MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 93 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 92 | 93 | 94 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 93 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2014-09-01 19:10:04 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

XXX

Uwaga moderatora: Wulgaryzmy nie beda tolerowane

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2014-09-01 19:44:26 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #3 Ocena: 0

2014-09-01 20:32:20 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2014-09-01 19:10:04, ChrisCov napisał(a):
XXX

Przecież filmik mogł zostać, prawda?

Rasiści, wszyscy biali to rasiści i islamofoby jak ten gość z poniższego filmiku, nic tylko oczerniają i oczerniają swoich braci w wierze :-T[

https://www.youtube.com/v/Am53JShDAc

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 01-09-2014 21:25 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-09-03 18:20:13 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

W Uppsali tłum muzułmanów ciężko pobił matkę czwórki dzieci za to, że nosiła na szyi gwiazdę Dawida – podaje algemeiner.
„Jeden z napastników kazał mi nie krzyczeć, zagroziwszy, że mnie zabije” – powiedziała Anna Sjögren. Znajdująca się na intensywnej terapii 40-letnia kobieta została pobita do takiego stopnia, że nie mogła nawet napisać własnoręcznie oświadczenia na policji.
W jednej z dzielnic Uppsali zamieszkanej głównie przez muzułmanów, do Anny podeszła muzułmanka, która zauważyła na jej szyi gwiazdę Dawida. Zaczęła obrażać kobietę i pluć na nią. Anna poczuła się urażona i odepchnęła natarczywą dziewczynę.
„Potem podszedł jakiś człowiek i przyłożył do twarzy nóż. Wokół było około 10 dziewczyn w hidżabach i szalach w palestyńskich barwach narodowych. Po tym straciłam przytomność i upadłam. Sami świadkowie zdarzenia twierdzą, że ja sama upadłam i nikt mnie nie bił. To niewiarygodne!” – wspomina Anna
Kobieta trafiła do szpitala z silnym uszkodzeniem szczęki, opuchniętymi oczami, całe ciało było pokryte siniakami.
„Nawet boję się pójść na policję. Oni poznają mój adres, moje imię i znajdą mnie. Wiedzą, że jestem Żydówką.” – powiedziała Anna Sjögren.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2014-09-03 18:39:11 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Z tym że Żydzi wcale nie są lepsi, a właściwie gorsi...

No kurde nie wiem jaką miarę przyłożyć do tego co wyrabiają.
Tyle że nie uginają pojedynczej głowy, tylko bomnarduja cały kwartał.

Nie biją jednej osoby, tylko wojsko robi rajd i tłucze kogo popadnie, również dzieci.

W efekcie radukalowie islamscy zyskują kolejnych zwolenników, coraz większe szanse na powstanie kolejnego panstewka islamskiego, tylko jeszcze muszą wytłuc resztę kurdow.

Nie wiem właściwie, czy aby na pewno Izrael chciał pokój, mnie się wydaje, a nawet jestem coraz bardziej przekonany że oni na sile szukają i koniecznie chcą sobie stworzyć dobrego stabilnego wroga, odbiorcę tych ich najnowocześniejszych technologii.
Bo ile można magazynowac broń, a zwłaszcza amunicję? Utylizacja kosztuje, wojsko kosztuje, trzeba coś z tym zrobić, gdzieś te pociski zużyć.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #6 Ocena: 0

2014-09-03 18:49:37 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-09-03 18:39:11, krakn napisał(a):
Z tym że Żydzi wcale nie są lepsi, a właściwie gorsi...

No kurde nie wiem jaką miarę przyłożyć do tego co wyrabiają.
Tyle że nie uginają pojedynczej głowy, tylko bomnarduja cały kwartał.

Nie biją jednej osoby, tylko wojsko robi rajd i tłucze kogo popadnie, również dzieci.

W efekcie radukalowie islamscy zyskują kolejnych zwolenników, coraz większe szanse na powstanie kolejnego panstewka islamskiego, tylko jeszcze muszą wytłuc resztę kurdow.

Nie wiem właściwie, czy aby na pewno Izrael chciał pokój, mnie się wydaje, a nawet jestem coraz bardziej przekonany że oni na sile szukają i koniecznie chcą sobie stworzyć dobrego stabilnego wroga, odbiorcę tych ich najnowocześniejszych technologii.
Bo ile można magazynowac broń, a zwłaszcza amunicję? Utylizacja kosztuje, wojsko kosztuje, trzeba coś z tym zrobić, gdzieś te pociski zużyć.

Rozumiem że u ruskich też minął resurs na amunicję? :-8

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2014-09-03 20:44:08 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Putin ma inne priorytety, ma poerdulca na odbudowę ZSRR, i chce być carem.
A
Że przy okazji chce rozruszać wojsko bo wojsko w koszarach gnusnieje i mu się w głowie pier@

Kasa 2 wojna światowa, była dla kasy, bo hitlerowi brakowało, Putin tez ma problem, kraj jest biedny, na glinianych nogach, uzależniona od wąskiego źródła kasy, większość ruskich na zadupiu to prymitywne zwierzaki.
CI co mają kasę to ja po prostu ukradli.
To są ludzie co za komuny byli na stanowiskach, ukradli ogromne firm, nie płacą podatków, większości jest mieszkańcem np Cypru.
W efekcie wielka Rosja to pusty kraj, Putin wie że nie da rady zrealizować swoich obsesji bez ruszenia po zapasy innych krajów. Tak jak Hitler pobiegł do skarbca Warszawy, Pragi i potem dalej tak i tu... Kolejne kroki zwiększa wydatki, więc będzie szukał dalej.
Być może przejmie syrie, zbalamuci muslimow, jak dobrze rozegra to będą krowa dojdą dla niego. Ma potencjał, bo się kierują w jego stronę, bo wiadomo że mimo iż jakiś tam stary wróg, jak ma tego samego wroga, jest naszym przyjacielem...
Ruskie będą słać wojsko i broń do syri i dla talibów, w zamian będzie kasa i strefa wpływu, możliwe że dojdzie do tego Egipt, bo w sumie jest od dawna pro ruski.

Chiny strzyc się nie pozwolą, ale bliżej im do Rosji bo ideały niż do USA, i Europy bo pół świata trzymają za gacie. Cokolwiek mamy kolo siebie było w Chinach lub znaczna część.

Zresztą chiny juz jakiś czas temu, ogłosiła że chce przejść na rozliczenia we własnej walucie, wiec chce się pozbyć zapasy dolara, gdyby to zrobili nagle, USA leży.
Taki straszak na USA jest berłem dla Putina.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2014-09-03 23:09:33 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

islamizacje Europy widzimy tak samo
ale sprawe Ukrainy juz calkiem inaczej

z Chinami tez ciekawa sprawa
od 2006 roku gromadza zapasy zlota, ostatnio mozna bylo przeczytac ze i Rosja to robi
czemu to robia?
ano wiedza ze kiedys ten papierowy, o umownej wartosci dolar upadnie, wtedy beda mogli stworzyc swoja walute zastepujaca dolara, walute wymienialna na zloto, ktora bedzie oparciem dla wszelkicj swiatowych rozliczen i ogolnie finansow

osobna sprawa jest obecnie wzajemna zaleznosc Chin i Stanow, przeciez jak Chiny powiedza ze juz niechca obligacji tylko cos co jest bardziej wiarygodne i ma realna wartosc, to stany przestana kupowac
gospodarka stanow kleknie ale i przemysl w Chinach upadnie
czy wyobrazacie sobie ogromne bezrobocie i zamieszki w kraju takiej wielkosci jak Chiny?

zblizenie Chin i Rosji widze jak zblizenie dwoch mocarstw dla obrony przed wspolnym przeciwnikiem
Chiny sa potega finansowa i gospodarcza, Rosja zas potrafi walczyc, mysle ze sie wzajemnie uzupelniaja

mysle tez ze dla nas, zwyklych ludzi najlepsza sytuacja jest wtedy kiedy te dwa bieguny sa rownowazne i zaden z nich nie przewaza
i nie cieszy mnie przewago Rosji ani Stanow

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2014-09-04 16:24:30 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Muzułmanie piszą petycję w sprawie zakazu puszczania w tv bajki dla dzieci.
Bajka ich obraża bo występuje tam świnka.
Co w takim razie z mapetami?
Jak się Pigi dowie to któremuś z halal wyjedzie z prawej jak to bywało z innymi jej oponentami.:-8

Ja czekam aż zrobią petycję zakazującą sprzedaży alkoholu.
Może wtedy między jedną sobotą a drugą społeczeństwo angielskie otrzeźwieje i hmm może wyrazi "głębokie zaniepokojenie"?

Do góry stronyOffline

tomaszzet

Post #10 Ocena: 0

2014-09-04 20:53:29 (11 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Odcięta głowa w Londynie. "...Detektywi podkreślają, że nic nie wskazuje, że atak mógł mieć podłoże terrorystyczne...." Czyżby naturalizowany był sprawcą?
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

Strona 93 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 92 | 93 | 94 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,