Str 238 z 439 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-09-18 21:39:27 (10 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
![]() |
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2015-09-18 22:22:06 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2015-09-18 20:23:28, robinek napisał(a): UEFA chciała, by kibice finansowali imigrantów. Fani Lecha Poznań zbojkotowali spotkanie link Brawo kibice ![]() Brzydze sie rasizmem tak samo jak homofobia, nie jestem moherowym beretem i po raz pierwszy w zyciu jestem bliska oddania glosu na PiS, jesli oni nas od tego uchronia. Ostroznie nazywam "dzicza" ludzi, ktorzy widac co robia na zamieszczanych filmach. Ostroznie zamieszczam bo ma problem z tym slowem ta sama "zandarmeria modweratorska", ktora usunela pol tematu bo "byl nie na temat", podobno, chociaz cala dyskusja byla kultuiralna i nic nie nadawalo sie do zgloszenia. "Zandarmeria" bo slowo "dzicz" dziala na nia jak plachta na byka mimo, ze dzikie obrazy widzimy na zamieszczanych filmach. To jak nazwac gowno? Brownie wydalone odbytem? Prosze o inne propozycje, zeby nie urazic "moderacji- zandarmerii." Dobrze wyksztralceni i wychowani ludzie maja problem z lokalizacja koszow na smieci??? Z gory dziekuje. [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 18-09-2015 22:39 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
gr3g0ry666 | Post #3 Ocena: 0 2015-09-18 22:47:52 (10 lat temu) |
Z nami od: 11-04-2011 Skąd: Dursley |
Zabierajac glos w dyskusjii. Pare miesiecy temu wybierajac sie do Londynu dzien wczesniej bylem u znajomych. Byl tam pewien anglik ktory dopytywal gdzie dokladnie. Padla nazwa dzielnicy a on ze urodzil sie tam ale musieli sie wyprowadzic a ja nie drazylem tematu gdy tam zajechalem nastepnego dnia juz wiedzialem....
|
stanislawski | Post #4 Ocena: 0 2015-09-19 10:56:38 (10 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
"To jak nazwac gowno? Brownie wydalone odbytem?"
Cudowne. Tak, będą palić ludzi żywcem, a tu ci każą mówić "bojownicy". Na szczęście o Konarmii Budionnego już można mówić "dzicz" i nikt tego nie kasuje. Nawet w "Wyborczej". |
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2015-09-19 12:27:31 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Dla tych co maja problemy z rozwinieciem zasobow jezykowych:
![]()
Ada
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2015-09-19 13:23:31 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Wielim | Post #7 Ocena: 0 2015-09-19 14:13:04 (10 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Cytat: 2015-09-19 12:27:31, Adacymru napisał(a): Dla tych co maja problemy z rozwinieciem zasobow jezykowych: ![]() Jak widać nie masz innych argumentów "za" uchodźcami i islamizacja Europy wiec szukasz tematów zastępczych jak polskie media 😂😂👍👍👍 Widać ze nie możesz w żaden sposób obalić wszystkich tych faktów które zostały poruszone w ostatnim czasie w tym temacie i nadal nic do Ciebie nie dociera... tak jak do lewackich rządów europejskich państw tylko ze oni robią to za dobry stołek w UE |
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2015-09-19 15:01:45 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2015-09-19 14:13:04, Wielim napisał(a): Cytat: 2015-09-19 12:27:31, Adacymru napisał(a): Dla tych co maja problemy z rozwinieciem zasobow jezykowych: ![]() Jak widać nie masz innych argumentów "za" uchodźcami i islamizacja Europy wiec szukasz tematów zastępczych jak polskie media 😂😂👍👍👍 Widać ze nie możesz w żaden sposób obalić wszystkich tych faktów które zostały poruszone w ostatnim czasie w tym temacie i nadal nic do Ciebie nie dociera... tak jak do lewackich rządów europejskich państw tylko ze oni robią to za dobry stołek w UE NIe dociera do mnie jak niby kulturalni ludzie nie umieja sie wypowiedziec i swoich argumentow podac bez bycia bardziej wulgarnym niz wulgarnosc ktora chca opisac. Nie dociera do mnie ze ludzie potrafia zapomniec o przezyciach ich rodzicow albo dziadkow, i wychwalaja te same sposoby eksterminacji, jakich ich przodkowie mieli nieszczescie byc swiadkami. Zwierze ma lepsza pamiec niz niektorzy ludzie. Jak czytam niektore posty, to wiekszy strach odczuwam co moze przyjsc do glowy niby "normalnym" l;udziom z naszej kultury. Moze to sprawa roznicy pokolen, nie zawsze Polacy mogli pracowac i przemieszczac sie jak niektorym sie wydaje po wejsciu Polski do Uni. Moze nie potrafie cieszyc sie z pomyslow pozostawienia ludzi na pastwe losu, moze nie potrafie cieszyc sie ze smierci dziecka, i nie bawia mnie karykatury na ten temat. Protest sobie urzadzcie o prawo uzycia slow wulgarnych, nawet pod parlamentem.
Ada
|
Post #9 Ocena: +2 2015-09-19 15:24:14 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Wielim | Post #10 Ocena: 0 2015-09-19 15:46:14 (10 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Ja tez nie ciesze się ze śmierci tego dziecka którego ojciec zostawił razem ze swoją żoną na śmierć pp to by mógł sam się ratować. Kochający ojciec i mąż tak postępuje? Teraz pomysł ze skoro wolał zostawić rodzinę na śmierć i sam się ratować to co takie zwierzęta , przepraszam źle napisałem , zwierzęta oddają życie w obronie swoich dzieci , więc co takie coś zrobi z nie wiernymi? Ostatnio oglądałem filmik jak takie dziecko grozi obcieciem głowy słowackim dziennikarzom. To w 90% młodzi silni mężczyźni, jest ich kilkaset tysięcy w drodze do Europy i kilka milionów którzy zbierają się w drogę. Nie mogą dać rady PI? Nie żartuj sobie . Polacy zawsze walczyli o wolność, mężczyźni, kobiety i dzieci uczestniczyły w powstaniach i wojnach o wolną Polskę. A ci ludzie ? Nie uciekają przed wojną, skąd takie głupoty ci do głowy przyszły? Turcja nie , Węgry nie , Polska nie , ba nawet Dania nie bo wystarczyło ogłosić się w libanskich mediach ze nie będzie zasiłków hahaha wiec Niemcy i Szwecja bo to zasilkowy raj!!! Mało tego raport z Austrii przedstawia ze 90% byłych uchodźców nie pracuję a ma taką możliwość! !! Szwedzka policja publikuje listę 55 no go zone, wszystkie są prawie w całości zamieszkane przez islamskich uchodźców i migrantow z Afryki. Reporterka z Hiszpanii postawiła nogę mężczyźnie z dzieckiem, on okazał się miłośnikiem Al Kaidy i Państwa Islamskiego, ale dostał 100m mieszkanie w Hiszpanii hahaha ... eksperci jednoznacznie mówią ze conajmniej 2 na 100 uchodźców to terroryści, Izrael otwarcie mówi ze nie wpuści uchodźców bo napewno są tam terroryści i ich wywiad nie odróżni jednych od drugich. Jakim ślepym i głupim trzeba być by wpuszczać ich do Europy. .. przekonasz się o tym Ada za kilka miesięcy najdalej za kilka lat...
A jeszcze jak poruszyłas kwestie zwierząt - zwierzęta mają instynkt który mówi im co mają robić by przetrwać natomiast lewacy mają tylko głupotę która mówi im jak zniszczyć Europę i doprowadzić ja do zagłady. Która spowoduje że przez kilka tygodni czy miesięcy będą żyli ze zludnym poczuciem ze uratowali może pół miliona może milion imigrantów a po tym czasie gdy wybuchnie wojna domowa to zobaczą ile milionów ludzi przez to zginie. I na pewno do tego dojdzie. Boisz się co tacy ludzie z myśleniem jak ja by zrobili? Otworzyliby pewne zapomniane miejsca by ratować siebie i bliskich, taki instynkt który ty stracilas. Obejrzyj filmiki na youtubie czy poczytaj niezależne media i otwórz oczy. Ci ludzie jada tu po to by nas zniszczyć. To zaplanowana akcja. Albo my albo oni [ Ostatnio edytowany przez: Wielim 19-09-2015 15:54 ] |