwie zareagowac,bo tu rodzice sa nietykalni,nie mozna im powiedziec tego wprost.Do niektorych by sie przydalo,bo problem nie zniknie.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-09-29 14:33:10 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Julka1978

Post #6 Ocena: 0

2010-09-29 14:48:04 (15 lat temu)

Julka1978

Kobieta

Z nami od: 01-02-2010

Moja córka w marcu 2009 miała wszy czyściłam a one jak bumerang wracały i tak walka trwała z przerwami do czerwca. w szkole zgłaszałam ale bez odzewu więc ja czyściłam a inne dzieciaki zarażały i na około( oczywiście cała rodzina się na te małe weszki załapała, nawet nie liczę ile kasy na to poszło).A w lipcu niespodzianka bo do córki przyszła koleżanka i głowę miała oblepiona niespodziankami wzięłam wiec dziecię za rękę i zaprowadziłam do mamy(angielki)poinformowałam a ona rzekła ze wie ale dopiero wieczorem jej wyczyści bo jest zajęta, ręce mi opadły. Teraz wiem dlaczego jest takie podejście w szkole.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2010-09-29 16:04:07 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

BOGNA35

Post #8 Ocena: 0

2010-09-29 16:19:58 (15 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

NO WŁASNIE-niema na to sposobu a mnie tylko zal corki bo z tym grzebieniem nie rozstaje sie i tylko szuka czy nie dostała juz niespodzianki.problem jest na całej wyspie i dziwie sie ze za to sie nie zabiora.Jak urodziłam maluszka tutaj to wizytatorka latała o byle szczegoł sie doczepiała(nawet ze za ciepło w pokoju-choc wcale goraco nie było)a o takie wieksze dzieci juz nie interesuja sie-dziwne

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

KasiaW82

Post #9 Ocena: 0

2010-09-29 16:53:40 (15 lat temu)

KasiaW82

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

jeszcze za czasow kiedy pracowalam bo teraz jestem "kura domowa" he he,przychodze do pracy,rodzinka zamozna w dobrej dzielnicy,dzieci ucza sie w dobrych prywatnych szkolach a ona na dzien dobry do mnie zebym uwazala na jej corke,bo ma przymusowe wolne 2 tyg bo ma wszy i szkola jest odwszawiana he he,zdziwila mnie jej szczerosc a ona na to ze w Angli wszy i szczury nigdy nie zgina;-)
Przyjażń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjażń wszystkich głupców...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2010-09-29 17:23:13 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »