MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 74 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 73 | 74 | 75 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 74 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-05-13 23:17:36 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Onieznajomy

Post #2 Ocena: 0

2014-05-13 23:30:32 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2014-05-13 23:17:36, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2014-05-13 22:56:58, Alter_Ego napisał(a):
Obrazek
Cytat:

2014-05-13 21:55:30, ewa28300 napisał(a):
Nie lubie obrażać ludzi, ale jak czytam cos takiego to ciśnie mi sie na usta: zwykła dzicz.

Mi się już nic nie ciśnie, ja ostrze maczetę.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Alter_Ego</i> 13-05-2014 23:04 ]

A po co ostrzyc meczete? Jesli wierzysz w cywilizowane społeczeństwa, a nie dzicz to stosuj cywilizowane metody inaczej stoczysz sie do poziomu dziczy. A tej dziczy chyba o to chodzi. Moze sie mylę?
Walczą ze "zgnilym" zachodem swoimi prymitywnymi metodami, ale jak schwytamy potencjalnego dzikusa-terroryste to chce on byc traktowany zgodnie z naszymi zgnilymi "zachodnimi" standardami. Fuck the Logic *THUMBS UP*

ciekawe jak wygladali po przesluchaniach, ci co byli w klewkach?

ciekawe tez co mysla zwykli Afganczycy o obecnosci "cywilizowanego" czlowieka w ich kraju?
http://polish.ruvr.ru/2012_09_09/Afganistan-narkotyki/

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #3 Ocena: 0

2014-05-13 23:34:13 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2014-05-13 23:17:36, ewa28300 napisał(a):

A po co ostrzyc meczete?

Po to że żaden zafajdany polityk przy żłobie nie zapewni mi poczucia bezpieczeństwa w konfrontacji z muzułmańską dziczą.

Żygam już codzienną porcją informacji o bagnie w jakie oni nas wciągnają, z każdym nowym meczetem, z każdym nowo narodzonym potomkiem hahmeda nasza siła maleje a ich rośnie.

Jak anglicy podbijali świat to błędem było później zdjąć but z szyji ludów pierwotnych, trzeba było ich po sądny dzień dymać i w żadnym wypadku nie pozwalać im się wydostać z niewoli.

Wyszli z pod buta swego Pana i teraz chcą mu ukręcić łeb a durny biały człowiek daje się teraz dymać na własnym podwórku, i to jest niestety tragizm białych i ich bezdennego debilizmu.

Żeby nie być gołosłownym, nius z dzisiaj:

Zakładam że śmierć była bolesna, jak każda zadana przez wyznawców religii miłości, pokoju i poszanowania innych.

Francuska fotoreporterka zamordowana w Republice Środkowoafrykańskiej

Oraz kolejny tajemniczy mord:
Śmiem twierdzić z dużą dozą prawdopodobieństwa że ......
pozyjemy-zobaczymy.

Brutalny mord we Francji. 4-latka przeżyła pod ciałami matki i babci

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 13-05-2014 23:50 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #4 Ocena: 0

2014-05-14 00:01:31 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

A po co ostrzyc meczete? Jesli wierzysz w cywilizowane społeczeństwa, a nie dzicz to stosuj cywilizowane metody inaczej stoczysz sie do poziomu dziczy.

dlatego przegrywamy.

Cytat:

ciekawe tez co mysla zwykli Afganczycy o obecnosci "cywilizowanego" czlowieka w ich kraju?
http://polish.ruvr.ru/2012_09_09/Afganistan-narkotyki/

Nie bylo tak ze... a juz mam

„Afgański minister d.s. zwalczania narkotyków powiedział że zagraniczne wojska zarabiają pieniądze na produkcji narkotyków w Afganistanie.

Większość narkotyków jest składowana w dwóch prowincjach kontrolowanych przez żołnierzy z USA, UK i Kanady. Siły NATO opodatkowały produkcję opium w rejonach znajdujących się pod ich kontrolą.”

http://www.rswiat.pl/nowe/jak-nato-produkuje-narkotyki-w-afganistanie/

Cytat:

Brutalny mord we Francji. 4-latka przeżyła pod ciałami matki i babci

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Alter_Ego</i> 13-05-2014 23:50 ]

http://www.standard.co.uk/news/crime/arrest-over-french-alps-killing-of-saad-alhill-and-family-9136041.html

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 14-05-2014 00:07 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2014-05-14 00:24:45 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #6 Ocena: 0

2014-05-14 09:02:24 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Markywee, Dobrze że wkleiłes te linki, może niektórym zaświta w głowach co powoduje wieloletnią okupację afgańskich stepów.

Swoją drogą spotkałem w swoim życiu osoby które na powyższe informację z niedowierzaniem kiwały głową mówiąc: to niemożliwe, to nieprawda.

Cytat:

2014-05-14 00:24:45, ewa28300 napisał(a):
Ni cóż, troche racji macie, ale przyjmując ich kryteria przyjmujemy tez ich zasady a tego raczej nie chcemy?
Tu jest Europa a nie Arabia Saudyjdka, sorry... Albo sie dostosuje do nas albo paszol won. U was nie miejsca na multi-kulti? U nas tez nie powinno byc. Nie integrujesz sie? Wypad z baru. Selekcja? Nieee, raczej normalny odruch :-)

Słowo klucz - ropa i ich biznesy w tym zgniłym zachodnim świecie.

To jedyny powód dla którego nie możemy do nich legalnie strzelać na ulicach, a powinniśmy mieć do tego prawo.

Prawo do obrony naszych kobiet, dzieci i nas samych przed barachłem które co roku zabija dziesiątki tysięcy niewiernych w imie ich sekty.

Wielka draka w muzułmańskiej dzielnicy

"Burmistrz nie przyznaje się do stawianych mu zarzutów – jego zdaniem są one motywowane rasizmem i islamofobią."

Teraz zdrowy rozsądek nazywany jest rasizmem i islamofobią.
Pies ich trącał.

Na zakończenie miły akcent,

https://www.facebook.com/StealthyFreedomIran

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 14-05-2014 09:18 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

SynLecha

Post #7 Ocena: 0

2014-05-14 12:36:30 (11 lat temu)

SynLecha

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2014

Logika bardzo pokrętna, bo żeby osiągnąć skutek trzeba działać, a nie ich bronić ("nie bądźmy tacy jak oni" - to pożyteczne zidiocenie, bo ONI są konsekwentni w domaganiu się m.in. szariatu w WB i śmieją się z takich frajerów, którzy to kupują) i usprawiedliwiać swój niedorozwój intelektualny.
Właśnie dlatego, żeby nie doszło do krwawej rozprawy w przyszłości czas demaskować ich hipokryzję, takiję, przestać im ulegać, pobłażać , twierdzić, że gwałty, morderstwa "honorowe", okaleczanie kobiet, nie mają nic wspólnego z islamem, nie współpracować z bandytami jak tu <a href="http://www.euroislam.pl/index.php/2014/05/integracja-polakow-w-wielkiej-brytanii-przez-wspolprace-z-islamistami/"

[ Ostatnio edytowany przez: SynLecha 14-05-2014 12:39 ]

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #8 Ocena: 0

2014-05-21 18:05:45 (11 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Co za zjeby genetyczne.
Pomijąc samą niesłuszność ;)jakichkolwiek represji za ten filmik, niektóre komentarze są mocne i trafione w dziesiątkę :-]

Wtrącili młodych Irańczyków za kraty przez ten film na YouTubie

*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2014-05-21 18:24:55 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

docha_k

Post #10 Ocena: 0

2014-05-21 20:22:22 (11 lat temu)

docha_k

Kobieta

Z nami od: 30-06-2013

A mnie to krew zalewa, normalnie zabraniają katolikom krzyże nosić, medaliki w taksówkach a one mogą w burkach ( jak widzę te głupie baby w cywilizowanej europie ) mam ochotę podejść i szczelić taką w pysk. Bo ona musi bo jej facet każe, mam w nosie, że religia im każe Anglia ani żaden w Europie nie jest krajem wyznaniowym wiec niech wracają do siebie jak chcą tak chodzić ubrane.

Do góry stronyOffline

Strona 74 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 73 | 74 | 75 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,