MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 71 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 70 | 71 | 72 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 71 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Lhotse

Post #1 Ocena: 0

2014-04-14 08:35:56 (11 lat temu)

Lhotse

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2012

książki dr. Petera Hammonda: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat:

Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem.

Islam ma religijne, polityczne, ekonomiczne oraz militarne komponenty. Komponent religijny jest podstawą dla wszystkich innych komponentów. Islamizacja następuje, kiedy w danym kraje jest wystarczająco dużo muzułmanów, aby zaczęli się domagać swoich tak zwanych "praw religijnych". Kiedy poprawne politycznie i multikulturalne społeczeństwa zgadzają się na "rozsądne" muzułmańskie żądania o ich "prawa religijne", po cichu przechodzą także pozostałe komponenty. Tak właśnie to działa: (Źródło danych procentowych - CIA: The World Fact Book (2007)).

Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokój mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność:

USA -- muzułmanów 1.0%
Australia -- muzułmanów 1.5%
Kanada -- muzułmanów 1.9%
Chiny -- muzułmanów 1% -2%
Włochy -- muzułmanów 1.5%
Norwegia -- muzułmanów 1.8%

W zakresie 2% do 3% muzułmanie zaczynają odróżniać się od innych mniejszości. Zaczynają być widoczni jako członkowie gangów ulicznych iw więzieniach. Pojawiają się pierwsze symptomy nadużywania środków z pomocy społecznej.

Dania -- muzułmanów 2%
Niemcy -- muzułmanów 3.7%
Wlk. Brytania -- muzułmanów 2.7%
Hiszpania -- muzułmanów 4%
Tajlandia -- muzułmanów 4.6%

Powyżej 5% zaczyna być zauważalny silny (nieproporcjonalny do ich liczebności) wpływ na społeczeństwo. Naciskają na wprowadzenie żywności halal (czystego wg. islamskich standardów), dzięki czemu wymuszają pojawienie się dużej liczby miejsc pracy dla muzułmanów. Pojawia się seria żądań do sieci handlowych o wprowadzenie tej żywności na rynek, często wzmocniona groźbami.

Francja -- muzułmanów 8%
Filipiny -- muzułmanów 5%
Szwecja -- muzułmanów 5%
Szwajcaria -- muzułmanów 4.3%
Holandia -- muzułmanów 5.5%
Trynidad & Tobago -- muzułmanów 5.8%

Powyżej 10% rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sądów Sharii czyli wg. prawa islamskiego. Docelowo Islam dąży do tego, aby cały świat był sadzony wg. prawa Sharii. Wyraźny wzrost bezprawia, pojawiają się muzułmańskie getta, gdzie nawet uzbrojone patrole policji boją się zapuszczać. Rząd zaczyna tracić kontrolę nad sytuacja. Jakikolwiek pretekst może doprowadzić do rozruchów, palenia samochodów i napaści na nie-muzułmanów.

Gujana -- muzułmanów 10%
Indie -- muzułmanów 13.4%
Izrael -- muzułmanów 16%
Kenia -- muzułmanów 10%
Rosja -- muzułmanów 10-15%

Powyżej 20% zaczynają się demonstracje siły, podpalenia szkół, szpitali, samochodów, synagog i kościołów. Większość osadzonych w więzieniach to muzułmanie. Dotychczas sporadyczne grupy para-militarne dżihadystów zaczynają działać w świetle dnia, często wypierając na terenach zamieszkania muzułmanów lokalne siły porządkowe.

Etiopia -- muzułmanów 32.8%

Powyżej 40% można się spodziewać regularnych masakr i ataków terrorystycznych. Organizacje para-militarne rządzą niektórymi terenami wg. własnego widzimisię. Trwają także uprowadzenia niewiernych kobiet, gwałty oraz utajone jeszcze niewolnictwo.

Bośnia -- muzułmanów 40%
Czad -- muzułmanów 53.1%
Liban -- muzułmanów 59.7%

Powyżej 60% następują niczym nie ograniczane prześladowania niewiernych, sporadyczne masowe mordy, wprowadza się prawo Sharii w skali całego kraju. Niewierni są zmuszani do płacenia podatku "za ochronę" tzw. Jizja, często rekwirowany jest ich majątek. Masowy exodus nie-muzułmanów z kraju.

Albania -- muzułmanów 70%
Malezja -- muzułmanów 60.4%
Katar -- muzułmanów 77.5%
Sudan -- muzułmanów 70%

Powyżej 80% pojawiają się czystki i mordy kierowane z poziomu państwowego.

Bangladesz -- muzułmanów 83%
Egipt -- muzułmanów 90%
Gaza -- muzułmanów 98.7%
Indonezja -- muzułmanów 86.1%
Iran -- muzułmanów 98%
Irak -- muzułmanów 97%
Jordania -- muzułmanów 92%
Maroko -- muzułmanów 98.7%
Pakistan -- muzułmanów 97%
Syria -- muzułmanów 90%
Tadżykistan -- muzułmanów 90%
Turcja -- muzułmanów 99.8%
Zjednoczone Emiraty Arabskie -- muzułmanów 96%

W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański Pokój (stad Islam jest znany jako "Religia Pokoju";) czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju". Wg. wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już muzułmanami i nie ma powodów do walki.

Afganistan -- muzułmanów 100%
Arabia Saudyjska -- muzułmanów 100%
Somalia -- muzułmanów 100%
Jemen -- muzułmanów 99.9%"

Oczywiście tak się nie dzieje. Aby spełnić swoją rządzę krwi, muzułmanie zaczynają mordować siebie na wzajem z różnych powodów.

"Zanim miałem 9 lat, nauczyłem się podstawowego kanonu życia Araba. Ja przeciwko mojemu bratu; ja i mój brat przeciwko naszemu ojcu; moje rodzina przeciwko naszym kuzynom i klanowi; klan przeciwko plemieniu; plemię przeciwko światu, i wszyscy spośród nas przeciwko niewiernym. Leon Uris, The Haj"

Dobrze jest pamiętać, że w wielu, wielu krajach, takich jak Francja, populacja muzułmańska skoncentrowana jest w gettach, określonych przez ich pochodzenie etniczne. Muzułmanie nie integrują się ze społeczeństwem w ogólności. Tym samym, uzyskują miejscami znacznie większe wpływy niż ich krajowy odsetek mógłby wskazywać.

Dr.Peter Hammond, Frontpage Magazine
Tłumaczenie: Adam Szczepanik

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-04-15 21:30:00 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Szacuje się, że w Francuskim mieście Marsylia jest od 30 do 40 procent ludności muzułmańskiej – miasto zostało uznane za najbardziej niebezpieczne w Europie – zabójstwa, handel narkotykami i bronią – w tych dziedzinach najlepiej odnajdują się imigranci z Afryki Północnej, która jest zdominowana przez islam.
Prawie połowa wszystkich imigrantów we Francji to muzułmanie. W Marsylii 41,8 procent osób poniżej 18 roku życia są obcego pochodzenia… – Informacja z 2012r.
Okazuje się, że Marsylia wymyka się spod kontroli policji i lokalnym władzom, w poszczególnych dzielnicach prawo stanowią gangsterzy, którzy zarabiają miliony na imporcie i sprzedaży haszyszu, a spory rozstrzygają za pomocą AK-47.
Muzułmanie gdy już mają za sobą dialog międzykulturowy, tworzą swoiste małe „autonomie” Przykładem tego jest sytuacja z zeszłego tygodnia. Imigranci stworzyli nieoficjalne punkty kontrolne w różnych częściach Marsylii. Każdy, kto wchodzi w „swoją” część musi zostać zatrzymany i przedstawić się do wglądu. Kierowca furgonetki pracujący dla banku żywności, dystrybuujący darmowe jedzenie i picie dla biednych ludzi, został zatrzymany przez grupę „Jeunes” która przeszukała jego pojazd, sprawdzali czy w środku nie ma policjantów, gdy zobaczyli, ze miał tylko mleko, został puszczony wolno i mógł jechać dalej – Czyż nie są łaskawi i pokojowi?
Większość muzułmanów uważa, że Marsylia im się należy, w 9 wieku zaatakowali port i zniewolili rdzennych mieszkańców, To co raz podbili, uważają, że jest na zawsze. Postrzegane to jest w ich oczach jako powrót „do kraju” Podobnie jest w przypadku meczetów, których nie można wyburzać, gdy raz zostaną postawione – mają takie pozostać.
Teraz czekamy na lewicową propagandę o frazesach typu „program asymilacyjny” – ze środków unijnych rzecz jasna.
Damian Kowalski.
na podstawie: frontpagemag.com / France24.com

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #3 Ocena: 0

2014-04-19 17:25:01 (11 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Tadammm! *THUMBS UP*

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15828210,Islamizacja_szkol_w_Birmingham__Raport__dziewczynki.html

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

ChrisCov

Post #4 Ocena: 0

2014-04-20 04:19:53 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

^^^
Chciałem to wkleić, ale spodziewałem się, że nie będę pierwszy. Toż to jakaś psychoza. Niedługo tu będzie kalifat.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2014-04-21 20:25:09 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

To tak z okazji świąt.

Matka jednej z młodszych uczennic w jednej ze szkół w Birmingham zgłosiła, iż jej dziecku odebrano czekoladowe ozdoby wielkanocne. Dokonali tego starsi chłopcy pochodzenia azjatyckiego (politycznie poprawny eufemizm, określający etnicznych Arabów – przyp. red.) z grupek nazywanych morality squads. Kobieta, która nie chce podać swojego nazwiska w obawie o zemstę ze strony ekstremistów, wyznała również w rozmowie z Daily Express: „Starsi chłopcy z morality squads chodzą i grożą dziewczynom, które nie chcą nosić nakryć twarzy”.

Kobieta zdemaskowała faktyczny skutek wprowadzenia „religijnej tolerancji” wobec muzułmańskich ekstremistów w szkołach Wielkiej Brytanii” „Moja córka przyniosła czekoladowe jajko dla przyjaciółki, a jeden z tych chłopców zabrał jej jajko i rzucił nim o ścianę”. „Inna dziewczynka, w wieku 11 lat, przyniosła czekoladowego królika. Również jej go zabrali”. „Mówienie o Bożym Narodzeniu i innych niemuzułmańskich świętach jest zabronione. Nauczyciele po prostu przymykają na to oko”.

Szkoła, w której te zajścia miały miejsce – Park View – jest ostatnio w centrum uwagi, z powodu zapowiedzi Ofsted’u (Office for Standards in Education, Children’s Services and Skills – rządowa agencja ds. kontroli edukacji) iż zostaną w niej, podobnie jak w pięciu innych szkołach „wprowadzone specjalne warunki”. Nieoficjalnie mówi się, że islamiści otrzymają w tych szkołach specjalne przywileje. Już teraz pojawiają się głosy, iż dzieci w szkołach Park View, Hillcock i Nansen są wbrew prawu segregowane na podstawie płci.

Michael White, były nauczyciel matematyki w Park View wyznał mediom: „próbowałem im (islamistom – przyp. red) się sprzeciwić, ale straciłem pracę i dom. Wspominałem o nich na łonie rady – ale oni nie chcieli mnie słuchać”. Zakulisowy wpływ islamistów na brytyjskie szkoły, według nieoficjalnych głosów, rysuje się wyraźnie również w szkołach w Manchesterze i Bradford. Tahir Alam, jeden z oskarżanych o zakulisowe działania, mające na celu skrytą islamizację szkół, odpowiada zarzutami o „islamofobię”, „próbę polowania na czarownice” oraz „sfabrykowanie dowodów”. Jednakże, los jego posady wisi na włosku. Zależnie od wyników audytu Ofsted’u, który będzie miał miejsce w najbliższym czasie, Alam może zostać pozbawiony pozycji szefa rady naczelników w Park View, o ile tylko podejrzenia o snucie „islamskiego spisku” potwierdzą się.

Z kolei przedstawiciel Departamentu Edukacji stwierdził: „Badamy wszystkie dowody dostarczone przez Ofsted, Radę Miasta Birmingham i policję”. Dodatkowo, osobne śledztwo, mające na celu wyjaśnienie sprawy islamizacji szkół jest prowadzone na własną rękę przez byłego szefa wydziału antyterrorystycznego Scotland Yard’u – Petera Clarke’a.

na podstawie: express.co.uk / autonom.pl

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-04-25 21:53:01 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #7 Ocena: 0

2014-04-27 13:05:49 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Co powiecie na to?
brak kar na Islamic accounts

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

JohnAdams

Post #8 Ocena: 0

2014-04-27 15:25:07 (11 lat temu)

JohnAdams

Mężczyzna

Z nami od: 27-02-2013

Cytat:

2014-04-27 13:05:49, ChrisCov napisał(a):
Co powiecie na to?

Moim zdaniem wielu klientow-niemuzulmanow odejdzie z Lloydsa, bo kto lubi byc traktowany gorzej niz reszta?
Lloyds z chciwosci strzelil sobie w stope, dupe a moze i w leb.
I dobrze mu tak.

ps. belkot, ze kazdy moze sobie otworzyc "muzulmanskie" konto swiadczy tylko o calkowitym niezrozumiemiu tematu. Ja nie chce muzulmanskiego konta, zeby byc traktowany uczciwie. Ja chce zwykle konto.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2014-04-27 16:07:19 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-04-27 15:25:07, JohnAdams napisał(a):
Cytat:

2014-04-27 13:05:49, ChrisCov napisał(a):
Co powiecie na to?

Moim zdaniem wielu klientow-niemuzulmanow odejdzie z Lloydsa, bo kto lubi byc traktowany gorzej niz reszta?
Lloyds z chciwosci strzelil sobie w stope, dupe a moze i w leb.
I dobrze mu tak.

ps. belkot, ze kazdy moze sobie otworzyc "muzulmanskie" konto swiadczy tylko o calkowitym niezrozumiemiu tematu. Ja nie chce muzulmanskiego konta, zeby byc traktowany uczciwie. Ja chce zwykle konto.

To upadek równości i demokracji w Anglii.
Na dodatek:

"Wczoraj Paul Weston, przewodniczący partii Liberty GB i kandydat w wyborach do Europarlamentu został aresztowany w Winchester za cytowanie na ulicy fragmentu książki The River War na temat islamu autorstwa Winstona Churchilla.
Około godziny 14 przewodniczący stał na schodach w Winchester Guildhall – przez megafon zacytował fragment książki Winstona Churchilla:
„Jak straszne jest przekleństwo, którym mahometanizm obciąża swoich wyznawców. Oprócz fanatycznej gorączki, która jest równie niebezpieczna jak wodowstręt u psów, jest w nim przeraźliwa, fatalistyczna apatia. Skutki tego są oczywiste w wielu krajach: okrutne obyczaje, bezładna kultura rolna, powodujące zastój metody w handlu, niepewność własności widzimy wszędzie, gdzie wyznawcy Proroka sprawują władzę lub mieszkają. Zdegenerowany sensualizm pozbawia życie jego wdzięku i postępu, ograniczając jego godność i nienaruszalność. Fakt, że według mahometańskich praw każda kobieta musi należeć do jakiegoś mężczyzny jako jego absolutna własność, czy jest to dziecko, żona czy konkubina, opóźnia ostateczne wykorzenienie niewolnictwa, jak długo wiara islamu nie przestanie sprawować przemożnej władzy nad mężczyznami.
Poszczególni muzułmanie mogą mieć wspaniałe cechy charakteru, ale wpływ religii paraliżuje rozwój społeczny tych, którzy ją wyznają.
Nie ma bardziej wstecznej siły na świecie. Daleko jej do chylenia się ku upadkowi. Mahometanizm jest wojowniczy i misjonarski.”
Ponoć kobieta wyszła z Guildhall i zapytał pana Westona, czy miał pozwolenie na takie przemówienie. Kiedy powiedział, że nie, wezwała policję.
Sześciu funkcjonariuszy przybyło na miejsce po czym zaczęli rozmawiać z osobami stojącymi w pobliżu. Policja przeprowadziła 40 minutową rozmowę z politykiem, a następnie około godziny 15 został aresztowany i przewieziony na komisariat.
na podstawie: libertygb.org.uk"

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #10 Ocena: 0

2014-04-27 18:36:02 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2014-04-27 15:25:07, JohnAdams napisał(a):

Niektórzy w komentarzach pisali, by nie zamykać konta, tylko zostawić na nim 1p lub 1 funta i Lloyds będzie tracił kasę na wysyłanie listów kilka razy w roku. Ja jestem jednak skłonny je zamknąć. Mam drugie w Halifaxie. Ten jednak też chyba należy do Lloydsa ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 71 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 70 | 71 | 72 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,