MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 91 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 90 | 91 | 92 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 91 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Onieznajomy

Post #1 Ocena: 0

2014-08-29 20:56:14 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2014-08-29 20:49:42, krakn napisał(a):

Nie bez znaczenia jest niezdecydowanie zachodu, bo na politykę zachodu ma wpływ biznes, a biznesowi jak najbardziej nie zależy na tym by na bliskim wschodzie i afryce był spokój.
Wręcz robią wszystko by był tam jak najwiekszy burdel.

I na tym żerują radykałowie.

Akcja rodzi reakcję, skoro mi zabili dziecko, zawsze do konca życia będę żądny zemsty, znajduje poparcie i udzielam poparcia, a takie powarcie, widzą właśnie w radykałach, bo radykał moze nie jest idelany to jednak jest swój...

...No ale takie są czasy, małych miękkich kogucików, i będzie trwało do czasu gdy może kiedyś powrócą na cokoły lwy, no chyba ze wielbłądy to już będzie po wszytskiemu :))

juz sie balem ze tylko ja tak to widze : )

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-08-29 21:04:48 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

Robinek, zasadniczo to ci powiem że z tymi muzułmanami to jest bardziej pokorbione niż w innych religiach.

Problem w tym że sami muzułmanie robią błąd, głwony bład to ze wyraźnie nie oddzielają się od radykalnych popaprańców.

Nie bez znaczenia jest niezdecydowanie zachodu, bo na politykę zachodu ma wpływ biznes, a biznesowi jak najbardziej nie zależy na tym by na bliskim wschodzie i afryce był spokój.

Akcja rodzi reakcję, skoro mi zabili dziecko, zawsze do konca życia będę żądny zemsty, znajduje poparcie i udzielam poparcia, a takie powarcie, widzą właśnie w radykałach, bo radykał moze nie jest idelany to jednak jest swój.

I teraz druga strona medalu, Anglicy rasisci z dziada pradziada, tak zapędzają się w ślepy zaułek że nie potrafią głośno powiedzieć STOP, i określić gdzie jest granica tolerancji, a gdzie degradacja własnej kultury i introdukcja.

No ale takie są czasy, małych miękkich kogucików, i będzie trwało do czasu gdy może kiedyś powrócą na cokoły lwy, no chyba ze wielbłądy to już będzie po wszytskiemu :))

A teraz przedostatni poziom zagrozenia terrorystycznego w UK.
Ciekawe czy jesli ktorego zlapia to bedzie sadzony wedlug prawa shariatu? Czyli niewinny bo zabil lub mial zabic niewiernych.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2014-08-29 21:50:41 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2014-08-29 20:56:14, Onieznajomy napisał(a):
Cytat:

Bo jak by się unormowało to ceny za nasze ulubione telefony komórkowe poszybowały by w kosmos, z paliwem podobnie, o sytuacji rynku kamieni szlachetncyh, ah te piękne zaręczynowe pierściąki z brylantem, za którymi kryją sie niestety zamordowane dzieci, porywane z wiosek, wysyłane do kopalń, gdzie wydobycie jest w absurdalnych niebezpiecznych warunkach, jak nie zginie podszas zawału, to giną od kul z kałaszników, gdy już nie mają siły pracować.

Dlatego

Akcja rodzi reakcję, skoro mi zabili dziecko, zawsze do konca życia będę żądny zemsty, znajduje poparcie i udzielam poparcia, a takie powarcie, widzą właśnie w radykałach, bo radykał moze nie jest idelany to jednak jest swój...

...No ale takie są czasy, małych miękkich kogucików, i będzie trwało do czasu gdy może kiedyś powrócą na cokoły lwy, no chyba ze wielbłądy to już będzie po wszytskiemu :))

juz sie balem ze tylko ja tak to widze : )

No niestety ja też.

I ja też mam powód do zemsty i to podwójny, no ale jestem po drugiej stronie barykady.

Mimo wszystko, nie raz, dosłownie nie w przenośni, łzy mieszałem z wymiotami, gdy widziałem skutki polityki zachodu.

NIe wierzę w brak rasizmu, nacjonalizmu itp. Był jest i będzie.

To nie znaczy że rasizm to od razu znaczy kajdany i gnaie w krzaki bawełny do roboty za miskę ryżu, to po prostu zwykła ludzka natura.

Tak jak nie ma grabi ktore grabią od siebie, tak nie ma ludzi którzy będą "chcieli grabić od siebie" i dobro swoje, swojej rodziny,dzielnicy, swojego miasta, narodu, czy w koncu rasy postawią na przeciw tej drugiej.

proste prymitywne i podstawowe.
Europa galopuje w strefę udawania że to nie prawda, a bliski wschód leci dokładnie w stronę przeciwną, bo działają na mnniej wyrafinowanych emocjach. Nie interesie korporacji czy polityków, tylko po prostu grupy władzy przywódców religijnych i podstawowych życie / smierć zwykłych ludzi.

Czyja polityka jest skuteczna?
To widać

I nie raz od Anglika słychać o czarnuchach, albo "że nie będzie jej po domu się plątał hindus bo to obrzydliwe" usłyszałem gdy przyszedł hindus z BG odczytywać licznik u klientki :)))

, tak jak można usłyszeć od murzyna ty białasie... bo białasy...

I na tym buduje się władzę i politykę, od ojca rydzyka bo wszytkich świętych całego swiata.

Obedrzeć dowolną religię z wisiorków i paciorków, kadzidła, a pokaże się obraz najbardziej prymitywnych potrzeb, zachowań ludzi.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Onieznajomy

Post #4 Ocena: 0

2014-08-29 22:08:03 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

zgadzam sie z toba Krakn, z tym co napisales na koncu najbardziej
od siebie dodam:

ze religia nie jest temu winna
od zawsze ludzie bardziej silni starali sie podporzadkowac sobie innych, na wiele sposobow
religia byla tylko narzedziem
gdyby nie bylo religii czlowiek wymyslil by cos innego zeby miec pretekst albo wytlumaczenie

ktos powiedzial ze "religia zostala wymyslona poto zeby dobrzy ludzie mogli czynic zlo"
dlatego nie religia jest zla sama w sobie tylko ludzie ktorzy ja wykorzystuja do swoich celow

tym bardziej trudno obwiniac wiare, jakakolwiek

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 29-08-2014 22:15 ]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2014-08-30 00:00:35 (11 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
NIe wierzę w brak rasizmu, nacjonalizmu itp. Był jest i będzie.

To nie znaczy że rasizm to od razu znaczy kajdany i gnaie w krzaki bawełny do roboty za miskę ryżu, to po prostu zwykła ludzka natura.

W brak rasizmu to nikt nie wierzy, bo jakby go nie bylo to wielu problemow tez nie byloby.

To ze rasizm jest zakorzeniony nie znaczy ze jest czyms co trzeba akceptowac. Tak samo jak to, ze ktos powie ze religia mu pozwala na krzywdzenie drugiego czlowieka, to nie mozna tej osoby skrytykowac. Rasizm zawsze bedzie zly, tyle ze dla niektorych tylko wtedy jak bedzie objawiany przeciwko nam, a jak przeciwko naszym przeciwnikom, to juz zupelnie inna sprawa.
Ada

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2014-08-30 04:22:50 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Oczywiście że religia to często tylko narzędzie do zdobycia władzy.

A co do rasizmu, czy nacjonalizmu, to też wg mnie nie do końca jest to złe, wszystko zależy w którą stronę i jak skrajnie się posuną ludzie.

Rasizm i nacjonalizm to przecież nie tylko atak, ale i obrona.

To bardzo zawiłe, a na skutki pozytywne czy negatywne czasami trzeba poczekać kilka pokoleń.

Zadziwiające jest że w ostatnim czasie uznano iż niewolnictwo w USA z przed wieków , w obecnych czasach procentuje i biologicznie, byli radości przysluzyli się potomkom niewolników.

Straszne i przewrotne?
Za to stwierdzenie jeden z profesorów swego czasu został niemal zlinczowany, w zeszłym roku zweryfikowano jego badania, a wnioski potwierdzili czarnoskurzy zainteresowani.

Tylko czytać ze zrozumieniem, nie pochwalam morderstw jakie miały miejsce, tylko chce zwrócić uwagę, na zawiłości i niejednoznaczne wędrówki losu.

Największym problemem ludzi jest popadnie w skrajności. I to jest niebezpieczne i skutkuje tragedią

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #7 Ocena: 0

2014-08-30 05:22:14 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Cytat:

2014-08-30 04:22:50, krakn napisał(a):

A co do rasizmu, czy nacjonalizmu, to też wg mnie nie do końca jest to złe, wszystko zależy w którą stronę i jak skrajnie się posuną ludzie.

zgadzam sie z Krakn
rozne sa oblicza rasizmu

czy mozna uznac ze razem z innym wygladem, roznimy sie tez podejsciem do innych, czy gradacja wartosci ogolnie? mysle ze tak
czy to oznacza ze oni sa gorsi? wcale nie
oznacza jedynie ze sa inni

to ze uwazamy ze jestesmy inni nie jest niczym zlym
zlo zaczyna sie wtedy, jezeli na podstawie tych roznic chcemy udowodnic ze jedni sa lepszi od innych

mysle ze na swiecie moglibysmy wspolnie egzystowac bez wiekszych wzajemnych zatargow, ale powinnismy zyc i mieszkac oddzielnie,
rozne sa nasze odniesienia do ludzi, rozne sa potrzeby, rozne swiatopoglady
mieszanie ludzi z roznych stron swiata w jedno spoleczenstwo sie nie sprawdza, to odchodzmy od tego, ale nie wolno nam powiedziec ze ktos jest lepszy czy gorszy

przyklady bestialstwa i zwyrodnienia, zdazaja sie w kazdym spoleczenstwie, rozne sa kultury i inne sposoby w jaki sie to objawie, ale ludzie dobrzy, zli i bardzo zli sa w kazdej nacji
mysle ze ten watek jest takim udowadnianiem ze my jestesmy jednak lepsi
pare razy staralem sie pokazac w tym watku ze jednak tak nie jest, ze jednak i w naszych spoleczenstwach zdazaja sie zwyrodnienia ( ostatnie wojny, prowadzone przez bialych "cywilizowanych" ludzi)
slabo mi to szlo, albo moze opor materii byl zbyt duzy
bo niewiele zdzialalem : )
szkoda, bo wciaz duzo jest w nas nienawisci do innych

zgoda ze to media nami manipuluja i stwazaja poczucie zagrozenie, ale mozemy myslec samodzielnie bo mamy podobno przeciez wolna wole
mamy?

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 30-08-2014 05:25 ]

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #8 Ocena: 0

2014-08-30 13:23:03 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2014-08-30 05:22:14, Onieznajomy napisał(a):
Przyklady bestialstwa i zwyrodnienia, zdazaja sie w kazdym spoleczenstwie, rozne sa kultury i inne sposoby w jaki sie to objawie, ale ludzie dobrzy, zli i bardzo zli sa w kazdej nacji
mysle ze ten watek jest takim udowadnianiem ze my jestesmy jednak lepsi
pare razy staralem sie pokazac w tym watku ze jednak tak nie jest, ze jednak i w naszych spoleczenstwach zdazaja sie zwyrodnienia ( ostatnie wojny, prowadzone przez bialych "cywilizowanych" ludzi)
slabo mi to szlo, albo moze opor materii byl zbyt duzy
bo niewiele zdzialalem : )
szkoda, bo wciaz duzo jest w nas nienawisci do innych

zgoda ze to media nami manipuluja i stwazaja poczucie zagrozenie, ale mozemy myslec samodzielnie bo mamy podobno przeciez wolna wole
mamy?

Po pierwsze:
Przykładów bestialstwa i zwyrodnienia u śniadych jest aż nadto, chyba że ktoś ma problemy ze wzrokiem i niedowidzi.

Po drugie:

Tamte rejony walczą z każdym od 7 wieku naszej ery, nie stawiaj znaku równości między kulturą i dorobkiem białych głownie chrześcijan (włącznie z inkwizycją) a ustrojem totalitarnym zwanym islamem, bo obrażasz masę ludzi którzy dorobek cywilizacji zachodu doceniają.

Po trzecie primo:

Cytat:

2014-08-30 05:22:14, Onieznajomy napisał(a):
mamy?

Chyba chłopie nie dowidzisz co oni robią W swoich zafajdanych krajach z niewiernymi i co czeka europę.

Słyszałeś o gangach białasów którzy zgwałcili blisko 1500 dzieciaków,? słyszałeś o białasach ktorzy oblewają kwasem kobiety, albo mają po pięć żon?

A teraz pytanie na zakończenie:
Podaj mi proszę przykłady sprzeciwu europejskich muzułmanów wobec ISIS czy prześladowania niewiernych w ogóle.

Obrazek

NIE SŁYSZE?
CO MÓWIŁEŚ?
HALOOOO?

IDZ w pokoju, nie grzesz więcej.

Około 40 do 50% muzułmańskich studentów w uk jest za wprowadzeniem prawa szariatu w uk.
O czym to świadczy?
Ano o tym że dzicz* rozgościła się z europie i myślą że mogą ustanawiać swoje prawa zapominając że są tutaj gośćmi.

*
dzicz
1. dzicy, niecywilizowani ludzie; barbarzyńcy;
2. teren nieuprawiany, pozostający w stanie pierwotnym;
3. dzika zwierzyna

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 30-08-2014 13:35 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2014-08-30 13:47:45 (11 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Po pierwsze - nie krzycz, twoje nastawienie widac z daleka, krzyk nie jest potrzebny.

Cytat:
Słyszałeś o gangach białasów którzy zgwałcili blisko 1500 dzieciaków,? słyszałeś o białasach ktorzy oblewają kwasem kobiety, albo mają po pięć żon?

Nie slyszales o jednym Jimmy Savile - doliczono sie juz ponad 1000 ofiar, nie potrzeba gangu. Nie widze potrzeby zreszta przescigania sie w statystykach, nie slyszalam o powiazaniu rasy z wiekszymi sklonnosciami do przestepstw seksualnych. Caly czas trwa dochodzenie w sprawie czesto dygnitowanych osob na stanowiskach wykorzystujacych seksualnie dzieci, i z Islamizmem mieli tyle wspolnego co z Marsem.

Jak ktos chce widziec tylko jedna strone, to jego sprawa, jak namawia innych do patrzenia tylko przez swoj skrzywiony pryzmat to juz inna.

Oblewanie kwasem- czy jest gorsze od morderstw w przemocy domowej, obcietych na lyso wlosach, odgryzionych uszach, nosach, bestialskich gwaltach?

Maja po piec zon?- "Cywilizowani" zachodni maja po 5 kochanek, samo posiadanie 5 intymnych partnerow moze i nie godzi sie z zachodnimi zasadami, ale sa gorsze przestepstwa napewno.
Ada

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2014-08-30 15:37:27 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

NO tak, ale coś mi nie gra, z jednej strony mamy zwyrodnialca który z jakiś dziwnych powodów morduje lub gwałci, ma nawalone do bereta, bo inaczej tego nie mogę zrozumieć...

A z drugiej strony mamy Nie jednego, nie dwoje nie 10, ale setki jak nie tysiące czy wcale nie będzie przesady dzięsiątki tysięcy wojowników którzy w imię idei / religi dokonują przestępstw z których pewnie Hitler byłby zdumiony i dumny.

Przykład zamordowanego dobosza, ja nie rozumiem dlaczego ci mordercy nie zostali zastrzeleni na miejscu.
Adekwatnie gdyby to się wydarzył w kraju którego wg ich haseł głoszonych dokonali jak by na zlecenie w imieniu Allaha, alkaidy to po prostu tam by biały nawet nie zdążył pierdnąć i by go ukamieniowali, a jego rodzinę spalili w domu.

Nie możemy porównywać jednostki chore psychicznie, od regularnej wojny.
Oni nie działają na zasadzie choroby psychicznej, to są zwykłe działania odpowiednik żołnierzy, dostają rozkaz i idą mordować.

Do góry stronyOffline

Strona 91 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 90 | 91 | 92 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,