MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jaroslaw Kaczynski - prezydentem ?!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

Str 10 z 15

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Madoff

Post #1 Ocena: 0

2010-04-26 22:30:09 (15 lat temu)

Madoff

Mężczyzna

Z nami od: 21-03-2010

Cytat:

2010-04-26 19:52:25, Doris_Day napisał(a):
Co tam Kaczynski. Zobaczcie jakie komitety wyborcze sie zarejestrowaly, hehe. Ciekawe ilu z tego folkloru zbierze 100 tys. podpisow ;)

:-Zz liderem A. Lepperem naczele:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2010-04-26 22:33:06 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

jesli nawet zdarzy sie cud i Jaroslaw wygra na fali zaloby, wspolczucia i paru trickow dla pospolstwa te wybory to i tak bdzie koniec PiS-u.
Skompromituje sie calkowicie.

Do góry stronyOnline

Madoff

Post #3 Ocena: 0

2010-04-26 23:03:50 (15 lat temu)

Madoff

Mężczyzna

Z nami od: 21-03-2010

Cytat:

2010-04-26 22:33:06, andyopole napisał(a):
jesli nawet zdarzy sie cud i Jaroslaw wygra na fali zaloby, wspolczucia i paru trickow dla pospolstwa te wybory to i tak bdzie koniec PiS-u.

Dlaczego koniec?

:-ZDopiero rozwina skrzydla:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

andyopole

Post #4 Ocena: 0

2010-04-26 23:23:19 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Cytat:

2010-04-26 23:03:50, Madoff napisał(a):
Cytat:

2010-04-26 22:33:06, andyopole napisał(a):

Dlaczego koniec?

:-ZDopiero rozwina skrzydla:-]:-]:-]

PiS sie rozleci w takim przypadku bo mlodsi chca zmian a bedac prezydentem Jaroslaw nie jest w stanie upilnowac wszystkiego wiec dla PiSu lepiej bedzie gdy Jarek wyborow nie wygra, daje im to jakas szanse na dotarcie w calosci do kolejnych wyborow parlamentarnych i wtedy wyborcy ocenia ich z nalezytym szacunkiem.

Sorry za przydlugie zdanie ale nie chce mi sie poprawiac...

Do góry stronyOnline

Post #5 Ocena: 0

2010-04-26 23:42:18 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #6 Ocena: 0

2010-04-27 03:03:19 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

ja rowniez nie ale z powodow sanitarnych niech PiS zostanie i podgryza lydki, na to jest dobry... Cos tak jak hiena wsrod stada lwow....

Do góry stronyOnline

anna69

Post #7 Ocena: 0

2010-04-27 07:14:45 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2010-04-26 18:34:25, ania78 napisał(a):
Wiecie co, WYPCHAJCIE SIE ZE SWOIMI KOMENTARZAMI. Czy ktores z Was bedzie glosowalo na prezydenta Polski??? Zaloze sie ze nie, wiec po co te komentarze? Zyjecie w Anglii czy w Polsce??? Jesli w Anglii, to co Was obchodzi kto startuje na prezydenta w Polsce?? Dla mnie to moglby byc nawet Walesa czy Jaruzelski, bo ja zyje w Anglii i polityka tego kraju mnie interesuje, jak rowniez tu jestem zapisana do listy wyborcow. I nie piszce, ze stad Wasze opinie, bo jestescie Polakami.. Polacy mieszkaja w Polsce i tam jest ich polityka, a my jestesmy na obczyznie i, za przeproszeniem, gowno nas to powinno obchodzic kto bedzie prezydentem. Zycia na obczyznie nam nie polepszy, nawet jakby byl nim sam Papiez

no widzisz a ja glosowalm ostatnio do sejmu i sentau w Menczesterze i teraz tez bede glosowac.( I tu tez jestem na liscie i czytam ulotki mi obecnie wrzucane codznienne do domu i mam zamiar glosowac....)

A dlaczego obchodzi mnie Polska? - bo ciagle czuje sie POLKA, bo mam POLSKIE obywatestwo i POLSKI paszport, bo obchodza mnie losy POLSKI - w niej mnieszka moja rodzina, moi najblizsi na ktorych mi zalezy. Mam tam ledwo dorastajacd rodzenstwo -i tam chodza do szkol, chce zeby moi rodzice mieli za co kupic im ksiazki, ubrania i za co wyslac na wakacje. Chce zeby ich lista lektor nie byly "bolek i lolek" i "reksio" plus Biblia, chce zeby ich poglady i widzenie swiata - ktorego defakto ucza sie w szkole/telewizji/na ulicy/z radia nie byla spaczona przez poglady ludzi dbajacych tylko o wlasna dupe. Chce zeby moi rodzice dostali pozadna emeryture, zeby nie musieli bac sie o jutro - i co z tego ze mieszkam tu???? czy to cos zmenia?? a kto wie czy cos sie nie stanie i nie bede zmuszona do powrtou do POLSKI - czy nie bede tam potrzebna, wtedy nie chce sobie pluc w brode ze wypielam sie na moj kraj tylko dlatego ze mieszkalam na obczyznie!!!! Cigle jestem POLKA i bede glosowac!!! Bo zalezy mi na tym zeby mowiac "jestem POLKA" byc jeszcze bardziej dumna osoba!!!!

Do góry stronyOffline

anna69

Post #8 Ocena: 0

2010-04-27 07:24:22 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Madagaskar nie podoba mi sie ze mnie od glupich wyzywasz - ja zdnia nie zmienie - Jakie dzielo brata??? To sa 2 rozne osoby - on nigdy nie mialby szans startowac gdyby brat zyl - przepraszam, ale moim zdaniem to on teraz wykozystuje swoja jedyna szanse na dostanie sie do wladzy - a w jakis spoosb to go nie obchodzi - Narod powiedzial mu juz raz NIE dosc mamy twoich rzadow jak byl premierem - to teraz znow prubuje i nie stety ale zeruje na zalobie i wspomnieniu brata. Czy taki czlowiek ma szacujenk do siebie, do nas?? Nie mowie ze brat tego nie chcial - ale dla mnie to nie smaczne - tak wykozsytac tragedie zeby samemu sie do wladzy dorwac......

I to ze masz inne poglady nie wzbudza we mnie chceci wyzywania cie od glupich.....troche sie zagalopowalas.....

Do góry stronyOffline

WinstonSmith

Post #9 Ocena: 0

2010-04-27 07:34:45 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-04-27 07:24:22, anna69 napisał(a):
Madagaskar nie podoba mi sie ze mnie od glupich wyzywasz - ja zdnia nie zmienie - Jakie dzielo brata??? To sa 2 rozne osoby - on nigdy nie mialby szans startowac gdyby brat zyl - przepraszam, ale moim zdaniem to on teraz wykozystuje swoja jedyna szanse na dostanie sie do wladzy - a w jakis spoosb to go nie obchodzi - Narod powiedzial mu juz raz NIE dosc mamy twoich rzadow jak byl premierem - to teraz znow prubuje i nie stety ale zeruje na zalobie i wspomnieniu brata. Czy taki czlowiek ma szacujenk do siebie, do nas?? Nie mowie ze brat tego nie chcial - ale dla mnie to nie smaczne - tak wykozsytac tragedie zeby samemu sie do wladzy dorwac......

I to ze masz inne poglady nie wzbudza we mnie chceci wyzywania cie od glupich.....troche sie zagalopowalas.....

A mogłabyś rozwinąć jak on zeruje na żałobie, bo nie zrozumiałem.
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

anna69

Post #10 Ocena: 0

2010-04-27 07:47:25 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

a w taki ze przecietny Kowalski zapytany przed tragedia c mysli o Kaczynskich powiedzialby

- sezona na kaczki czas zaczc,
- karly sie panosza itp

a teraz powie - no tak racja- powinien dokonczyc "dzielo" brata i to dobry czlowiek itp itd - te same osoby ktore wczesniej na niego szczekaly teraz beda go glaskac - i to tylko dzieki tej tragedii......

Bardzo wspolczuje jemu jak i innym rodzinom z powodu starty bliskiej osoby, ale jak na moj gust to jego zachowanie teraz jest niesmaczne.....

Uwazam ze PiS powinien znalesc innego mocnego kandydata, innego przywodce - w polityce potrzeba roznych pogladow i kontry - ale nie uwazam zeby Jaroslaw w jakikolwiek sposob nadawal sie na prezydenta, i jeszcze 2 m-ce temu wszyscy tak uwazali....

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,