Str 56 z 439 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-11-22 10:31:26 (12 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Na YouTube to ja widzialem jak pokazywali "biedni islamisci" swojego "martwego meczennika" ktory opedzal sie od much.
Jaki z tego wniosek? Przed kreceniem propagandowych filmow trzeba wziasc solidna kapiel. |
Alter_Ego | Post #2 Ocena: 0 2013-11-22 10:43:46 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
2000 euro za trzynastkę dla pana z arabii saudyjskiej, proszę bardzo.
Przecież seks poza małżeński jest zakazany, z małoletnimi tym bardziej ![]() ![]() http://www.liveleak.com/view?i=485_1381965874 Britain's first white honour killing: Teenager brutally murdered by her Muslim lover after exposing their relationship to his family http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2510542/Britains-white-honour-killing-Teenager-brutally-murdered-Muslim-lover-exposing-relationship-family.html [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 22-11-2013 11:19 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Markywee | Post #3 Ocena: 0 2013-11-22 15:48:44 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: Muslim thugs raped British girl 90 times in one weekend. Media censors
Even the UK Daily Mail refused to admit that the perpetrators are Muslim immigrants. Centre-Social-Justice-Teenage-sex-slave-raped-90-times-weekend-despite-authorities-saying-wasnt-risk ======================== Cytat: Ban Ki-Moon w drodze na warszawski szczyt klimatyczny zatrzymał się w Auschwitz. Obok wielu słów wyrażających przerażenie tym nieporównywalnym pomnikiem ludzkiego okrucieństwa, sekretarz generalny ONZ odniósł się też do współczesnej sytuacji na świecie. „Antysemityzm trzyma się mocno w zbyt wielu miejscach. W Europie i gdzie indziej na świecie imigranci, Muzułmanie, Romowie i inne mniejszości stają w obliczu wzrastającej dyskryminacji – i znajdują za mało obrońców” – powiedział. Jest zrozumiałe, że będąc w Europie Ki-Moon odniósł się w pierwszej kolejności do sytuacji europejskiej. Gdyby pominął słowa „i gdzie indziej na świecie” jego wypowiedź nie zawierałaby aż tak skandalicznie rażącego błędu.
Zauważmy bowiem, że sekretarz nie wspomniał ani słowem o chrześcijanach. Każdego roku giną ich tysiące – najczęściej z rąk muzułmanów. Tymczasem Ki-Moon zdaje się troszczyć dalece bardziej o los muzułmanów, jakoby dyskryminowanych w Europie. Rzeź chrześcijan dokonująca się na naszych oczach nie ma, jak widać takiego znaczenia. [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 22-11-2013 16:18 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
abd_ul | Post #4 Ocena: 0 2013-11-22 18:21:09 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-06-2013 Skąd: Londyn |
Cytat: 2013-11-22 10:31:26, robinek napisał(a): Na YouTube to ja widzialem jak pokazywali "biedni islamisci" swojego "martwego meczennika" ktory opedzal sie od much. Jaki z tego wniosek? Przed kreceniem propagandowych filmow trzeba wziasc solidna kapiel. Co w historii jest propagandowe? Zobaczyl film w linku z mojego postu? Nie ale opinie juz masz! |
Post #5 Ocena: 0 2013-11-22 18:21:14 (12 lat temu) |
|
Dwulicowość muzułmanów.
|
|
|
Jakobs | Post #6 Ocena: 0 2013-11-23 01:23:57 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
UK: Szkoła - Zajęcia z islamu albo oskarżenie o rasizm
Rodzice uczniów uczęszczających do szkoły podstawowej w Huntington są oburzeni. Dyrektorka placówki chciała ich zdaniem szantażem wymusić na nich zgodę na uczestnictwo dzieci w warsztatach z islamu, odmowa wiązała się z wpisaniem do kartoteki, że ośmiolatek jest rasistą. Si vis pacem, para bellum.
|
Markywee | Post #7 Ocena: 0 2013-11-23 01:54:00 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
http://www.pch24.pl/Mobile/Informacje/informacja/id/19146
Cytat: W Holandii wrze, gdyż rektor Islamskiego Uniwersytetu w Rotterdamie (IUR) popiera kamienowanie, o czym doniosła gazeta NRC Handelsblad. Ahmet Akgündüz napisał pamflet dotyczący demonstracji, jakie tego lata odbyły się w Turcji. Przeciwników premiera Erdogana nazywa w nim „wrogami islamu”, uważa, że protesty owe są dziełem ludzi o „zachodnim stylu życia” i na koniec dodaje, że „kamienowanie jest jedną z kar nakazanych przez islam”.
Niższa izba parlamentu holenderskiego domaga się wyjaśnień od ministra integracji Lodewijka Asschera. Konserwatyści (VVD), lewica (PvdA) i chrześcijańska demokracja (CDA) znajdują się pośród partii nawołujących rząd do reakcji. I mają powody do niepokoju, ponieważ IUR jest uznaną przez rząd placówką edukacyjną, oficjalnie kształcącą holenderskich imamów (kurs dla imamów zaczął się właśnie w tym roku), a tymczasem rzecznik uczelni mówi, że uniwersytet całkowicie popiera publikację. Nic dziwnego zatem, że posłowie chcą wiedzieć, jakie kroki zostaną podjęte przeciwko uczelni. – Z takim podejściem będą kształcić imamów epatujących wrogością wobec wszystkiego, co zachodnie – uważa poseł PvdA, Keklik Yücel, w którym, jak u innych, oburzenie miesza się z niedowierzaniem. hi hi hiiiiii glupie holendry. obudzili sie ![]() Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #8 Ocena: 0 2013-11-24 21:18:37 (12 lat temu) |
|
|
Geronimo | Post #9 Ocena: 0 2013-11-24 21:21:22 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2007 Skąd: Londyn, Essex |
Cytat:
No... I to to chodzi. Twardo i konkretnie... Brawa dla Angoli. Ale nie tych tutaj ![]() |
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2013-11-24 21:32:58 (12 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Tak trzymać!
|