Znam takiego gościa, Polaka.
Ożenił się z muzułmanką.
Najdziwniejsze jest w tym to że przed ślubem, ona nie nosiła burki, uważała to jako coś co przemija i że ją to nie rusza.
najdziwniejsze są jego wypowiedzi na FB, facet przeszedł na islam, i stał się fanatykiem! Ona musi nosić te szmaty, i chłop tak bredzi że aż to wygląda niebezpiecznie.
Cytat:
2013-06-15 21:26:19, tyniek napisał(a):
Cytat:
Polscy muzulmanie podzieleni sa na dwie grupy.
Jedna od stuleci zyje w pokoju i sluzy Polsce - to nasi Tatar
Druga to swieza naplywowa i agresywna, rowniez w stosunku do Tatarow to imigranci. To oni w lipcu organizuja swoj zjazd w Pulawach.
Zjazd radykalnych muzulmanow w Polsce
Apel do wszystkich na Facebooku - wejdzcie, kliknijcie uczestnictwo i rozeslijcie znajomym !!!!
FACEBOOK - Madry Polak przed szkoda !!!!
Za i na życznie
Maxikaz...
Ps. I proszę nie łączyć mnie z tym postem. Spełniam tylko prośbę Użytkownika...
Mam daleką rodzinę w północno wschodniej Polsce, a tam mieszka wielu Tatarów. Jako dzieciak, w wakacje, miałem z nimi kontakt, nawet chodziłem z kolegami do meczetu. Ojj raz mi sie od ciotki oberwało że w niedziele najpierw poleciałem do meczetu o potem do kościoła, a nie odwrotnie

)) Ci ludzie sa na prawdę inni niż tych których spotkałem w Afryce czy Azji. Nie mają tak zrytego bereta, bo po prostu są wykształceni i wychowani mimo wszystko w kulturze europejskiej, bez wpływów nawiedzonych.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.