MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 75 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 74 | 75 | 76 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 75 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Onieznajomy

Post #1 Ocena: 0

2014-05-21 20:28:48 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

ciekawe jak by Docha piojechala do jakiegos afrykanskiego panstwa, gdzie wiekszosc kobiet chodzi bez biustonosza, co pomyslaly by tam o niej ichniejsze kobiety
i czy tlumaczenie ze jej facet nie wyobraza sobie zeby jego kobieta pokazywala piersi innym, bylo by przekonywujace dostatecznie : )

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2014-05-21 22:04:43 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2014-05-21 18:05:45, Alter_Ego napisał(a):
Co za zjeby genetyczne.
Pomijąc samą niesłuszność ;)jakichkolwiek represji za ten filmik, niektóre komentarze są mocne i trafione w dziesiątkę :-]

Wtrącili młodych Irańczyków za kraty przez ten film na YouTubie

*THUMBS UP*

Pomyśleć że Iranki jeszcze w latach 60 tych latały w kieckach mini w stylu amerykańskim :>
Szkoda, miałem okazję poznać sporo Iranczyków i Iranek, wiele z nich były tak piękne ze trudno było oderwać oczy :-T[
Fajni ludzie, akurat mieli styczność z europą, studiowali we Francji. Niektóre z nich nosiły husty na co dzień, przy mnie zdejmowały, i chodziły ubrane normalnie, ale gdy wychodziły na miasto zakładały.

Po prostu ze strachu, presja psychiczna, moze nie do końca bezpośrednia, ale jak ktoś ci tłucze do głowy i daje do zrozumienia że możesz ją stracić to z czasem uznajesz że tak będzie lepiej i tak trzeba.

Zresztą się sam przekonałem że groźby nie są bezpodstawne, a wyrok może zostać zrealizowany nawet po wielu latach.

i choć do samych Irakijczyków, Irańczyków, Egipcjan, itp muzułmanów nie mam nic, to samej religii za to co robią ich przywódcy z ludzkim umysłem po prostu nienawidzę.

Straciłem zbyt wiele, przeżyłem zbyt wiele by jakakolwiek poprawność polityczna to zmieniła. Prędzej zaakceptuję dwa penisy (nie chodzi mi o gościnną wizytę) u kobiety niż popaprany radykalny islam.
Zresztą każda religia która jest radykalna i robi pranie mózgu jest taka sama, kwestia tylko jak daleko posuwa się do destrukcji.

A wszytko to w jednym celu, osiągnięcie władzy przez kilka osób. to wszytko.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2014-05-21 22:19:26 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #4 Ocena: 0

2014-05-21 22:38:11 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

mam przyjaciol tu u mnie w Glasgow, ktorzy mieszkali w Iranie okolo 20 lat, ciekawe rzeczy sie czlowiek dowiaduje, naprzyklad: kto obalal i powolywal przywodcow Iranu
http://kolemsietoczy.pl/demokracja-amerykansku-obalic-rzad/

nie pamietam jak bylo z Chomeinim, ale wiem ze tez byl z "importu" z Francji

dlatego ostroznie podchodze do tej nagonki na Islam, szczegolnie wiedzac ze nasi faceci w kraju tez po pijanemu rozne rzeczy kobieta i dzieciom potrafia zrobic

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 21-05-2014 22:40 ]

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #5 Ocena: 0

2014-05-21 22:39:42 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

.

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 21-05-2014 22:46 ]

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2014-05-21 23:26:01 (11 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Tu też są rewelacyjne Iranki. Nie mówię "Persjanki", bo są to zdaje się dziewczyny też z innych narodowości z tego kraju. Ta nacja opanowała w ogóle parę sklepów "Nisy" w naszym rejonie i tam te dziewczyny można m.in. zobaczyć. Poznałem też odjazdową barmankę z Iranu, kiedyś w jednym night clubie w Altrincham.
Moim zdaniem, zmuszanie ich do przykrywania się tymi plandekami powinno być karane jak ciężkie przestępstwo. Takich wartości nie wolno chować!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2014-05-22 21:21:38 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

W Niemczech nasila się chrześcijanofobia. Turek obrażał pielęgniarkę używając wyrażeń takich jak „faszystka”, „dziwka” itp. Był tak agresywny, ze szpital musiał zawiadomić policje. A wszystko dlatego, ponieważ wisiał krzyż na ścianie…
Szpital katolicki Świętego Jozefa (St. Josef Krankenhaus) we Schweinfurtcie nie może mieć, zdaniem pewnego turka, krzyży na ścianach. Trzydziestoletni Turek przyszedł do lekarza z powodu grypy żołądkowej. Jednak w gabinecie zabiegowym nagle odmówił poddania się badaniu, ponieważ jego zdaniem na ścianach wisiało za dużo krzyży. Obrażał pielęgniarkę od „faszystek” i dziwek” Policja musiała interweniować.
Dziennik Mainpost informował, że policjanci złapali i skontrolowali tego człowieka przed szpitalem.
Nie mógł on jednak przedstawić żadnego dokumentu tożsamości. Podczas dalszej kontroli na komisariacie ustalono, ze ten od dłuższego czasu bezrobotny, nie jest w posiadaniu ani niezbędnego tureckiego paszportu, ani ważnego dokumentu uprawniającego do pobytu. Dotychczas nie był on najprawdopodobniej w stanie ubiegać się o nowy ważny dokument tożsamości albo zezwolenia pobyt. Przysługiwało mu jednak prawo pobytu w Niemczech, dlatego został zwolniony po wykonaniu niezbędnych czynności przez policje.
Mężczyznę czeka jednak postępowanie karne z powodu obrazy i pobytu na terenie republiki bez wymaganych dokumentów. W Niemczech widać chrześijanofobię, a gazeta Mainpost zastosował próbę ukrycia narodowości delikwenta w imię poprawności politycznej.
na podstawie: pi-news.net / mainpost.de

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #8 Ocena: 0

2014-05-22 23:56:28 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Oni naprawdę są bezdennymi debilam od setek lat i nic się nie zmieni choćby się skały i całe lewactwo tego świata się ...

Mosque in New Zealand Shut Down Due to Islamic Violence From Muslim Factions

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 22-05-2014 23:57 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2014-05-23 19:55:06 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Według szwedzkiego sądu mimo że mówisz prawdę masz milczeć.

Polityk Michael Hess z partii Szwedzcy Demokraci został ukarany grzywną za krytyczne wypowiedzi pod adresem islamu. W swoim komentarzu na facebooku na temat przypadku gwałcenia kobiet w Kairze na placu Tahrir Hess powiązał tematy islamu i wzrostu przestępczości w kraju, w szczególności gwałtów.
„Kiedy wy dziennikarze zrozumiecie, że w islamskiej kulturze uważa się za normalne przemoc wobec kobiety, która nie jest posłuszna prawom islamu? W Szwecji wyraźnie obserwuje się zależność wzrostu liczby gwałtów od wzrostu przypływu imigrantów z krajów Afryki Północnej i Bliskiego Wschodu.” – napisał na swoim blogu Michael Hess.
Hess, który mieszkał na Bliskim Wschodzie 11 lat, oświadczył, że jego komentarz miał nakłonić dziennikarzy do zbadania tego zjawiska w sposób bardziej szczegółowy. Jako dowód swojej niewinności Hess przedstawił listę badań wykazujących, że imigranci z krajów muzułmańskich zajmują pierwsze miejsca w statystyce gwałtów w Szwecji. Zwłaszcza że przedstawił statystykę Rady Narodowej, która wskazuje, że imigranci z Afryki Północnej i Iraku dokonują gwałtów 20 razy częściej niż rdzenni mieszkańcy Szwecji.
Sąd nie wziął pod uwagę argumentów Hessa i zasądził karę grzywny w wysokości 32 000 koron. Sąd orzekł, że wypowiedź Hessa nie miała charakteru eksperckiego, dlatego jego prawdziwość jest bez znaczenia.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #10 Ocena: 0

2014-05-23 20:34:38 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2014-05-23 19:55:06, robinek napisał(a):
Sąd orzekł, że wypowiedź Hessa nie miała charakteru eksperckiego, dlatego jego prawdziwość jest bez znaczenia.

Moja poniższa wypowiedz ma charakter ekspercki.

Ciekawe czy w końcu ktoś mu ten zakuty łeb urwie, wytarza w świńskim scierwie a potem nabije na pal jako przykład dla reszty oszołomów.

To że to scierwo jeszcze żyje zawdzięcza tylko i wyłącznie miękkojajecznym włodarzom tego kraju.

Ps: Wiecie że robimy co roku zrzute na tego szmaciarza w wysokości 25 tysięcy panda?

"On Sunday, British Islamist Anjem Choudary issued a tweet admitting that Islam and Sharia law are directly opposed to freedom, democracy, human rights and liberty."

British Islamist admits Islam opposed to freedom, democracy, human rights

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 23-05-2014 20:36 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Strona 75 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 74 | 75 | 76 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,