Str 2 z 9 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-09-26 07:53:16 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2010-09-26 09:08:43 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
dajmy chlopu spokoj, cale zycie byl dolowany przez brata despote i jednoczesnie ciagniety jak mlodszy brat, teraz kolo sie nie moze odnalesc, z jednej strony chce zaszlec jak pies zerwany z lancucha, z drugiej nie ma kto nim pokierowac.
-facet wypowiada sie o finansach nie majac konta w banku -zabiera glos w sprawie zwiasku, zyjac z kotem -wypowiada sie o potrzebach rodzin, i dzieci nie majac jej On po prostu w tym momencie jako sfustrowany zagubiony despota nie wie co bredzi i tyle, bardzo mozliwe ze jest wykozystywany i kierowany przez osoby zza plecow, bo tamci potrzebuja kogos na swiecznik, by dalej w parti byc i hapac kase. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
LekarzDrzew | Post #3 Ocena: 0 2010-09-26 09:44:06 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
[/QUOTE[
-facet wypowiada sie o finansach nie majac konta w banku -zabiera glos w sprawie zwiasku, zyjac z kotem -wypowiada sie o potrzebach rodzin, i dzieci nie majac jej Daleko mi od pogladow Kaczora ale to co piszesz to zwykla kalka..Kazdy kto ma konto w banku jest dla Ciebie autorytetem w finansach?Czy zyje z kotem, lub transeksualista z Tajlandii jest mi zupenie obojetne.O rodzinie moga sie wypowiadac tylko osoby majace dzieci? |
Post #4 Ocena: 0 2010-09-26 09:50:39 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2010-09-26 09:53:05 (15 lat temu) |
moze i kalka, ale obrazuje co facet ma w głowie, po prostu nie bierze jako tako udziału w życiu przeciętnego człowieka.
Wiesz i tak zajmując takie stanowiska od tylu lat, facet żyje w innym świecie, za inne pieniądze, a do tego nie ma nawet drobnego styku tym z czym większość zwykłych ludzi musi się borykać na co dzień, nie mają do tego całej świty i worka kasy. wiem wiem, najlepsi kierowcy to ci co nie mają samochodów ![]() o to mniej więcej chodzi. Catch, zawarłeś wszytko co chciałem powiedzieć ale nie chciało mi sie klepać na telefonie :> Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
LekarzDrzew | Post #6 Ocena: 0 2010-09-26 10:03:42 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Cytat: wiem wiem, najlepsi kierowcy to ci co nie mają samochodów ![]() o to mniej więcej chodzi. Catch, zawarłeś wszytko co chciałem powiedzieć ale nie chciało mi sie klepać na telefonie :> Kogo wiec polecacie?Fajnie pisac ze ten jest be ,trzeba jednak napisac kto jest cacy.. |
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2010-09-26 10:14:13 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2010-09-26 07:32:09, LekarzDrzew napisał(a): Abstrachujac od polityki prawda jest ze z badan wynia ze Polacy pracuja srednio za nizsze stawki niz wiekszosc innych nacjii w UK.Sam czytalem w tutejszej gazecie tego typu zestawienie jakis czas temu. z tymi nizszymi stawkami to chyba chodzi o "prace na czarno" ? we wszystkich firmach, w ktorych pracowalam zarobki byly jednakowe dla calego tak miedzynarodowego i angielskiego towarzystwa Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2010-09-26 10:15:42 (15 lat temu) |
dla mnie Catch jest the best :>
![]() a tak na poważnie w polskiej polityce brak tudzi z honorem, po prostu plebs i karierowicze dla których nie ważny kraj, ważne by tylko udowodnić swoje racje choćby miał je zmianić 10 razy, a dane słowo nic nie znaczy. po prostu plebs Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2010-09-26 10:18:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: a tak na poważnie w polskiej polityce brak tudzi z honorem, po prostu plebs i karierowicze dla których nie ważny kraj, ważne by tylko udowodnić swoje racje choćby miał je zmianić 10 razy, a dane słowo nic nie znaczy.
nie tylko w polskiej ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2010-09-26 10:26:36 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-09-26 10:14:13, galadriel napisał(a): Cytat: 2010-09-26 07:32:09, LekarzDrzew napisał(a): Abstrachujac od polityki prawda jest ze z badan wynia ze Polacy pracuja srednio za nizsze stawki niz wiekszosc innych nacjii w UK.Sam czytalem w tutejszej gazecie tego typu zestawienie jakis czas temu. z tymi nizszymi stawkami to chyba chodzi o "prace na czarno" ? we wszystkich firmach, w ktorych pracowalam zarobki byly jednakowe dla calego tak miedzynarodowego i angielskiego towarzystwa no bo kaczynski przyjechał i pogadał z emerytami, którzy nie za bardzo chyba juz się oriętują co się w koło dzieje, bywają w POSKU gdzie klimaty rozgrywek wewnątrz zatrzymały się też w latach 70tych i tak się kiszą we własnych wspomnieniach z przed 30 lat. To co się dziwić że ma takie a nie inne spojrzenie na kwestie emigracji. a żeby już go nie dobijać to przecież nie kto inny jak jego braciszek ale i on również byli tymi którzy krzyczeli, otwarta granica, wynocha, czyli dumnie głosili jak to obniżono bezrobocie w polsce, bo przecież celem było właśnie obniżenie bezrobocia, rozwiązano to zachęcając ludzi do opuszczenia kraju. Ja wiem,wg kaczynskiego w całej polsce ludzie zarabiają takie kokosy że tutaj to kurcze bida z nędza. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|