Str 74 z 439 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-05-13 23:17:36 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Onieznajomy | Post #2 Ocena: 0 2014-05-13 23:30:32 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Cytat: 2014-05-13 23:17:36, ewa28300 napisał(a): Cytat: 2014-05-13 22:56:58, Alter_Ego napisał(a): ![]() Cytat: 2014-05-13 21:55:30, ewa28300 napisał(a): Nie lubie obrażać ludzi, ale jak czytam cos takiego to ciśnie mi sie na usta: zwykła dzicz. Mi się już nic nie ciśnie, ja ostrze maczetę. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Alter_Ego</i> 13-05-2014 23:04 ] A po co ostrzyc meczete? Jesli wierzysz w cywilizowane społeczeństwa, a nie dzicz to stosuj cywilizowane metody inaczej stoczysz sie do poziomu dziczy. A tej dziczy chyba o to chodzi. Moze sie mylę? Walczą ze "zgnilym" zachodem swoimi prymitywnymi metodami, ale jak schwytamy potencjalnego dzikusa-terroryste to chce on byc traktowany zgodnie z naszymi zgnilymi "zachodnimi" standardami. Fuck the Logic ![]() ciekawe jak wygladali po przesluchaniach, ci co byli w klewkach? ciekawe tez co mysla zwykli Afganczycy o obecnosci "cywilizowanego" czlowieka w ich kraju? http://polish.ruvr.ru/2012_09_09/Afganistan-narkotyki/ |
Alter_Ego | Post #3 Ocena: 0 2014-05-13 23:34:13 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Cytat: 2014-05-13 23:17:36, ewa28300 napisał(a): A po co ostrzyc meczete? Po to że żaden zafajdany polityk przy żłobie nie zapewni mi poczucia bezpieczeństwa w konfrontacji z muzułmańską dziczą. Żygam już codzienną porcją informacji o bagnie w jakie oni nas wciągnają, z każdym nowym meczetem, z każdym nowo narodzonym potomkiem hahmeda nasza siła maleje a ich rośnie. Jak anglicy podbijali świat to błędem było później zdjąć but z szyji ludów pierwotnych, trzeba było ich po sądny dzień dymać i w żadnym wypadku nie pozwalać im się wydostać z niewoli. Wyszli z pod buta swego Pana i teraz chcą mu ukręcić łeb a durny biały człowiek daje się teraz dymać na własnym podwórku, i to jest niestety tragizm białych i ich bezdennego debilizmu. Żeby nie być gołosłownym, nius z dzisiaj: Zakładam że śmierć była bolesna, jak każda zadana przez wyznawców religii miłości, pokoju i poszanowania innych. Francuska fotoreporterka zamordowana w Republice Środkowoafrykańskiej Oraz kolejny tajemniczy mord: Śmiem twierdzić z dużą dozą prawdopodobieństwa że ...... pozyjemy-zobaczymy. Brutalny mord we Francji. 4-latka przeżyła pod ciałami matki i babci [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 13-05-2014 23:50 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Markywee | Post #4 Ocena: 0 2014-05-14 00:01:31 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: A po co ostrzyc meczete? Jesli wierzysz w cywilizowane społeczeństwa, a nie dzicz to stosuj cywilizowane metody inaczej stoczysz sie do poziomu dziczy. dlatego przegrywamy. Cytat: ciekawe tez co mysla zwykli Afganczycy o obecnosci "cywilizowanego" czlowieka w ich kraju? http://polish.ruvr.ru/2012_09_09/Afganistan-narkotyki/ Nie bylo tak ze... a juz mam „Afgański minister d.s. zwalczania narkotyków powiedział że zagraniczne wojska zarabiają pieniądze na produkcji narkotyków w Afganistanie. Większość narkotyków jest składowana w dwóch prowincjach kontrolowanych przez żołnierzy z USA, UK i Kanady. Siły NATO opodatkowały produkcję opium w rejonach znajdujących się pod ich kontrolą.” http://www.rswiat.pl/nowe/jak-nato-produkuje-narkotyki-w-afganistanie/ Cytat: Brutalny mord we Francji. 4-latka przeżyła pod ciałami matki i babci [ Ostatnio edytowany przez: <i>Alter_Ego</i> 13-05-2014 23:50 ] http://www.standard.co.uk/news/crime/arrest-over-french-alps-killing-of-saad-alhill-and-family-9136041.html [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 14-05-2014 00:07 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #5 Ocena: 0 2014-05-14 00:24:45 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Alter_Ego | Post #6 Ocena: 0 2014-05-14 09:02:24 (11 lat temu) |
Markywee, Dobrze że wkleiłes te linki, może niektórym zaświta w głowach co powoduje wieloletnią okupację afgańskich stepów.
Swoją drogą spotkałem w swoim życiu osoby które na powyższe informację z niedowierzaniem kiwały głową mówiąc: to niemożliwe, to nieprawda. Cytat: 2014-05-14 00:24:45, ewa28300 napisał(a): Ni cóż, troche racji macie, ale przyjmując ich kryteria przyjmujemy tez ich zasady a tego raczej nie chcemy? Tu jest Europa a nie Arabia Saudyjdka, sorry... Albo sie dostosuje do nas albo paszol won. U was nie miejsca na multi-kulti? U nas tez nie powinno byc. Nie integrujesz sie? Wypad z baru. Selekcja? Nieee, raczej normalny odruch ![]() Słowo klucz - ropa i ich biznesy w tym zgniłym zachodnim świecie. To jedyny powód dla którego nie możemy do nich legalnie strzelać na ulicach, a powinniśmy mieć do tego prawo. Prawo do obrony naszych kobiet, dzieci i nas samych przed barachłem które co roku zabija dziesiątki tysięcy niewiernych w imie ich sekty. Wielka draka w muzułmańskiej dzielnicy "Burmistrz nie przyznaje się do stawianych mu zarzutów – jego zdaniem są one motywowane rasizmem i islamofobią." Teraz zdrowy rozsądek nazywany jest rasizmem i islamofobią. Pies ich trącał. Na zakończenie miły akcent, https://www.facebook.com/StealthyFreedomIran [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 14-05-2014 09:18 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
SynLecha | Post #7 Ocena: 0 2014-05-14 12:36:30 (11 lat temu) |
Z nami od: 21-04-2014 Skąd: Warszawa |
Logika bardzo pokrętna, bo żeby osiągnąć skutek trzeba działać, a nie ich bronić ("nie bądźmy tacy jak oni" - to pożyteczne zidiocenie, bo ONI są konsekwentni w domaganiu się m.in. szariatu w WB i śmieją się z takich frajerów, którzy to kupują) i usprawiedliwiać swój niedorozwój intelektualny.
Właśnie dlatego, żeby nie doszło do krwawej rozprawy w przyszłości czas demaskować ich hipokryzję, takiję, przestać im ulegać, pobłażać , twierdzić, że gwałty, morderstwa "honorowe", okaleczanie kobiet, nie mają nic wspólnego z islamem, nie współpracować z bandytami jak tu <a href="http://www.euroislam.pl/index.php/2014/05/integracja-polakow-w-wielkiej-brytanii-przez-wspolprace-z-islamistami/" [ Ostatnio edytowany przez: SynLecha 14-05-2014 12:39 ] |
Alter_Ego | Post #8 Ocena: 0 2014-05-21 18:05:45 (11 lat temu) |
Co za zjeby genetyczne.
Pomijąc samą niesłuszność ![]() ![]() Wtrącili młodych Irańczyków za kraty przez ten film na YouTubie ![]() "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Post #9 Ocena: 0 2014-05-21 18:24:55 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
docha_k | Post #10 Ocena: 0 2014-05-21 20:22:22 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-06-2013 Skąd: Londyn |
A mnie to krew zalewa, normalnie zabraniają katolikom krzyże nosić, medaliki w taksówkach a one mogą w burkach ( jak widzę te głupie baby w cywilizowanej europie ) mam ochotę podejść i szczelić taką w pysk. Bo ona musi bo jej facet każe, mam w nosie, że religia im każe Anglia ani żaden w Europie nie jest krajem wyznaniowym wiec niech wracają do siebie jak chcą tak chodzić ubrane.
|