MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cyzby anglicy poznawali sie na przekretach polakow?

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-06-14 15:23:41 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anna69

Post #2 Ocena: 0

2010-06-14 15:30:03 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

a ja uwazam ze Lloyds po porstu nie spodziewal sie nigdy takiej nieuczciwosci!!! to zle ze chceili sprzedac swoj produkt?? to zle ze dla wiekszego zysku zatrudniali polskojezycnza obluge??? moim zdaniem nic zlego nie robili. To tak jakbys sie wsciekal na reklamy Nike w tv czy panie w supermarketach na promocjach jedzenia.... Jak ktos wie czego chce to nie da sobie nic wcisac - jakos mojemu 17letnieu wowczas bratu nie udalo im sie "wcisnac" silver account itp - wiedzial czego oczekuje i to dostal, wiedzial ze chce byc tu tylko 2 m-ce i nie potrzebuje nic wiecej poza klasycnza opcja- a tlumaczenia bo mi pani gadala, tlumaczyla i w koncu podpisalem -to tlumacznei typu - bo koelga z klasy kazal mi zdjac czapke zima i ciagle gadal to zdjolem a teraz mam zpalenie pluc....

Moim zdaniem dobrze ze juz nie jest tak latwo zalzyc konto jak kiedys.....powinny byc jakies ryzy i zaostrzenia, niestety ale duzo z naszych rodakow nie rozumie ze tu da sie zyc uczciwie i w koncu anglicy zaczynaja zauwazac, ze niesety ale wielu naszych rodakow ma wprany mozg w sokowirowce i jesli nie zakombunuja to nie przezyja, anglicy tego nie znaja...

Do góry stronyOffline

monsieur1985

Post #3 Ocena: 0

2010-06-14 15:34:54 (15 lat temu)

monsieur1985

Mężczyzna

Z nami od: 13-04-2010

Musze przyznac Ci racje! Napisalem,ze nie wiem o zadnych obostrzeniach ale nigdy tez nie slyszalem o jakiejkolwiek bankowej czarnej liscie? Istnieje wprawdzie Credit Report ale tworzenie czarnych list przez banki i dodatkowo informowanie o takowej klientow tegoz banku to jest temat (tak jak slusznie piszesz)na sprawe sadowa i gruba rekompensate!Moze ci,ktorym o tej liscie powiedzieli, rozwina ten temat dokladniej.A moze tak im powiedziala polska obsluga? (...)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-14 18:15:47 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2010-06-14 18:20:44 (15 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Jesli juz to dyskryminacja. Chyba, ze pani byla czarna i powiedziala, ze bialym nie zakladamy kont.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #6 Ocena: 0

2010-06-14 18:21:45 (15 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Kazdy szuka latwego sposobu na przylozenie kilku funciakow :D a ja bym powiedzial ze jest to niegrzeczne i rzadam sciagniecia mnie z tej listy przez moja narodowosc. Kiedy ja tutaj przyjechalem rowniez byly problemy z otwieraniem kont ale z innych powodow...teraz to ze kradna debety!? A anglikow to nie ma takich? innych nacji? bzdura wg mnie ale jesli ktos sie z tym godzi to jego wybor.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-06-14 18:22:41 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-06-14 18:33:40 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

BOGNA35

Post #9 Ocena: 0

2010-06-14 22:06:29 (15 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

Z nami od: 12-02-2010

To faktycznie dyskryminacja.powinni Pp prostu powinni wydawac karty bez mozliwosci zrobienia debetu po dłuzszym czasie jak by widzieli jak wyglada konto,czy ktos pracuje cały czas to mogliby jakies tam wprowadzic karty debetowe.ja jednak jestem za nierobieniem debetu mam taka karte od 3lat ze niemoge go zrobic choc przysyłaja jakies oferty ale z nich nie kozystam lepiej rzadzic swoja kasa niz pozyczona.zawsze jest problem jak trzeba cos oddac a tak to wiem jak dysponowac kasa.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2010-06-15 06:32:53 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona