MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 44 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 43 | 44 | 45 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 44 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Markywee

Post #1 Ocena: 0

2013-09-10 20:28:00 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Dot powyzszego filmu.

To raczej jasne, ze ze wzgledu na to ze wychowano nas w innej kulturze, powiedzmy "bardziej cywilizowanej", nie jest dla nas normalne zamazpojscie 9 latki i "seks" z nia. Co prawda kiedys bylo inaczej, nasza "europejska" historia mowi sama za siebie.

ALE.

Mam pytanie - dlaczego nikt nie panikuje ze taka sama sytuacja jest w panstwach afrykanskich, i to wcale nie koniecznie zwiazanych z islamem? W jakim wieku dziewczynki rodza...?

W powyzszym filmie ten imam srimam czy jak mu tam wyjasnil - zamazpojscie nie oznacza automatycznie dobierania sie do malolaty - wszystko zalezy od meza, i jego wlasnej moralnosci, itd itp... Z tym ze nacisk kulturowy jaki jest wywierany, moze miec znaczacy wplyw.

Kolejne pytanie - czy wiemy stosunkowo, ile dziewczynek "nie godzi" sie na ten proces, a ile uznaje to za norme, bo to jest w ich kulturze?
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Markywee

Post #2 Ocena: 0

2013-09-10 20:30:32 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2013-09-10 20:18:48, Piotr_Feric_303 napisał(a):
Cytat:

2013-09-10 20:02:25, Markywee napisał(a):
Cytat:

2013-09-10 19:58:40, Piotr_Feric_303 napisał(a):
Cytat:

2013-09-10 19:51:43, Markywee napisał(a):

Zerknij w górę. Wojsko ma w tym swój znaczny udzial...

Ja z góry patrzyłem i to zwykły żolnierz miał znaczny udział (w przelewaniu krwi w Iraku) , a nie dowódctwo które wydawało bzdurne rozkazy dyktowane przez ówczesnych polityków u władzy.

nie.

w gore na moj post bo dodalem pare zdan.*ROFL*

Poza tym - nasi sniadzi bracia nie sa dla nas zagrozeniem, dopuki sie ich nie tyka w ich wlasnym gniezdzie/kraju.
Wiecie, jak z szerszeniami.

Paluch zostal wsadzony, europa okazala wielka laske, i wsio, polecialo.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Markywee</i> 10-09-2013 20:05 ]

Czyli sam sobie zaprzeczasz, bo walczysz o Stop Islamizacji Europy, a najlepszą obroną jest atak.

Nie.

Kiedys nie bylo tego problemu islamizacji az tak rozwinietego - wytlumacz mi czemu? co sie zmienilo?

Ktos wsadzil paluch...
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-09-10 20:37:06 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-09-10 20:48:02 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #5 Ocena: 0

2013-09-10 21:16:58 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Chodziło mi raczej o konfliktu w czasach nowożytnych, wcześniej to były zwykle najazdy. A i krzyzowcy, nie zapraszali ich do siebie tak jak teraz...

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-09-10 21:31:39 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #7 Ocena: 0

2013-09-10 22:43:33 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Znaczy sie, nie, te pokolenia od wypraw krzyzowych, juz sie rozplynely w ludzkosci.

Chodzilo mi o...

Panstwa arabskie (islamskie) w wiekszosci nie dorosly do pewnych rzeczy.

Moze od poczatku.
Podczas wypraw krzyzowych, szanse byly mniej wiecej wyrownane. Miecz, szabla, scimitar, luk, tarcza, kon... itd. Emigracji nie bylo, innowiercy byli zabijani po obu stronach.
Ogolnie, wycieczki krajoznawcze opieraly sie glownie o przeslanki religijne, wyprawy krzyzowe itd, nikogo nie interesowaly surowce...

Od pewnego momentu w rozwoju cywilizacji, okazalo sie ze oni maja cos ciekawego... ropa, gaz.

A teraz popatrzmy - pastwa kulturowo nadal na poziomie sredniowiecza, nagle sa oblegane przez inne panstwa, wielkie korporacje, ktore zaczynaja pompowac w nie kase.

I tak, za rope, surowce, zaczeli otrzymywac kase, bron, technologie.
Polprodukty do sarinu dostali skad? Ano za kase z UK...
Wirowki do wzbogacania uranu skad? W szopie miedzy kozami sobie wymyslili?

I teraz owi kulturowi tryglodyci nagle dostali w lape bron dzieki ktorej militarnie nadgonili panstwa na wyzszym poziomie cywilizacyjnym i kulturowym.
To sie stalo w przeciagu kilkudziesieciu lat.

Rezulaty sa znane, tluka sie tam strasznie.

Po czesci, sami dalismy im narzedzie do ekspansji.

Ale jest jeszcze jeden aspekt w jaki prowadza swoja wojne. Niekoniecznie w pelni swiadomie. Wojna demograficzna :-]

A wiec mamy rozne konflikty, typu irak, syrie, nap** w talibow, itd.
Za kazdym razem, albo usa, albo jakies kraje UE, wtykaja tam paluchy. Jak nie z interwencja zbrojna, to z $$$.

Naturalnie, obdarzajac ich co rusz demokracja, co nie bardzo idzie w parze z ich gleboko zakorzenionymi przekonaniami religijnymi, i obecnym poziomem kultury.

Teraz mamy nasz sliczna europe... ktora sobie wpuszcza w ten swoj tygiel kulturowy kolejna kulture (islamu), no bo przeciez ona taka juz zdemokratyzowana itd, a w ogole nie wpada nie wpuszczac bo my wszyscy jestesmy tacy rowni i hej do przodu. Rownosc milosc i zrozumienie. sratatata.

Problem w tym ze zaslepieni polityczna poprawnoscia, chyba nie widzieli jak ta kultura jest agresywna/ekspansywna.
Wielodzietnosc w owej kulturze byla zawsze rzecza pierwszorzedna - dlaczego - niski poziom techniczny, wymagal rak do pracy, wysoka umieralnosc noworodkow itd... Jak w sredniowieczu - jak i plemionach afrykanskich - wielodzietnosc = dobrobyt.

A wiec teraz owa agresywna kulture rodem ze sredniowiecza, przenosimy na grunt dobrobytu, do oslabionej, wymieszanej kulturowo europy...

Pamietacie co sie dzialo jak kroliki sprowadzono do australii? :-]

Tutaj, w europie juz nikt nie zabija niewiernych. A w islamie to pozostalo bez zmian... :-]

ONI POZOSTALI SILNI SWOJA MORALNOSCIA. My nasza nie.

Naturalnie moge sie mylic. To takie tam luzne przemyslenia... Jest pewnie troche niedopowiedzen.

Edit:

Zapomnialem o waznej rzeczy.

My tam dalej pchamy paluchy, pokazujac im, co jest dla nich dobre a co nie, nie biorac pod uwage ze to jest zupelnie inna kultura.
To troche tak jakby w indiach zabronic swietych krow.
Albo w Polsce bigosu i oscypkow.

Naturalnie, to porownanie nie pasuje do wszystkiego, ale...

Byc moze im demokracja wcale nie potrzebna.

Byc moze bylby spokoj w europie gdyby sie tam dalej tlukli miedzy soba, i nikt by im nie przeszkadzal.

A teraz... przypomnialem sobie ze tam jest takie panstewko jak izrael... Tutaj dopowiedzcie sobie wlasne teorie, kto byc moze tym burdelem kreci... niekoniecznie bezposrednio. :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 10-09-2013 23:07 ]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-09-11 09:55:35 (12 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Dzisiaj mila rocznica.
Jak by co to nowy Sobieski poszukiwany.
Ale by sie zagotowalo w par lamencie ue I kilku zachodnich panstw.
Bo pewnie by zaczal od wybatorzenia sporej liczby sprzedajnych politykow a potem podziekowal lewicowym dzialaczom.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #9 Ocena: 0

2013-09-11 11:24:02 (12 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2013-09-10 22:43:33, Markywee napisał(a):

Byc moze im demokracja wcale nie potrzebna.

Byc moze bylby spokoj w europie gdyby sie tam dalej tlukli miedzy soba, i nikt by im nie przeszkadzal.

Prawda jest taka że gdyby nie złoża ropy to prawdopodobnie nikt by ich nie ściągał do europy.

Europejscy politycy strzelili nam, rdzennym mieszkańcom tego kontynentu nie tyle w kolana ile w głowy, w głowy które teraz mają kajać się za jakikolwiek akt sprzeciwu przeciw barbażyńskim praktykom wyznawców bardzo pokojowo nastawionej sekty.

Poniżej wklejam całe listy ich miłosierdzia wobec samych siebie i innowierców z ostatniego półtora roku, przyznam że mają rozmach krzewiąc miłość i tolerancję wobec bliźnich *THUMBS UP*

Lista okazanego miłosierdzia styczeń-czerwiec 2012

Lista okazanego miłosierdzia lipiec-grudzień 2012

Lista okazanego miłosierdzia styczeń-czerwiec 2013

Oooo proszę, robią mały protest bo biali to rasisci, islamofoby i czegoś od nich wymagają. muslimahpride to chyba przeciwwaga dla White Pride, c'nie?
Protest against the banning of Nikaab at Birmingham Metropolitan College (Muslimahpride)

Teraz mały tips dla panów których pociagają dziewczynki poniżej 16 roku życia oraz przemoc wobec kobiet:
Zmiana religii na islam może pomóc w realizowaniu swoich zboczeń, przeciez u nich to normalne i legalne. *THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 11-09-2013 11:28 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2013-09-11 14:33:31 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 44 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 43 | 44 | 45 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,