MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bo powinien byl przedzwonić na 112

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 12 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

WinstonSmith

Post #1 Ocena: 0

2010-05-10 15:20:33 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-05-09 20:55:23, Adacymru napisał(a):
Cytat:

2010-05-09 19:53:05, znowu-ciupek napisał(a):
Wyciągnęliśmy błędne wnioski...ale nie dlatego że nam sie cos wydawało tylko dlatego że marnej jakości pisarzyna napisała artykuł nie mając zielonego pojęcia o zaistnialym fakcie.4ta władza czyli wszelkiego rodzaju pismaki i reporterzyny potrafią tak zmanipulować fakty.Zresztą nie pierwszy raz brukowiec zaserwował ludziom stek bzdur:-Y:-Y:-Y

Cale szczescie, ze prokurator nie w goracej wodzie kapany i nie na podstawie "artykulow" z gazet podejmuje decyzje.

no chyba ze jest to gazeta wyborcza
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2010-05-10 16:30:48 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

diabli wiedza jak bylo
albo inaczej-nie diabli a sedzia,prokurator i adwokat

czy jestem za prawem do posiadania i uzycia broni w obronie wlasnej:tak

(a to czy biedny przestepca mial trudne dziecinstwo, problemy psychiczne czy inne "usprawiedliwienia"-niech sie o to martwia ci,co go beda pozniej w wiezieniu (teoretycznie)resocjalizowac)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-05-10 20:49:29 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #4 Ocena: 0

2010-05-10 21:03:20 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2010-05-10 16:30:48, galadriel napisał(a):
czy jestem za prawem do posiadania i uzycia broni w obronie wlasnej:tak

A ja wbrew pozorom jestem przeciwnikiem powszechnego dostępu do broni palnej.Tyle że wszystkie prawie menty mają tą broń,co gorsza niezarejestrowaną i tu pojawia sie problem,bo nie każdy nazywa sie Steven Seagal żeby nie wydygać typka z klamką.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2010-05-11 19:39:19 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2010-05-10 20:49:29, Marciniak napisał(a):
Nie wszyscy co mają trudne dzieciństwo zostają przestępcami, większość zdecydowanie nimi nie jest.

wiem

nawias dodalam na wszelki wypadek;)gdyby znow pojawila sie jakas wrazliwa dusza probujaca tak czy inaczej tlumaczyc biednego,przez los pokrzywdzonego,"niewinnego" napastnika/agresora;) /przestepce

nie chcialo mi sie tematu rozwijac,juz pare rozsadnych osob sie tu wypowiedzialo:);)

resocjalizacja-wiadomo:teoria a praktyka,pobozne zyczenia i zalozenia a rzeczywistosc;)
rowniez temat rzeka dla tych co znaja zagadninie z autopsji,lub sie o to gdzies,kiedys mniej lub bardziej otarli;)

Cytat:
A ja wbrew pozorom jestem przeciwnikiem powszechnego dostępu do broni palnej.

no widzisz ciupek:)a ja lubie bron,
palna tez;)
"kto mieczem wojuje..." musi sie liczyc z tym,ze mu ktos kiedys mieczem odpowie-i dobrze mu tak!
:)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #6 Ocena: 0

2010-05-11 22:27:23 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-05-11 19:39:19, galadriel napisał(a):
Cytat:

no widzisz ciupek:)a ja lubie bron,
palna tez;)
"kto mieczem wojuje..." musi sie liczyc z tym,ze mu ktos kiedys mieczem odpowie-i dobrze mu tak!
:)
A ile razy strzelałaś i z czego?
Mnie nigdy nie pociągała,nawet we wojsku sie wymiksowałem od noszenia/strzelania/czyszczenia.Moze dlatego że nie nigdy nie strzelałem za celnie a za to trzeba yło orbitki robić w masce i jeszcze na głos śpiewac "o mój rozmarynie" oczywiście w masce:-].
A tak na poważnie to jestem za powszechnym dostepem do paralizatorów ale ostrej już niekoniecznie,a gazowa to dopiero bubel

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2010-05-11 22:48:44 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

nie ja ;)

w sumie to bardzo lubie rozmawiac nie na temat,czy moze raczej rozwijac temat w przeroznych kierunkach,ale akurat mi sie nie chce:)

jeszcze zapewne sobie o tym pogadamy to tu to tam,przy podobnej okazji:)

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2010-05-11 22:57:15 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-05-11 22:48:44, galadriel napisał(a):
Cytat:

nie ja ;)

w sumie to bardzo lubie rozmawiac nie na temat,czy moze raczej rozwijac temat w przeroznych kierunkach,ale akurat mi sie nie chce:)

jeszcze zapewne sobie o tym pogadamy to tu to tam,przy podobnej okazji:)
Teraz mi sie przypomniało hehe....
jeszcze z gastronomika.Mieliśmy na PO strzelnice,tam mogliśmy sobie spokojnie palic papierosy:-].Czasem nawet strzelaliśmy.
Kiedys wchodzimy a strzelnica otwarta,kupmel krzyczy "qrna strzelac bedziemy.." a facet sie wychyla i mówi "Bolek z napleta se postrzelaj".Do dzisiaj mam z tego polewe hehe

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-05-12 22:12:13 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Webmaster

Post #10 Ocena: 0

2010-05-15 10:30:39 (15 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Ostatni raz sprzątałem w tym temacie. Personalne dyskusje nie mają nic wspólnego z tematyką tego wątku, więc proszę wypowiadać się na temat bądź nie wypowiadać w ogóle.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 12 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,