Str 2 z 5 |
|
---|---|
czarnulka33 | Post #1 Ocena: 0 2010-05-11 08:24:41 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
dzieki crochet,tak mi sie wydawalo ze temat byl Powiem to co myślę!!!!!!!!!!!!! wiec powiedzialam ,bo ja wlasnie ich tak oceniam zawsze przed kazdymi wyborami obiecuja gruszki na wierzbie i nic ,chca poprostu trzymac sie swoich stolkow i kasiore trzepac a my musimy sie tulac za praca po swiecie bo w Plsce co robic
|
jesienny | Post #2 Ocena: 0 2010-05-11 08:46:07 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-05-2009 Skąd: manchester |
smiesza mnie teksty w stylu jesli nie bedziesz glosowal to nie narzekaj,a ja pytam na kogo glosowac skoro od dwudziestu lat przy korycie sa te same swinie, ktore nie robia nic maja w dupie kraj i dbaja tylko o swoje interesy,polityka w Polsce to dno.Jesli ktos ma nadzieje, ze obecne pseudo elity cos zmienia to gratuluje optymizmu.
|
Kasia_red | Post #3 Ocena: 0 2010-05-11 08:57:41 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
I tak oto rodzi się nam społeczeństwo obywatelskie
![]() ![]() ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
ewamik | Post #4 Ocena: 0 2010-05-11 09:03:13 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Dlatego będę głosowała na Korwina-Mikke.
Facet,który ma swoją poglądy i nie dopuszczają go,ponieważ nie wdaje sie w interesy z innymi. To co mi sie podoba u niego,to zmiana kodeksu karnego i wiele wiele innych. Jest na prawde wykształcony w różnych dziedzinach ze znajomością języków obcych. Ma 6dzieci ![]() |
Webmaster | Post #5 Ocena: 0 2010-05-11 09:09:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Przeniosę temat do działu Polityka. Rozumiem emocje związane z tym wątkiem, ale już po przeczytaniu pierwszej wypowiedzi chciałem temat usunąć - obojętnie jak bardzo kontrowersyjna jest tematyka dyskusji, pamiętajmy o kulturze wypowiedzi. Kropkowanie przekleństw naprawdę nic tu nie zmienia.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
|
|
czarnulka33 | Post #6 Ocena: 0 2010-05-11 09:11:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
Cytat: 2010-05-11 08:46:07, jesienny napisał(a): smiesza mnie teksty w stylu jesli nie bedziesz glosowal to nie narzekaj,a ja pytam na kogo glosowac skoro od dwudziestu lat przy korycie sa te same swinie, ktore nie robia nic maja w dupie kraj i dbaja tylko o swoje interesy,polityka w Polsce to dno.Jesli ktos ma nadzieje, ze obecne pseudo elity cos zmienia to gratuluje optymizmu. dokladnie napisane cala prawda popieram |
midian25 | Post #7 Ocena: 0 2010-05-11 09:28:17 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Mnie denerwuje to,że od kilku lat te same postaci występują na scenie politycznej,zmieniają jedynie ugrupowania,migrują z partii do partii, i tak na dobrą sprawę nie ma na kogo głosować,bo wszędzie ci sami co byli.
Taki np.Lepper,wyrok na karku i ośmiela się w ogóle zgłaszać swoją kandydaturę..żenada.Jednak dziś rano dowiedziałam się,że Komisja nie zarejestrowała go jako kandydata.Uff,jednego błazna mniej. przydałoby się jakieś urozmaicenie,świeża krew w polskiej polityce,może wtedy zmnieniłoby się coś na lepsze,pozatym zaproponowałabym panom posłom miesięczne wynagrodzenie za swoją pracę,na poziomie średniej krajowej,może wtedy wzięliby się za rządzenie ludzie z powołaniem,a nie dla kasy. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
cristal | Post #8 Ocena: 0 2010-05-11 09:31:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2010 Skąd: TU |
na mnie znajomi popatrzyli niesmacznie gdy powiedzialm , ze nie bede glosowac bo :
- coz to za roznica czy to bedzie Kaczynski czy Lepper . I tak sie nic nie zmieni , kokosow nie bedziemy zarabiac , ceny nie zejda w dol , biedni sie nie wzbogaca, samotne matki z dziecmi i tak nie beda miec lepiej , bezdomni nadal beda bezdomnymi , recisci nadal beda miec marne rety a system NFZ nadal bedzie tak ch***wy jaki jest . Przez ostatatnie 10 lat mielismy rzady Buzka , Belki , Millera, Marcinkiewicza , Kaczynskiego i Tuska i nie zauwazylam aby bylo warto oddawac glos , kogo sie nie wybierze czy na Prezydenta czy na Premieta i tak nie zmieni to wiele . Zostalam wiec po takiej wypowiedzi wrecz zmieszana z blotem ze nie jestem patriota i wlasnie to dzieki takim osobom jak ja mamy wlasnie taka Polske . Wiec grzecznie odpowiedzialm , ze ich ironia , jest nie na miejscu , kazdy ma prawo wyboru zycia to wlasnie nam dalo w poprzednich latach glosowania. WYBOR . Ludzie glosowali aby mogli miec wybor mieszkania , zycia , ksztalcenia sie w innych krajach niz Polska . |
midian25 | Post #9 Ocena: 0 2010-05-11 09:41:36 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Pozatym najłatwiej o wszystkie niepowodzenia obwiniać społeczeństwo,żle,że ktoś nie głosuje,bo nie wypełnia swojego obywatelskiego obowiązku,jak zagłosuje,też żle,bo wygrają nie ci co trzeba.
Ja nie głosuję,bo nie widzę sensu,nie wierzę w to,że będzie lepiej,wszystko leci na mordę-edukacja,system zdrowotny,emerytalny. Prawda jest taka,że w Polsce uczciwą pracą człowiek najwyżej garba się dorobi,a kto kradnie,kombinuje,ten ma. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
Kasia_red | Post #10 Ocena: 0 2010-05-11 09:46:48 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-05-11 09:41:36, midian25 napisał(a): a kto kradnie,kombinuje,ten ma. Midian, to straszne, jakich Ty ludzi znasz ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|