Str 11 z 13 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-05-09 13:03:58 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ewelinka1377 | Post #2 Ocena: 0 2010-05-09 13:14:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-08-2009 Skąd: Spokojne |
''Zabity - uzbrojony w nóż - interweniował w nocy chcąc uspokoić trzech młodych pijanych mężczyzn...''
To dopiero chora sytuacja... Po co wylazil z nozem uspokajac pijanych facetow?? Szukal wrazen?? Oczywiscie, zal goscia. Ale... tez tych trzech. Jestem kobieta i raczej ![]() ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2010-05-09 13:17:33 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2010-05-09 13:58:46 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2010-05-09 13:03:58, Marciniak napisał(a): To samo ale wiarygodniejsze źródło Cytat: Policjanci zatrzymali 48-letniego łodzianina, który postrzelił kompana "od kieliszka". Mężczyzna wpadł w ręce policji bezpośrednio po strzelaninie. Teraz odpowie za usiłowanie zabójstwa. Sąd zadecyduje o jego tymczasowym aresztowaniu...
komentuj Kilka minut po godzinie 3 w nocy policja została powiadomiona o strzelaninie pod barem piwnym. Na miejsce natychmiast skierowano pobliskie patrole. Z relacji świadków wynikało, że 48-letni taksówkarz od kilku godzin pił alkohol w barze. Po zamknięciu lokalu wyszedł na zewnątrz i postanowił się "zabawić". Bez żadnej przyczyny wyciągnął broń i zaczął strzelać - najpierw w ziemię, a potem w kierunku jednego z barowych biesiadników. W wyniku strzelaniny ranny został jego kolega. Poszkodowany doznał rany jamy brzusznej oraz uszkodzenia nerki. Został przewieziony do szpitala. Policjanci zatrzymali „strzelca”. Rano zostało przewieziony na komisariat - miał ok. 1,5 promila! Śledczy ustalili, że pistolet marki glock 17, 48-latek posiadł legalnie, a feralnej nocy oddał z niego cztery strzały. Nie był wcześniej karany, pracował jako kierowca taksówki. Policjanci przypuszczają, że to prawdopodobnie promile stały się katalizatorem dla jego strzeleckiego popisu. Krewki łodzianin został przesłuchany i usłyszał zarzut usiłowania zabójstwa. Prokuratura Rejonowa Łódź Bałuty wystąpiła do sądu z wnioskiem o tymczasowe aresztowanie. Za popełnione przestępstwo grozi mu surowa kara... Znalazłem to na innym portalu zupełnie przypadkowo. I parę różnic w opisie. Nie ma nic na temat ataku tamtych trzech mężczyzn na tego typa co strzelał - tamci stali gdzieś dalej a on strzelał najpierw w ziemię, potem do nich. Inna godzina zdarzenia - tam była 2 tu jest 3. No i jeszcze inna sprawa - w pierwszym artykule jakiś idiota redaktor napisał, że za usiłowanie zabójstwa grozi dożywocie! To wierutna bzdura i tę wersję artykułu można chyba wywalić do kosza, skoro zawiera tego typu kwiatki. Nie ukrywam, że mocno się zdziwiłem, iż za usiłowanie zabójstwa grozi dożywocie, no ale skoro tak pisze pan redaktor to cholera wie... Jeżeli faktycznie tak było, że many wylazł z baru i dostał pierdolca, to powinien pójść kiblować na długo. Zawsze jednego debila mniej. Wychodzi na to że jakaś niedouczona redaktorzyna nabazgrała co popadło(co głupi nie dosłyszy to zmyśli)i wywołała niekiepską jatkę na forum..... W takim razie złotowie należy sie max wymiar kary jaki KK za to przewiduje.... |
Post #5 Ocena: 0 2010-05-09 14:05:09 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-05-09 15:12:18 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2010-05-09 15:17:07 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak kilka stron wczesniej mowilam, ze bez szczegolow spawy mozna tylko spekulowac, ze nie wiadomo jaka byla odleglosc jak oddal strzaly, etc etc etc, to krzykacze juz pentelke na mojej szyji zaciskali, bo coz kobieta moze wiedziec, tym bardziej jak nie pracuje fizycznie (dalej nie wiem jaki jest zwiazek pomiedzy rodzajem pracy a ta sprawa).
Troszke pohamowania panowie na przyszlosc, to, ze ktos potrafi napisac zdanie bez przeklenstw co drugie slowo, nie znaczy, ze trzeba takiemu czlowiekowi zaraz glowe urwac.
Ada
|
Post #8 Ocena: 0 2010-05-09 15:22:31 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #9 Ocena: 0 2010-05-09 19:53:05 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2010-05-09 15:17:07, Adacymru napisał(a): Jak kilka stron wczesniej mowilam, ze bez szczegolow spawy mozna tylko spekulowac, ze nie wiadomo jaka byla odleglosc jak oddal strzaly, etc etc etc, to krzykacze juz pentelke na mojej szyji zaciskali, bo coz kobieta moze wiedziec, tym bardziej jak nie pracuje fizycznie (dalej nie wiem jaki jest zwiazek pomiedzy rodzajem pracy a ta sprawa). Troszke pohamowania panowie na przyszlosc, to, ze ktos potrafi napisac zdanie bez przeklenstw co drugie slowo, nie znaczy, ze trzeba takiemu czlowiekowi zaraz glowe urwac. |
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2010-05-09 20:55:23 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-05-09 19:53:05, znowu-ciupek napisał(a): Wyciągnęliśmy błędne wnioski...ale nie dlatego że nam sie cos wydawało tylko dlatego że marnej jakości pisarzyna napisała artykuł nie mając zielonego pojęcia o zaistnialym fakcie.4ta władza czyli wszelkiego rodzaju pismaki i reporterzyny potrafią tak zmanipulować fakty.Zresztą nie pierwszy raz brukowiec zaserwował ludziom stek bzdur:-Y:-Y:-Y Cale szczescie, ze prokurator nie w goracej wodzie kapany i nie na podstawie "artykulow" z gazet podejmuje decyzje.
Ada
|