MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 85 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 84 | 85 | 86 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 85 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Onieznajomy

Post #1 Ocena: 0

2014-07-28 11:55:33 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2014-07-27 20:10:14, united4ever napisał(a):
Cytat:

2014-07-27 19:50:46, Onieznajomy napisał(a):
ludzi ktorzy sa przeciwni zabijaniu, nazywa sie terrorystami

Oni nie sa przeciwko zabijaniu. Jakby byli to by nie łamali zawieszenia broni średnio 2 razy dziennie. Nie montowali by tez wyrzutni rakiet w szkołach i szpitalach tylko po to żeby pózniej chwalić się na cały świat ilością zabitych dzieci.
Chodzi mi oczywiście o Hamas.

jezeli jest to wystarczajacy powod zeby zbabardowac szpital czy szkole wraz z ludzmi ktorzy sa wsrodku
to mysle ze gdzies sie rozminelismy z wartosciami

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-07-28 12:49:08 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2014-07-28 11:55:33, Onieznajomy napisał(a):
Cytat:

2014-07-27 20:10:14, united4ever napisał(a):
Cytat:

2014-07-27 19:50:46, Onieznajomy napisał(a):
ludzi ktorzy sa przeciwni zabijaniu, nazywa sie terrorystami

Oni nie sa przeciwko zabijaniu. Jakby byli to by nie łamali zawieszenia broni średnio 2 razy dziennie. Nie montowali by tez wyrzutni rakiet w szkołach i szpitalach tylko po to żeby pózniej chwalić się na cały świat ilością zabitych dzieci.
Chodzi mi oczywiście o Hamas.

jezeli jest to wystarczajacy powod zeby zbabardowac szpital czy szkole wraz z ludzmi ktorzy sa wsrodku
to mysle ze gdzies sie rozminelismy z wartosciami

Sami pozwolimy sie unicestwić grajac w gre wartosci kontra terror.
Zreszta widac to codziennie w krajach zachodniej europy .
Wojna niestety to ofiary I jesli bedac atakowanym bedziemy sie bali odpowiedziec bo terrorysta chowa sie wsrod cywili tu akurat jesli chodzi o Gaze wsrod cywili ktorzy tak samo sa wrodzy co sami terrorysci (widac to zaraz po aktach terrorystycznych w świecie zachodnim gdy ci "biedni" cywile robia piknik z tej okazji na ulicy) skazemy sie na wyginiecie. Tu nie ma odcieni szarosci.

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #3 Ocena: 0

2014-07-29 10:43:48 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

kto wspiera "afrykanska wiosne ludow" i w jakim celu
kto wspieral alkaide i Osame Benladena i w jakim celu

http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b03c7m8s/panorama-saving-syrias-children

Palestyna jest obozem zaglady, gdzie wiekszosc ludzi ma w rodzinie zabitych (nieraz wszystkich bliskich) przez Izraelskie wojsko
zycie tych ludzi jest zyciem zagonionego do rogu zwierzecia, na ktorego oczach wybito wiekszosc jego stada
ci ludzie juz nie maja normalnego zycia, zostala im tylko walka w obronie honoru

to jest holokaust Narodu Palestynskiego, na ktory patrzy caly swiat i daje przyzwolenie, nieraz nawet poparcie

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 29-07-2014 10:58 ]

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #4 Ocena: 0

2014-07-29 18:44:35 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2014-07-29 10:43:48, Onieznajomy napisał(a):
to jest holokaust Narodu Palestynskiego, na ktory patrzy caly swiat i daje przyzwolenie, nieraz nawet poparcie.

Onieznajomy, arabowie dawno temu poświecili swoich zamieszkujących tamte tereny na pożarcie żydom, więc sam rozumiesz prawda, teges.
Tak samo jak amerykańscy żydzi w czasie drugiej wojny światowej poświęcili swoich braci w wierze.

Zydzi zamieszkujący tamte tereny to skurwiele.
Arabowie zamieszkujący tamte tereny to skurwiele.
Są siebie warci.
Będą walczyć ze sobą do usranej śmierci bo to przynosi korzyści.

Dziękuję za uwagę.

Oooo, jeszcze coś o takich dwóch co głowę ścięli. *THUMBS UP*
http://narodowcy.net/europa-i-swiat/10128-mordercy-brytyjskiego-zolnierza-otrzymali-200-tys-funtow-w-ramach-pomocy-prawnej

Jeszcze słowo o wojnie w Syrii:
Odpowiedzialnym za ten burdel jest prezio juesej i to on powienien przyjąć wszystkich syryjskich uchodzców na swoją ziemie, tak jak to robi teraz z nielegalnymi imigrantami z ameryki płd.

Powtórzę się bo chyba niektórzy jeszcze tego nie zauważają, biały człowiek zaczyna być w mniejszości i jeśli natychmiast nie staniemy murem za śpuścizną białej cywilizacji, zostaniemy wydymani zanim sie obejrzymy.

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 29-07-2014 18:56 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #5 Ocena: 0

2014-07-29 21:07:33 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Alter_Ego, ogolnie tak, podobnie to widzimy, tylko zabijanie na tamtych terenach to wina bialego czlowieka
to ze arabi potrafia byc grozni to troche malo zeby ich wszystkich pozabijac, lwy tygrysy krokodyle i rekiny tez sa grozne i zabijaja ludzi, ale potrafimy sie od nich oddzielic, nie musimy i wybijac, mysle ze podobnie mozna by zrobic z narodami ktore nie sa nam przyjazne, tylko ze tu nie chodzi o pokoj, wprost przeciwnie

sprawa duzej ilisci kolorowych w krajach bialego czlowieka nie jest wina kolorowych, tylko nas a dokladniej politykow ktorzy maga ich wpuscic lub niewpuscic
my do stanow do dzis musimy sie starac o pozwolenie

Churchil kiedys powiedzial ze
"wojne zakonczyc jest latwo o wiele trudniej ja zaczac"

dzisiaj swiat pokazuje ze mial racje, najlepszy przyklad - Ukraina

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 29-07-2014 21:27 ]

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #6 Ocena: 0

2014-07-30 19:37:13 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2014-07-29 10:43:48, Onieznajomy napisał(a):
kto wspiera "afrykanska wiosne ludow" i w jakim celu
kto wspieral alkaide i Osame Benladena i w jakim celu

http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b03c7m8s/panorama-saving-syrias-children

Palestyna jest obozem zaglady, gdzie wiekszosc ludzi ma w rodzinie zabitych (nieraz wszystkich bliskich) przez Izraelskie wojsko
zycie tych ludzi jest zyciem zagonionego do rogu zwierzecia, na ktorego oczach wybito wiekszosc jego stada
ci ludzie juz nie maja normalnego zycia, zostala im tylko walka w obronie honoru

to jest holokaust Narodu Palestynskiego, na ktory patrzy caly swiat i daje przyzwolenie, nieraz nawet poparcie

Pamiętasz może te tłumy rozradowanych Palestyńczyków, które dostawały orgazmu na wieść o atakach na WTC i okazywały swoją radość bardziej, niż gracze, którzy wygrali główną nagrodę w euromillion?
Nie jestem żadnym fanem rzezanych, ale wcale im się nie dziwię.
2 dni temu był palestyński protest w Gazie przeciwko wojnie i Hamasowi. Wiesz, co Hamas z tymi protestującymi zrobił? Domyśl się, bo klapsów im nie dał, ani nie wsadził do ciemicy ;-)
Dzisiaj zginęło 3 izraelskich żołnierzy w zaminowanej szkole UN. Zachowali środki ostrożności, najpierw wpuścili robota, potem weszli na dach, a tu jeb... wewnątrz były materiały wybuchowe. Natomiast, że w szkołach i istytucjach UN znajduje się broń i amunicję to rzecz już powszechnie znana. Pewnie pracownicy UN nie są zwolennikami takich praktyk, ale jak Hamas żąda, by coś tam przechować, to albo się zgadzasz albo cię zabiją na śmierć.
Podobnie ma się rzecz z Hezbollahem w Libanie, gdzie oni swoje pozycje mają w odległości kilku metrów (dosłownie) od pozycji UN. Niektórym żołnierzom UN to się nie podobało, więc długo nie pożyli.
Przestańcie więc się bawić w miłosiernego Samarytanina, bo ta nacja już taka jest, że żeruje na innych. Chowają się po szkołach, bibliotekach, meczetach, itp., więc giną. Taki przeciętny Arab nie ma nic przeciwko ustawieniu przed sobą gromadki własnych dzieci i strzelaniu zza nich, licząc, że jego przeciwnik odznaczy się humanitaryzmem i nie będzie do niego strzelał. Oni takie straty mają już wkalkulowane, ponieważ mnożą się jak króliki.
Tak więc, jak już napisał kolega powyżej, sami wykańczamy własną cywilizację i niepoślednią rolę odgrywają w tym użyteczni idioci.

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 30-07-2014 19:37 ]

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Onieznajomy

Post #7 Ocena: 0

2014-07-30 19:58:11 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Amerykanie podawali podobne argumenty, ze indianie napadaja dylizansy a oni sie tylko bronia
wszyscy wierzyli ze tak bylo, dlaczego nie, przeciez w kazdej gazecie o tym pisalo

dzis problem nie istnieje bo Indian zabraklo, pewnie dlatego bo wyginali napadajac na dylizansy

nie widomo kto tu jest tym pozytecznym idiota
szczegolnie biorac pod uwage 9/11 i te trzy zawalone wierzowce

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 30-07-2014 20:05 ]

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #8 Ocena: 0

2014-07-30 20:20:39 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2014-07-30 19:58:11, Onieznajomy napisał(a):
Amerykanie podawali podobne argumenty, ze indianie napadaja dylizansy a oni sie tylko bronia
wszyscy wierzyli ze tak bylo, dlaczego nie, przeciez w kazdej gazecie o tym pisalo

dzis problem nie istnieje bo Indian zabraklo, pewnie dlatego bo wyginali napadajac na dylizansy

nie widomo kto tu jest tym pozytecznym idiota
szczegolnie biorac pod uwage 9/11 i te trzy zawalone wierzowce

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 30-07-2014 20:05 ]

Całkowicie o inną rzecz mi chodzi.
Powiedzmy toczę z kimś wojnę, lecz nie mam dobrego uzbrojenia i ponoszę 10 razy większe straty niż mój przeciwnik. Widzisz to i ze względów humanitarnych litujesz się nade mną i zaczynasz mi udzielać pomocy w postaci pomocy medycznej, itp. Ja w "podziękowaniu" chowam się w Twoich budynkach, umieszczam w nich broń oraz materiały wybuchowe, licząc, że mój przeciwnik nie zaatakuje Ciebie, ponieważ nie jesteś stroną konfliktu. Acha, jak nie podoba Ci się mój pomysł, żebym się u Ciebie chował wraz ze swoim sprzętem, to mogę Ci wrzucić granat przez okno. Jak zginiesz ze mną, to tym lepiej dla mnie, bo prasa napisze, że mój przeciwnik zaatakował kogoś neutralnego.
P.S.
Wieże były dwie, a nie trzy ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Onieznajomy

Post #9 Ocena: 0

2014-07-30 20:36:05 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

"pomoc medyczna"

Cytat:

Powiedzmy toczę z kimś wojnę, lecz nie mam dobrego uzbrojenia i ponoszę 10 razy większe straty niż mój przeciwnik. Widzisz to i ze względów humanitarnych litujesz się nade mną i zaczynasz mi udzielać pomocy w postaci pomocy medycznej, itp.

Izrael przyznał się do nielegalnego pobierania organów ludzkich
Po wielkiej burzy wywołanej doniesieniami szwedzkiego dziennika Aftonbladet, który w sierpniu br. opublikował reportaż o prowadzonym przez wiele lat procederze porywania przez izraelską armię młodych Palestyńczyków, których następnie zabijano pobierając od nich organy wewnętrzne, Izrael przyznał się po części do tego procederu.

to bylo glosne, podczas poprzedniego holcaustu na palestynczykach

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 30-07-2014 20:39 ]

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #10 Ocena: 0

2014-07-30 20:40:39 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2014-07-30 20:36:05, Onieznajomy napisał(a):
"pomoc medyczna"

Cytat:

Powiedzmy toczę z kimś wojnę, lecz nie mam dobrego uzbrojenia i ponoszę 10 razy większe straty niż mój przeciwnik. Widzisz to i ze względów humanitarnych litujesz się nade mną i zaczynasz mi udzielać pomocy w postaci pomocy medycznej, itp.

Izrael przyznał się do nielegalnego pobierania organów ludzkich
Po wielkiej burzy wywołanej doniesieniami szwedzkiego dziennika Aftonbladet, który w sierpniu br. opublikował reportaż o prowadzonym przez wiele lat procederze porywania przez izraelską armię młodych Palestyńczyków, których następnie zabijano pobierając od nich organy wewnętrzne, Izrael przyznał się po części do tego procederu.

to bylo glosne, podczas poprzedniego holcaustu na palestynczykach

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 30-07-2014 20:39 ]

Odwracasz kota ogonem i nie odpowiadasz na moje pytanie. Ta sprawa mnie ma z moją wypowiedzią nic wspólnego i nie jestem fanem Izraela. Już o tym wspominałem.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 85 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 84 | 85 | 86 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,