2010-04-26 19:52:25, Doris_Day napisał(a):
Co tam Kaczynski. Zobaczcie jakie komitety wyborcze sie zarejestrowaly, hehe. Ciekawe ilu z tego folkloru zbierze 100 tys. podpisow

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 10 z 15 |
|
---|---|
Madoff | Post #1 Ocena: 0 2010-04-26 22:30:09 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-04-26 19:52:25, Doris_Day napisał(a): Co tam Kaczynski. Zobaczcie jakie komitety wyborcze sie zarejestrowaly, hehe. Ciekawe ilu z tego folkloru zbierze 100 tys. podpisow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
andyopole | Post #2 Ocena: 0 2010-04-26 22:33:06 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
jesli nawet zdarzy sie cud i Jaroslaw wygra na fali zaloby, wspolczucia i paru trickow dla pospolstwa te wybory to i tak bdzie koniec PiS-u.
Skompromituje sie calkowicie. |
Madoff | Post #3 Ocena: 0 2010-04-26 23:03:50 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-04-26 22:33:06, andyopole napisał(a): jesli nawet zdarzy sie cud i Jaroslaw wygra na fali zaloby, wspolczucia i paru trickow dla pospolstwa te wybory to i tak bdzie koniec PiS-u. Skompromituje sie calkowicie. Dlaczego koniec? ![]() ![]() ![]() ![]() |
andyopole | Post #4 Ocena: 0 2010-04-26 23:23:19 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-04-26 23:03:50, Madoff napisał(a): Cytat: 2010-04-26 22:33:06, andyopole napisał(a): jesli nawet zdarzy sie cud i Jaroslaw wygra na fali zaloby, wspolczucia i paru trickow dla pospolstwa te wybory to i tak bdzie koniec PiS-u. Skompromituje sie calkowicie. Dlaczego koniec? ![]() ![]() ![]() ![]() PiS sie rozleci w takim przypadku bo mlodsi chca zmian a bedac prezydentem Jaroslaw nie jest w stanie upilnowac wszystkiego wiec dla PiSu lepiej bedzie gdy Jarek wyborow nie wygra, daje im to jakas szanse na dotarcie w calosci do kolejnych wyborow parlamentarnych i wtedy wyborcy ocenia ich z nalezytym szacunkiem. Sorry za przydlugie zdanie ale nie chce mi sie poprawiac... |
Post #5 Ocena: 0 2010-04-26 23:42:18 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
andyopole | Post #6 Ocena: 0 2010-04-27 03:03:19 (15 lat temu) |
ja rowniez nie ale z powodow sanitarnych niech PiS zostanie i podgryza lydki, na to jest dobry... Cos tak jak hiena wsrod stada lwow....
|
anna69 | Post #7 Ocena: 0 2010-04-27 07:14:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2010-04-26 18:34:25, ania78 napisał(a): Wiecie co, WYPCHAJCIE SIE ZE SWOIMI KOMENTARZAMI. Czy ktores z Was bedzie glosowalo na prezydenta Polski??? Zaloze sie ze nie, wiec po co te komentarze? Zyjecie w Anglii czy w Polsce??? Jesli w Anglii, to co Was obchodzi kto startuje na prezydenta w Polsce?? Dla mnie to moglby byc nawet Walesa czy Jaruzelski, bo ja zyje w Anglii i polityka tego kraju mnie interesuje, jak rowniez tu jestem zapisana do listy wyborcow. I nie piszce, ze stad Wasze opinie, bo jestescie Polakami.. Polacy mieszkaja w Polsce i tam jest ich polityka, a my jestesmy na obczyznie i, za przeproszeniem, gowno nas to powinno obchodzic kto bedzie prezydentem. Zycia na obczyznie nam nie polepszy, nawet jakby byl nim sam Papiez no widzisz a ja glosowalm ostatnio do sejmu i sentau w Menczesterze i teraz tez bede glosowac.( I tu tez jestem na liscie i czytam ulotki mi obecnie wrzucane codznienne do domu i mam zamiar glosowac....) A dlaczego obchodzi mnie Polska? - bo ciagle czuje sie POLKA, bo mam POLSKIE obywatestwo i POLSKI paszport, bo obchodza mnie losy POLSKI - w niej mnieszka moja rodzina, moi najblizsi na ktorych mi zalezy. Mam tam ledwo dorastajacd rodzenstwo -i tam chodza do szkol, chce zeby moi rodzice mieli za co kupic im ksiazki, ubrania i za co wyslac na wakacje. Chce zeby ich lista lektor nie byly "bolek i lolek" i "reksio" plus Biblia, chce zeby ich poglady i widzenie swiata - ktorego defakto ucza sie w szkole/telewizji/na ulicy/z radia nie byla spaczona przez poglady ludzi dbajacych tylko o wlasna dupe. Chce zeby moi rodzice dostali pozadna emeryture, zeby nie musieli bac sie o jutro - i co z tego ze mieszkam tu???? czy to cos zmenia?? a kto wie czy cos sie nie stanie i nie bede zmuszona do powrtou do POLSKI - czy nie bede tam potrzebna, wtedy nie chce sobie pluc w brode ze wypielam sie na moj kraj tylko dlatego ze mieszkalam na obczyznie!!!! Cigle jestem POLKA i bede glosowac!!! Bo zalezy mi na tym zeby mowiac "jestem POLKA" byc jeszcze bardziej dumna osoba!!!! |
anna69 | Post #8 Ocena: 0 2010-04-27 07:24:22 (15 lat temu) |
Madagaskar nie podoba mi sie ze mnie od glupich wyzywasz - ja zdnia nie zmienie - Jakie dzielo brata??? To sa 2 rozne osoby - on nigdy nie mialby szans startowac gdyby brat zyl - przepraszam, ale moim zdaniem to on teraz wykozystuje swoja jedyna szanse na dostanie sie do wladzy - a w jakis spoosb to go nie obchodzi - Narod powiedzial mu juz raz NIE dosc mamy twoich rzadow jak byl premierem - to teraz znow prubuje i nie stety ale zeruje na zalobie i wspomnieniu brata. Czy taki czlowiek ma szacujenk do siebie, do nas?? Nie mowie ze brat tego nie chcial - ale dla mnie to nie smaczne - tak wykozsytac tragedie zeby samemu sie do wladzy dorwac......
I to ze masz inne poglady nie wzbudza we mnie chceci wyzywania cie od glupich.....troche sie zagalopowalas..... |
WinstonSmith | Post #9 Ocena: 0 2010-04-27 07:34:45 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-12-2009 Skąd: aa |
Cytat: 2010-04-27 07:24:22, anna69 napisał(a): Madagaskar nie podoba mi sie ze mnie od glupich wyzywasz - ja zdnia nie zmienie - Jakie dzielo brata??? To sa 2 rozne osoby - on nigdy nie mialby szans startowac gdyby brat zyl - przepraszam, ale moim zdaniem to on teraz wykozystuje swoja jedyna szanse na dostanie sie do wladzy - a w jakis spoosb to go nie obchodzi - Narod powiedzial mu juz raz NIE dosc mamy twoich rzadow jak byl premierem - to teraz znow prubuje i nie stety ale zeruje na zalobie i wspomnieniu brata. Czy taki czlowiek ma szacujenk do siebie, do nas?? Nie mowie ze brat tego nie chcial - ale dla mnie to nie smaczne - tak wykozsytac tragedie zeby samemu sie do wladzy dorwac...... I to ze masz inne poglady nie wzbudza we mnie chceci wyzywania cie od glupich.....troche sie zagalopowalas..... A mogłabyś rozwinąć jak on zeruje na żałobie, bo nie zrozumiałem. Ihr Präsident, unser Premierminister,
Ваш премьер-министр, наш президент,
czy m
|
anna69 | Post #10 Ocena: 0 2010-04-27 07:47:25 (15 lat temu) |
a w taki ze przecietny Kowalski zapytany przed tragedia c mysli o Kaczynskich powiedzialby
- sezona na kaczki czas zaczc, - karly sie panosza itp a teraz powie - no tak racja- powinien dokonczyc "dzielo" brata i to dobry czlowiek itp itd - te same osoby ktore wczesniej na niego szczekaly teraz beda go glaskac - i to tylko dzieki tej tragedii...... Bardzo wspolczuje jemu jak i innym rodzinom z powodu starty bliskiej osoby, ale jak na moj gust to jego zachowanie teraz jest niesmaczne..... Uwazam ze PiS powinien znalesc innego mocnego kandydata, innego przywodce - w polityce potrzeba roznych pogladow i kontry - ale nie uwazam zeby Jaroslaw w jakikolwiek sposob nadawal sie na prezydenta, i jeszcze 2 m-ce temu wszyscy tak uwazali.... |