2015-09-16 19:31:13, Adacymru napisał(a):
Skoro tak szybko potrafia "przypadkowe" osoby rozszyfrowac, to dlaczego gazety nie uginaja sie pod ciezarem danych innych terrorystow (sprawdzonych informacji, a nie na zasadzie "moj znajomy mi powiedzial"

Gazety pelne zdjec, ale skupienie tylko na osobach ktore moglyby wzbudzic empatie- ojciec chlopca ktory zatopnal, ojciec dziecka, ktore upadlo bo dziennikarka stwierdzila, ze podstawieni nogi osobie ktra niesie dziecko to swietna okazja podgrzac atmosfere do zdjec do gazety.
Wyglada to na skupianiu sie nie na wyszukiwaniu terrorystow, ktorych nie twierdze nie ma w tlumach, ale na skupianiu sie likwidacji kazdej okazji gdzie potencjalnie uchodzcy mogliby wzbudzic wspolczucie- tonacy i brzytwa przychodzi na mysl...podupadle chwyty i zastraszanie ludzi, naprawde godne zachiowania ludzi niby wyksztalconych i z "lepszej" kultury???
"Rzecznik rządu Zoltan Kovacs powiedział dziennikarzom na granicy, że był to "uzbrojony tłum nielegalnych imigrantów". Oświadczył, że "[/b]ci ludzie używali dzieci jako ludzkich tarczy[/b]" - relacjonuje Reuters."
Tak, masz rację, nad dziećmi trzeba się litować. Nad iloma mogę ja się ulitować? No, dobrze. Nad kilkoma. Nad czyimi? Nad tymi przerzuconymi przez płot? Kto ich przerzucił? Europejczyk? Nie, własny ojciec! Jeżeli swoje dzieci przerzuca przez cztero-metrowy płot to przez jaki przerzuci Twoje? Jeżeli swoich używa jako tarcz, to co będzie robił z Twoimi?
A dzieci naszych rodaków dalej chcą do Polski, a Polska gdzie je ma?
Polska, jako kraj Chrześcijański powinna zadbać o swój dom i dopiero martwić się o bliźniego, jeżeli bliźnim jest imigrant. (Słowa przytoczone z biblii)
Cały czas mówię, że ci imigranci to są ci, co im brakło pola bitwy i przyszli powiększyć. Czy oni są głodni? Jeżeli tak to tylko chcą krwi. Przyszli tu jak wilki, a Europa to hodowla owiec.
No i nie omieszkam pochwalić, aczkolwiek wiem, że On nie potrzebuje moich pochwał, Szefa PiSu. Zawsze mądrze gadał i teraz też wie o co chodzi.