A to widzisz ja żyłem wśród tych "prawdziwych" i "dobrych" cokolwiek to znaczy :/
I niestety zbyt "honorowych"
Cytat:
2013-12-06 22:52:18, nawrocony napisał(a):
jesli jeden buddysta sie wysadzi w powietrze zabijajac innych to reszta jednym glosem go razem potepi, nie slyszalem jeszcze by wyznawcy potepili atak w Londynie lub innych miejscach, owszem w ich imieniu wypowiedzial sie premier co chyba bylo bardziej na powstrzymanie ewentualnych atakow odwetowych.
Tu jest sedno miękkich jajeczek europejczyków i lobby pedofilii marzących o wyłączonych obszarach szariatu, gdzie sex z dziećmi będzie legalny.
Którzy idioci nie wiedzą w co się pakują.
No ale... miękkie jajeczka.
Brak twardych jednoznacznych granic tolerancji.
No ale co się dziwić, w kraju z którego wywodzi sie rasizm, niewolnictwo na pół świata, ma poczucie winy, a prawdziwe rasistowskie oblicze jest tłumione na siłe szukając usprawiedliwienia i zadość uczynienia za setki lat kolonializmu.
Wystarczy że kolorowy w kolejce nie chce stać i krzyknie że to rasizm by musiał stać i jest załatwiany od ręki.... (fakt autentyczny zaoberwoany w TK Max na Purley Way i Sainsbury tooting BR, niedawno dowiedziałem się że ja też jestem rasistą bo dałem za dużą cenę wg "jej mniemania"bo gdyby była białą na pewno bym powiedział jej taniej. hm taaa bo mój telefon ma taki biper jak dzwoni murzyn to bibi taaaa )
no luuuudzie...

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.