2010-09-27 16:10:54, galadriel napisał(a):
No i sie wydalo...
To teraz juz wiesz, ze mamy cie na celowni...tfu, na oku- mialo byc.
Ty tez wiedziałaś o tej umowie?

Str 3 z 3 |
|
---|---|
WinstonSmith | Post #1 Ocena: 0 2010-09-27 16:17:29 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-12-2009 Skąd: aa |
Cytat: 2010-09-27 16:10:54, galadriel napisał(a): Cytat: Zrozumiałem ze nie wszyscy zaglądamy tutaj dla przyjemności, niektórzy zostali tutaj służbowo oddelegowani.
No i sie wydalo... To teraz juz wiesz, ze mamy cie na celowni...tfu, na oku- mialo byc. Ty tez wiedziałaś o tej umowie? ![]() Ihr Präsident, unser Premierminister,
Ваш премьер-министр, наш президент,
czy m
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2010-09-27 18:16:57 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Przestan udawac i sie wyglupiac!
Co do samego tekstu- na prawde liczysz na to, ze ktos tam zajrzy i zacznie rozpisywac elaboraty w tej kwestii? To pytanie retoryczne oczywiscie. Chocbys zalozyl watek: "Libertynizm- droga ku przepasci, czy nieogranicznona wolnosc jednostki?" albo napisal esej rozwijajacy "Legityzmizacje wladzy" Pawelczyka (chyba to jego bylo) ani mi do glowy nie przyjdzie dac sie wciagnac w jakies bezcelowe rozmowy. Jak ci brakuje klimatow "alpagi lyk i dyskusje po swit" to sluze namiarami na Twojego ukochanego "wroga". Moze sie ucieszy jak sie zjawisz ze wszystkimi niezwykle waznymi kwestiami. Skadinad wiem, ze mozesz tam rowniez liczyc na poblazliwosc moderacji. Albo nie, nie zrobie im tego he he. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
staryznajomy | Post #3 Ocena: 0 2010-09-27 18:42:27 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
czemu ciągle zazdrościmy innym nacjom że zabezpieczają się finansowo,że sobie pomagają ,sami kopiąc dołki pod swoimi rodakami?
Polakom też nikt nie broni pomagać sobie nawzajem.poza granicami jest nas chyba nie mniej jak Żydów tylko że wrodzona zazdrość każe nam topić rodaków. potem odzywa się nacjonalista który ma pretensje o wszystko do wszystkich(niemców,rosjan i najbardziej do cyklistów). Ruscy zestrzelili nam prezydenta , Żydzi i Niemcy grabią a przez cyklistów mamy ujemny przyrost naturalny(bo pedały to ich wymysł). brak tylko komisji sprawdzającej czy Niemka która wczoraj spowodowała wypadek polskiego autobusu miała dziadka w Wermachcie przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
WinstonSmith | Post #4 Ocena: 0 2010-09-27 19:34:23 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-09-27 18:16:57, galadriel napisał(a): Przestan udawac i sie wyglupiac! Co do samego tekstu- na prawde liczysz na to, ze ktos tam zajrzy i zacznie rozpisywac elaboraty w tej kwestii? To pytanie retoryczne oczywiscie. ... a jednak poczułem się jakbym komuś nadepnął na odcisk czy jakaś inną podagrę, od razu dostałem w pysk, potem to wiadro wierszowanych pomyj na watek coby przypadkiem nikt normalny tu więcej nie zaglądał. a na innym forum, podobny temat i - kurde - deja vu. i jak tu nie nieuwierzyć w spiski? Ihr Präsident, unser Premierminister,
czy m
|
staryznajomy | Post #5 Ocena: 0 2010-09-27 19:38:45 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
może to mania prześladowcza?
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
|
|
WinstonSmith | Post #6 Ocena: 0 2010-09-27 19:51:58 (15 lat temu) |
zacznijmy więc od początku; fajny link wczoraj widziałem,
Ihr Präsident, unser Premierminister,
czy m
|
Post #7 Ocena: 0 2010-09-27 20:09:49 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
WinstonSmith | Post #8 Ocena: 0 2010-09-27 20:51:33 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-09-27 20:09:49, __phoney__ napisał(a): To ja mam pytanie,nie złośliwe i nie szukające dziury w całym. Kim był S.Rączkowski(podpisany pod dokumentem) w rządzie PRL? szukałem w googlach [ Ostatnio edytowany przez: <i>__phoney__</i> 27-09-2010 20:10 ] tez jestem ciekawy, to znaczy, czemu go w googlach niema. tym bardziej ze dokument to żadna "nowość" i wielokrotnie "wypływał". Ihr Präsident, unser Premierminister,
czy m
|
WinstonSmith | Post #9 Ocena: 0 2010-09-30 13:11:09 (15 lat temu) |
Sprawę jesziwy zawalili urzędnicy ministerstwa
"W piątek ujawniliśmy, że budynek jesziwy został zwrócony przed sześcioma laty Gminie Wyznaniowej Żydowskiej, pomimo że w 1964 roku państwo polskie, za pośrednictwem rządu USA, wypłaciło odszkodowanie za tę nieruchomość. Ponad 177 tys. dolarów otrzymało The Theological Seminary Yeshivath Chachmey z Michigan (Lubelskie Seminarium Teologiczne Yeshivat Chachmej Lublin)." Ihr Präsident, unser Premierminister,
czy m
|