Str 73 z 439 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-05-11 12:14:37 (11 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Władze samorządowe powinny zacząć odbierać domy Szwedom i oddawać je imigrantom. Domaga się tego pracownik społeczny Anders Wilhelmsson z Halmstad. Według niego nie wystarcza, że Szwedzi żyjący w wynajmowanych mieszkaniach są eksmitowani, aby mogli się tam wprowadzić imigranci – twierdzi Wilhelmsson, który na co dzień pomaga imigrantom z trzeciego świata w odnalezieniu się w Szwecji i zdobyciu pracy.
W liście do lokalnych władz Wilhelmsson napisał, że samorządy powinny pójść o krok dalej i zacząć odbierać Szwedom domy (jednorodzinne) oraz inne tego typu budynki, aby przekazać je imigrantom oraz uchodźcom. „Całe społeczeństwo powinno wspólnie działać, aby uchodźcy otrzymali zakwaterowanie i szansę na integrację” – twierdzi Wilhelmsson. Uważa również, że należy zrobić „coś radykalnego”, aby samorząd Halmstad był w stanie przyjąć i zakwaterować wciąż napływających uchodźców i imigrantów oraz ich rodziny, które już są w drodze do Szwecji. W rozmowie z Hallandsposten Wilhelmsson powołuje się na zapis w konstytucji, który stanowi, iż odebranie mienia obywatelowi ma rację bytu, jeśli jego skutkiem jest „dobro wspólne”. Bibula.com |
Alter_Ego | Post #2 Ocena: 0 2014-05-11 12:34:59 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Cytat: 2014-05-11 12:14:37, robinek napisał(a): Władze samorządowe powinny zacząć odbierać domy Szwedom i oddawać je imigrantom. Genialnie, ja domagam się jako imigrant aby moj angielski sąsiad oddał mi swoj dom bo ma mi to pomóc w asymilacji w wielkulturowym społeczeństwie. Mogłby też dorzucić swój samochód i zonę jeśli nie jest tucznikiem. Anal jihad, prącie bardzo ![]() Ta choroba jest uleczalna, tylko europa musi pozbyć się lewactwa. http://www.siotw.org/news_english.item.1440/anal-jihad.html "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Post #3 Ocena: 0 2014-05-12 18:55:08 (11 lat temu) |
|
Hipokryzja, obłuda, cynizm w wydaniu muzułmanów.
Na sesji ogólnej ONZ, organizacji która regularnie monitoruje wypełnianie przepisów dotyczących praw człowieka w 192 krajach, Arabia Saudyjska wystąpiła z szeregiem pretensji pod adresem władz norweskich. Przedstawiciele kraju domagali się od Norwegii uznania za bezprawną jakąkolwiek krytykę Mahometa i ideologii islamskiej. Arabia Saudyjska także wyraziła zaniepokojenie w związku ze „wzrostem przypadków przemocy domowej, gwałtów i nierówności warstw społecznych.” Oprócz tego w oświadczeniu przedstawicieli Arabii Saudyjskiej zauważono, że w Norwegii wciąż rejestruje się przypadki przestępstw w stosunku do muzułmanów. Ministrowi spraw zagranicznych Norwegii Børge Brende na posiedzeniu ONZ także przyszło wysłuchać krytykę pod adresem kraju jeszcze od 91 państw. „To jest paradoks, że kraje, które nie przestrzegają fundamentalnych praw człowieka, mają wpływ na radę.” – cytuje oświadczenie Børge Brende norweska agencja informacyjna NTB The Local. I jego punktu widzenia nie można nazwać nieuzasadnionym. W ostatnim raporcie międzynarodowej organizacji pozarządowej Human Rights Watch zauważa się, że w 2012 roku w Arabii Saudyjskiej nasiliły się aresztowania i procesy „pokojowych dysydentów”. W raporcie podkreśla się, że władze saudyjskie nie są w stanie obronić praw 9 milionów kobiet w tym kraju, a także 9 milionów zagranicznych pracowników. Autorzy raportu podkreślają, że tysiące osób zostało poddanych bezprawnym aresztowaniom oraz niesprawiedliwym postępowaniom sądowym. thelocal.no |
Post #4 Ocena: 0 2014-05-13 13:46:03 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
RdK1979 | Post #5 Ocena: 0 2014-05-13 14:15:19 (11 lat temu) |
Z nami od: 19-10-2010 Skąd: northeast/Aberdeen |
Na h...a i w kosmos z nimi.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-05-13 20:04:06 (11 lat temu) |
|
Pedofile oskarżają o pedofilie.
![]() W miejscowości Essen w Antwerpii na północy Belgii radykałowie islamscy zaatakowali katolickiego diakona Léo Van Ginka. Powodem był zawieszony na ubraniu duchownego krzyż. Muzułmanie zaczęli wyzywać diakona i rzucać niecenzuralne wyrazy oskarżające go pedofilię. Właściciel kawiarni, w której doszło do zajścia, nakazał islamistom opuścić lokal, co doprowadziło ich do jeszcze większej wściekłości. Muzułmanie pobili duchownego, który obecnie przebywa w szpitalu z połamanymi żebrami. Ponadto ranione zostały jeszcze cztery inne osoby. Awanturę przerwało przybycie policji. Funkcjonariusze aresztowali napastników za pobicie. |
Alter_Ego | Post #7 Ocena: 0 2014-05-13 20:23:33 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-05-13 20:04:06, robinek napisał(a): ![]() Muzułmanie pobili duchownego, który obecnie przebywa w szpitalu z połamanymi żebrami. Ponadto ranione zostały jeszcze cztery inne osoby. Awanturę przerwało przybycie policji. Funkcjonariusze aresztowali napastników za pobicie. I właśnie tego się obawiałem, że islamskie patałachy będą robić sobie z niewiernych chłopców do bicia. Dziwi mnie że ktoś im po prostu nie spuścił łomotu przed przybyciem policji. Swoją drogą nie chcę nigdy znaleść sie w podobnej sytuacji, czy jako atakowany czy jako świadek, bo wiem gdzie skończyłbym i jakie zostałyby mi postawione zarzuty, o ile nie byłoby za późno. Wywozić z europy na pustynie tam gdzie ich miejsce. "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Post #8 Ocena: 0 2014-05-13 21:55:30 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2014-05-13 22:23:34 (11 lat temu) |
|
A jak patrzę na gościa na tej fotce to mi przypomina Concipa bez wurst.
|
Alter_Ego | Post #10 Ocena: 0 2014-05-13 22:56:58 (11 lat temu) |
Niezdary takie noooo, jak się tak można umazać ?
One bardzo bardzo baaaaardzo kochają swoich mężów, tak jak oni swoje żony. ![]() A czy TY europejczyku, oddasz życie w obronie wyznawanych ideałów czy dasz się zgwałcić, zarżnąć lub spalić żywcem bo khahmedowi nie podoba się że jesteś innowiercą ? Cytat: 2014-05-13 21:55:30, ewa28300 napisał(a): Nie lubie obrażać ludzi, ale jak czytam cos takiego to ciśnie mi sie na usta: zwykła dzicz. Mi się już nic nie ciśnie, ja ostrze maczetę. [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 13-05-2014 23:04 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|