MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 41 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 40 | 41 | 42 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 41 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jakobs

Post #1 Ocena: 0

2013-08-02 21:39:04 (12 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

brak slow... chociaz napisalbym pare ale pewnie bym zaraz dostal bana za taka wiazanke...

Co sie musi jeszcze wydarzyc zeby ludzi wkoncu powiedzieli dosc i wzieli sprawy w swoje rece??? bo na rzad i policje to nie ma co liczyc, chyba o tym wiecie?
Jezeli sie nie boicie to napiszcie co by bylo dla was taka cienka linia po ktorej przekorczenie byscie "pojechali po bandzie".
Dla mnie chyba bylo by to masowe podpalenia kosciolow i masowe ataki na "niewierzacych" przy biernosci policji i rzadu.
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

JohnAdams

Post #2 Ocena: 0

2013-08-02 23:49:03 (12 lat temu)

JohnAdams

Mężczyzna

Z nami od: 27-02-2013

Cytat:

2013-08-02 21:39:04, Jakobs napisał(a):
Co sie musi jeszcze wydarzyc zeby ludzi wkoncu powiedzieli dosc i wzieli sprawy w swoje rece??? bo na rzad i policje to nie ma co liczyc, chyba o tym wiecie?
Jezeli sie nie boicie to napiszcie co by bylo dla was taka cienka linia po ktorej przekorczenie byscie "pojechali po bandzie".
Dla mnie chyba bylo by to masowe podpalenia kosciolow i masowe ataki na "niewierzacych" przy biernosci policji i rzadu.

Nie zamierzam ginac za ojczyzne, natomiast kazdy bezposredni atak na moja rodzine, bez wzgledu na wyznanie czy kolor napastnika, bylby takim impulsem.
Mam to szczescie, ze mieszkam w kraju, gdzie Konstytucja gwarantuje mi prawo posiadania broni a sady rozumieja pojecie obrony wlasnej.
Co do Europy to jestem pesymista. Europa zachodnia jest juz stracona. To tylko kwestia czasu. Jedynym rozwiazaniem byloby radykalne obciecie wszelkich swiadczen socjalnych, co zniecheciloby nowych emigrantow oraz zmusilo starych do powrotu do krajow pochodzenia. Tak sie niestyty nie stanie, bo z pomocy tej kozystaja rowniez rzesze rdzennych mieszkancow i to ich krotkowzroczny sprzeciw uniemozliwilby potrzebne zmiany. Tak wiec w imie hasla" po nas chocby potop" Europejczycy kreca sobie line, na ktorej zawisna ich dzieci. Nie trzeba dodawac, ze lewicowa klasa polityczna potrzebuje tych uzaleznionych od pomocy rzadu ludzi przy kazdych wyborach,nie istnieje wiec wola polityczna do jakichkolwiek zmian.
Tak to widze.

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #3 Ocena: 0

2013-08-03 00:02:23 (12 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2013-08-02 23:49:03, JohnAdams napisał(a):
Cytat:

2013-08-02 21:39:04, Jakobs napisał(a):

Nie zamierzam ginac za ojczyzne, natomiast kazdy bezposredni atak na moja rodzine, bez wzgledu na wyznanie czy kolor napastnika, bylby takim impulsem.
Mam to szczescie, ze mieszkam w kraju, gdzie Konstytucja gwarantuje mi prawo posiadania broni a sady rozumieja pojecie obrony wlasnej.
Co do Europy to jestem pesymista. Europa zachodnia jest juz stracona. To tylko kwestia czasu. Jedynym rozwiazaniem byloby radykalne obciecie wszelkich swiadczen socjalnych, co zniecheciloby nowych emigrantow oraz zmusilo starych do powrotu do krajow pochodzenia. Tak sie niestyty nie stanie, bo z pomocy tej kozystaja rowniez rzesze rdzennych mieszkancow i to ich krotkowzroczny sprzeciw uniemozliwilby potrzebne zmiany. Tak wiec w imie hasla" po nas chocby potop" Europejczycy kreca sobie line, na ktorej zawisna ich dzieci. Nie trzeba dodawac, ze lewicowa klasa polityczna potrzebuje tych uzaleznionych od pomocy rzadu ludzi przy kazdych wyborach,nie istnieje wiec wola polityczna do jakichkolwiek zmian.
Tak to widze.

Ja akurat za ojczyzne bym mogl zginac i gdyby odpukac doszlo do wojny w Polsce to bym wrocil i walczyl.
Co to rodziny to zgadzam sie w 100%.
Masz t mozliwosc ze mozesz kupic legalnie bron i w razie co bronic sie i rodzine, my tutaj takiej mozliwosci nie mamy :(
Chociaz w USA jest nagonka na odebranie wam tej broni, wiec sie nie dajcie!
Europa rzeczywiscie sie stacza i ratunku nie widac, a ludzie boja sie wziac sprawy w swoje rece czy bardziej wymagac zmian na politykach...

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-08-05 07:48:01 (12 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Do góry stronyOffline

luko89

Post #5 Ocena: 0

2013-08-06 13:55:40 (12 lat temu)

luko89

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2013

Byłem dziś przypadkowo na czacie ze strony z nauką angielskiego, spotkałem przypadkowo gościa który podawał się za brytyjczyka mieszkającego w Londynie, oczywiście nie mogłem nie zapytać go o kwestie muzułmanów, wklejam pare jego wypowiedzi.

Kiedy zapytałem o tym co wyprawia Cameroon:
Cytat:
<musicmaniak> he's doing his best
<musicmaniak> not an easy job as you can tell
<musicmaniak> it takes time

Padło pytanie czy nie jest zły na tą całą sytuacje (to o rozprzestrzenianiu miłości mnie troche zaskoczyło/zdziwiło)
Cytat:
<muscmaniak> what's the use to be angry
<musicmaniak> situation same all over the world
<musicmaniak> exactly
<musicmaniak> better to spread love
<musicmaniak> and education

Kontynuowałem rozmowe mówiąc o tym że muzułmanie chcą swoich praw w Wlk Bryt. i nie szanują tamtejszego:
Cytat:
<musicmaniak> those r not muslims those r cowards and uneducated people
<musicmaniak> spoiling the name of musilims
<musicmaniak> and it is up to those muslims to denounce them
<musicmaniak> only that will work
<musicmaniak> if other say anything those cowards will take offense
<musicmaniak> it is up to muslims (real muslims) to clear their name
<musicmaniak> they need to

Opinia o koranie:
Cytat:
<musicmaniak> koran does not teach killing
<musicmaniak> any sane person knows that
<musicmaniak> it is the hype created by the warmongers

[ Ostatnio edytowany przez: luko89 06-08-2013 13:58 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-08-12 21:05:01 (12 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Uwaga na to co dziargamy.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-08-14 20:46:35 (12 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

No to jest przes...e.

I kto ma nas bronic przed islamskim terroryzmem?

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-08-20 08:37:10 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

endi111

Post #9 Ocena: 0

2013-08-23 07:27:00 (12 lat temu)

endi111

Kobieta

Z nami od: 03-04-2012

Narodowcy z Młodzieży Wszechpolskiej i ONR chcieliby zamknąć granicę Polski dla uchodźców z Afryki. Domagają się "natychmiastowego zatrzymania imigracji z obcych kręgów cywilizacyjnych".
Straszą zbrodniami w imię islamu i polskimi szkołami zdominowanymi przez dzieci uchodźców.
Tymczasem w ramach unijnego programu relokacji uchodźców, do Polski przyjechało 6 emigrantów z Somalii i Erytrei. Dostali bezterminową kartę stałego pobytu i wsparcie socjalne.
90 proc. wydatków na nich pokrywa UE z pieniędzy Europejskiego Funduszu na rzecz Uchodźców.

....6 sztuk….6 to nie literówka ! co jak co ale w PL szybko nie będziemy mieli tego problemu…

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #10 Ocena: 0

2013-08-23 08:27:01 (12 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2013-08-23 07:27:00, endi111 napisał(a):
Narodowcy z Młodzieży Wszechpolskiej i ONR chcieliby zamknąć granicę Polski dla uchodźców z Afryki. Domagają się "natychmiastowego zatrzymania imigracji z obcych kręgów cywilizacyjnych".
Straszą zbrodniami w imię islamu i polskimi szkołami zdominowanymi przez dzieci uchodźców.
Tymczasem w ramach unijnego programu relokacji uchodźców, do Polski przyjechało 6 emigrantów z Somalii i Erytrei. Dostali bezterminową kartę stałego pobytu i wsparcie socjalne.
90 proc. wydatków na nich pokrywa UE z pieniędzy Europejskiego Funduszu na rzecz Uchodźców.

....6 sztuk….6 to nie literówka ! co jak co ale w PL szybko nie będziemy mieli tego problemu…

To ze dzisiaj problemu nie ma na taka skale jak w Europie zachodniej nie znaczy ze mamy o tym nie mowic, moze wkoncu Polak bedzie madry przed szkoda :)
UE kaze przyjac dzisiaj 6 osob a za jakis czas moze to byc 6000, Wlochy, Hiszpania nie daja sobie rady z emigrantami wiec UE bedzie ich rozsylac dalej i myslicie ze co zrobi ten zdredziecki polski rzad?

Do góry stronyOffline

Strona 41 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 40 | 41 | 42 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,