Str 4 z 17 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-06-10 13:35:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
maw2be | Post #2 Ocena: 0 2010-06-10 13:50:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
Cytat: 2010-06-10 13:35:17, krissotrent napisał(a): Cytat: Będę głosował na Napieralskiego. Przynajmniej on jeden ma żonę która się jakoś prezentuje (no nie powiem ładna). Komorowska hmm swojska. Kaczyńska tylko miałczy i nic więcej nie robi, jeszcze jej mleko trzeba podawać. Więc zostaje Napieralski. Swoją drogą zauważyliście że z lewicy mają fajne żony? Kwaśniewska prezentowała się, od Napieralskiego też się prezentuje. W drugiej turze popre Komorowskiego bo chce aby mój kraj miał pierwszą damę, a nie pierwszą futrzastą miałczącą pokrakę. Winston - masz racje! Demokracja kuleje! Niedlugo politycy beda oceniani po wystroju przedpokojow! JKM na prezydenta! [ Ostatnio edytowany przez: <i>krissotrent</i> 10-06-2010 13:36 ] Rację ma Bartoszewski którego szanuje jako człowieka, który ma dużo doświadczenia, więcej niż nie jeden polityk zdobędzie przez całe życie. Stwierdził że mamy wybór pomiędzy kimś kto ma rodzine, jest OJCEM, a nie tylko hoduje zwierzęta futerkowe. O czymś to świadczy że na przykład Kaczyński nie ma żony. Mam rodzinę, żonę, synów i przez to patrze na świat inaczej niż moi koledzy którzy są stanu wolnego. Taka jest prawda. Pewnie niektórzy się oburzą o to. Trudno. Poza tym mam już dość słuchania o komuniźmie, UB, zomo itp. Bardziej mnie interesuje jak prezydent zamierza wspierać obywatelów, jak ich chce reprezentować itp. Na chwile obecną to Napieralski właśnie mówi najwięcej na ten temat. |
BADmanners | Post #3 Ocena: 0 2010-06-10 14:16:14 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-04-2010 Skąd: liverpool |
kolego ,ale taki podział to gdzie nas zaprowadzi?...może lepiej wybrac prezydenta dla żonatych,dla kawalerów dla wierzących i dla niewierzących-każdemu innego , punkt widzenia każdy ma inny- masz rację.
wspierac to będą słownie do wyborów, masz żonę, a twoim kryterium wyboru jest uroda małżonki kandydata.dziwne bez względu zresztą na status związkowy. najważniejsze to: -żeby trochę znał inglisz and raszian -żeby miał łeb- tylko nie jak ruski termos, co mało wchodzi długo trzyma -i żeby był za legalizacją marychy oto moje kryteria Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
WinstonSmith | Post #4 Ocena: 0 2010-06-10 14:21:38 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-12-2009 Skąd: aa |
Cytat: 2010-06-10 13:50:04, maw2be napisał(a): Cytat: 2010-06-10 13:35:17, krissotrent napisał(a): Cytat: Będę głosował na Napieralskiego. Przynajmniej on jeden ma żonę która się jakoś prezentuje (no nie powiem ładna). Komorowska hmm swojska. Kaczyńska tylko miałczy i nic więcej nie robi, jeszcze jej mleko trzeba podawać. Więc zostaje Napieralski. Swoją drogą zauważyliście że z lewicy mają fajne żony? Kwaśniewska prezentowała się, od Napieralskiego też się prezentuje. W drugiej turze popre Komorowskiego bo chce aby mój kraj miał pierwszą damę, a nie pierwszą futrzastą miałczącą pokrakę. Winston - masz racje! Demokracja kuleje! Niedlugo politycy beda oceniani po wystroju przedpokojow! JKM na prezydenta! [ Ostatnio edytowany przez: <i>krissotrent</i> 10-06-2010 13:36 ] Rację ma Bartoszewski którego szanuje jako człowieka, który ma dużo doświadczenia, więcej niż nie jeden polityk zdobędzie przez całe życie. Stwierdził że mamy wybór pomiędzy kimś kto ma rodzine, jest OJCEM, a nie tylko hoduje zwierzęta futerkowe. O czymś to świadczy że na przykład Kaczyński nie ma żony. Mam rodzinę, żonę, synów i przez to patrze na świat inaczej niż moi koledzy którzy są stanu wolnego. Taka jest prawda. Pewnie niektórzy się oburzą o to. Trudno. Poza tym mam już dość słuchania o komuniźmie, UB, zomo itp. Bardziej mnie interesuje jak prezydent zamierza wspierać obywatelów, jak ich chce reprezentować itp. Na chwile obecną to Napieralski właśnie mówi najwięcej na ten temat. Jakakolwiek dyskusja publiczna czy poglądy kandydatów nie mają już żadnego znaczenia ponieważ plebs najwyraźniej się znudził słuchaniem. Pamiętanie i rozliczanie obiecanek z poprzednich wyborów też jest męczące. Najlepiej nie wszyscy kandydaci przyprowadzą do studia swoje zony i się jakoś wybierze. proponuje specjalną edycję big brothera i glosowanie SMSami. jak zony będą równie brzydkie to zawsze można liczyć na jakiś dyżurny autorytet opiniotwórczej gazety. I PO JAKĄ CHOLERĘ WAM PRAWA WYBORCZE ? Ihr Präsident, unser Premierminister,
Ваш премьер-министр, наш президент,
czy m
|
maw2be | Post #5 Ocena: 0 2010-06-10 14:49:59 (15 lat temu) |
nie wiem jak wy, patrze na tvn24, polst itp i staram się wychwycić co kandydaci mają do zaoferowania. mnie interesuje to co mają do zaoferowania młodemu pokoleniu. Z audycji wyborczych wiem że rodzina Komorowskich prowadziła tryb koczowniczy, troche tu, troche tam. Kaczyński ciągle zapatrzony w przeszłość i z chęcią wróciłby do tego co było dawno dawno temu. A co oni proponują młodym?
A temat żon to specjalnie puściłem aby rozruszać rozmowe. |
|
|
alfer74 | Post #6 Ocena: 0 2010-06-10 15:26:03 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-05-2009 Skąd: londyn |
i to jest wlasnie problem mlodego pokolenia, chca wybierac nie patrzac w przeszlosc aby czerpac z doswiadczen poprzednich pokolen. Historia jest niestety taka, ze lubi sie powtarzac... Wydaje sie ze nasi wrogowie w przeszlosci teraz palaja do nas nieograniczona miloscia, wiec my robmy to samo i kochajmy wszystkich... az do nastepnej tragedii narodowej ktora porwie obecnych mlodych do walki o przetrwanie.
Wlasnie dlatego przy Okraglym Stole tak wiele zostalo zaplanowane co do naszej przyszlosci, oni dobrze wiedzieli kiedy sobie reke podac aby owe "mlode pokolenia" wiele lat pozniej nadal wybieraly tych samych ludzi (lub ich potomkow) ktorzy rzadzili w PRLu. Polityka milosci to jest to ![]() inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744
|
maw2be | Post #7 Ocena: 0 2010-06-10 15:32:50 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-06-10 15:26:03, alfer74 napisał(a): i to jest wlasnie problem mlodego pokolenia, chca wybierac nie patrzac w przeszlosc aby czerpac z doswiadczen poprzednich pokolen. Historia jest niestety taka, ze lubi sie powtarzac... Wydaje sie ze nasi wrogowie w przeszlosci teraz palaja do nas nieograniczona miloscia, wiec my robmy to samo i kochajmy wszystkich... az do nastepnej tragedii narodowej ktora porwie obecnych mlodych do walki o przetrwanie. Wlasnie dlatego przy Okraglym Stole tak wiele zostalo zaplanowane co do naszej przyszlosci, oni dobrze wiedzieli kiedy sobie reke podac aby owe "mlode pokolenia" wiele lat pozniej nadal wybieraly tych samych ludzi (lub ich potomkow) ktorzy rzadzili w PRLu. Polityka milosci to jest to ![]() właśnie takim podejściem nigdy nie ruszymy do przodu. Co mi po tym kto współpracował z PRL jak w pl byłbym bezrobotnym? Co mi po tym kto był tajnym współpracownikiem i ma 15 teczek jak nie stać na założenie rodziny? Ważniejsze dla mnie to mieć prace, własne 4kąty i móc spędzać czas z rodziną. |
alfer74 | Post #8 Ocena: 0 2010-06-10 15:45:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-05-2009 Skąd: londyn |
wlasnie aby to osiagnac musisz patrzec wstecz aby nie powtarzac bledow.
inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744
|
maw2be | Post #9 Ocena: 0 2010-06-10 15:48:00 (15 lat temu) |
tylko co jedno ma wspólne z drugim wytłumacz bo nie rozumiem, może jestem za tępy.
|
lajkonik07 | Post #10 Ocena: 0 2010-06-10 16:10:54 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2010 Skąd: Londyn |
hrabia Żenada-komorowski z Bud Ruskich , herbu Wikipedia
http://smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html |