Str 2 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-08-06 12:07:12 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-08-06 14:11:21 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2010-08-06 17:56:29 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Sarmatian | Post #4 Ocena: 0 2010-08-06 19:23:38 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-06-2010 Skąd: Slough |
Cytat: 2010-08-06 11:19:28, WinstonSmith napisał(a): a moze przyjac zasade pisania na temat? tematem bylo: o co może mu chodzić z tym imieniem? O jajco !! Będzie ? Daj tekst to zobaczymy w jaki sposób naruszył jego dobre imię. Jeżeli chodziło o to że nie można było naruszyc jego dobrego imienia bo takiego nie ma, to inna sprawa. W takim wypadku działy Ci się pomyliły. Dział "humor" byłby lepszy, bo polityki tu nie widzę. [ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 07-08-2010 11:13 ] "Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .
|
Post #5 Ocena: 0 2010-08-06 22:44:46 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-08-06 22:54:44 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
WinstonSmith | Post #7 Ocena: 0 2010-08-07 09:54:29 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-12-2009 Skąd: aa |
Cytat: 2010-08-06 22:54:44, Phoney napisał(a): Cytat: 2010-08-06 22:44:46, ie2ox4 napisał(a): Phoney - a moje filmiki nie są dobre? Ja lubię porobić sobie jaj, ale mam troche inną odchyłkę. Czy jego bliscy nie zapraszają do domu, jakichś lekarzy-specjalistów? dawaj, Winston nie ma nic powiedzenia(skopiowania) w tym temacie to pooglądamy Twoje ![]() Wiesz ja naprawdę ceniłem Winstona za jego znajomość polityki, dopóki nie zorientowałem się ze on tak naprawdę chyba swojego zdania nie ma i wiedzy na temat.Wszystko co zapoda to już ktoś kiedyś napisał a on tylko kopiuje..... a jak już się okaże że to bzdura to on to przemilczy. Ps,ja tez nie rozumiem polityki ale nie zakładam co 2 dni tematów w dziale polityka [ Ostatnio edytowany przez: <i>Phoney</i> 06-08-2010 22:57 ] Phoney, ja po prostu chciałbym poznać opinie innych ludzi na temat bieżących wydarzeń na podstawie tego co do nas dociera. Ihr Präsident, unser Premierminister,
Ваш премьер-министр, наш президент,
czy m
|
czerstwiak | Post #8 Ocena: 0 2010-08-07 11:27:28 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 02-04-2010 Skąd: Cimcimrymcie Male |
Dla Phoney, Badmaners i reszty pasacych sie na pastwiskach UK.
Absztyfikanci od Donalda i SLD-owskie równe chłopy, Co podliczacie swoje salda, wy honorowe mizeroty. Warszawskie bubki, żygolaki, z szajką wytwornych pind na kupę, cwaniaki, franty, zabijaki. Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Wy hazardowi rwacze kasy Rychy i Zbychy z Mirem w odwodzie Wy POlszewickie przekrętasy Bez przerwy na złodziejskim głodzie Którzy amnezją powaleni zbieracie się w bandycką kupę Nie wszyscy tutaj wymienieni, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. I wy, oszuści i blagierzy, Wypierdy bez polskiego ducha Myślicie, że wam naród wierzy - usunie Was stąd zawierucha. Karne pętaki i szturmowcy, co grać gotowi nawet trupem I rekordziści, i sportowcy, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Wajdy i Kutze wskroś ponure, Hołdysy, bez mózgowej Kory. Podskakiwacze pod kulturę, którzy bezwiednie robią w pory. Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę Z sondaży wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. I jeszcze Bolek dureń krewki, Co dużo chciałby, a nie może, oraz „profesor” Bartoszewski (Pan wie już za co, „profesorze” !) I ty za młodu nie dorżnięta Pitero, co masz taki tupet, że szczujesz na nas swe szczenięta; Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. I ty półhrabku z Ruskiej Budy co Putinowi liżesz zadek, sprzedajesz Polskę – tobie kudy patriotyzmu trzymać spadek. I europejscy marzyciele, zebrani w malowniczą trupę Z ryżym i miernym kpem na czele, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. I ty fortuny skurwysynu, gówniarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś za chałupę, Ty, spod Lublina łże-pajacu, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Wy z komuchami w lewej flance, ciągnący z Polski grubą rentę, szerzący dziś moralną francę, niszczący wszystko to co święte, I ty, proroku z TVN-u, co mózg związany masz na supeł, i w własnym szambie brak ci tlenu. Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. I wy, o których zapomniałem, lub pominąłem was przez litość, albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, agencie, co za blog ten ze strachu skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał kozaków hersztem, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę !… (Palnick za Tuwimem, ze szczyptą Łazarza) copy from: Wiersz "Krytykować może każdy idiota i większość z nich to czyni" Sir Winston Churchill
To ja, wasz szwagier.
![]() |
Post #9 Ocena: 0 2010-08-07 14:00:02 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2010-08-07 14:34:01 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|