MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 234 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 233 | 234 | 235 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 234 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ie2ox4-b

Post #1 Ocena: 0

2015-09-16 19:53:33 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Cytat:

2015-09-16 19:31:13, Adacymru napisał(a):
Skoro tak szybko potrafia "przypadkowe" osoby rozszyfrowac, to dlaczego gazety nie uginaja sie pod ciezarem danych innych terrorystow (sprawdzonych informacji, a nie na zasadzie "moj znajomy mi powiedzial";).

Gazety pelne zdjec, ale skupienie tylko na osobach ktore moglyby wzbudzic empatie- ojciec chlopca ktory zatopnal, ojciec dziecka, ktore upadlo bo dziennikarka stwierdzila, ze podstawieni nogi osobie ktra niesie dziecko to swietna okazja podgrzac atmosfere do zdjec do gazety.

Wyglada to na skupianiu sie nie na wyszukiwaniu terrorystow, ktorych nie twierdze nie ma w tlumach, ale na skupianiu sie likwidacji kazdej okazji gdzie potencjalnie uchodzcy mogliby wzbudzic wspolczucie- tonacy i brzytwa przychodzi na mysl...podupadle chwyty i zastraszanie ludzi, naprawde godne zachiowania ludzi niby wyksztalconych i z "lepszej" kultury???

"Rzecznik rządu Zoltan Kovacs powiedział dziennikarzom na granicy, że był to "uzbrojony tłum nielegalnych imigrantów". Oświadczył, że "[/b]ci ludzie używali dzieci jako ludzkich tarczy[/b]" - relacjonuje Reuters."

Tak, masz rację, nad dziećmi trzeba się litować. Nad iloma mogę ja się ulitować? No, dobrze. Nad kilkoma. Nad czyimi? Nad tymi przerzuconymi przez płot? Kto ich przerzucił? Europejczyk? Nie, własny ojciec! Jeżeli swoje dzieci przerzuca przez cztero-metrowy płot to przez jaki przerzuci Twoje? Jeżeli swoich używa jako tarcz, to co będzie robił z Twoimi?
A dzieci naszych rodaków dalej chcą do Polski, a Polska gdzie je ma?
Polska, jako kraj Chrześcijański powinna zadbać o swój dom i dopiero martwić się o bliźniego, jeżeli bliźnim jest imigrant. (Słowa przytoczone z biblii)
Cały czas mówię, że ci imigranci to są ci, co im brakło pola bitwy i przyszli powiększyć. Czy oni są głodni? Jeżeli tak to tylko chcą krwi. Przyszli tu jak wilki, a Europa to hodowla owiec.
No i nie omieszkam pochwalić, aczkolwiek wiem, że On nie potrzebuje moich pochwał, Szefa PiSu. Zawsze mądrze gadał i teraz też wie o co chodzi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2015-09-16 20:02:24 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Ja też dostrzegam manipujację, ale w drugą stronę.
Większość tych ludzi to młodzi mężczyźni, a w mediach wszystkich prawie na każdym ujęciu pokazują kobiety z małymi dziećmi. Można odnieść wrażenie, że większość stanowią tam właśnie kobiety z dziećmi i całe rodziny, a przecież wiemy, że jest na odwrót.
Ten chłopiec, który utonął z bratem i matką mieszkał od kilku lat w bezpiecznej Turcji. Jakoś ten fakt media skutecznie przemilczały.
Ja odnoszę wrażenie, że próbuje się w nas za wszelką cenę wzbudzić współczucie i empatię, a nikt nie lubi jak mu się gra na uczuciach.

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 16-09-2015 20:03 ]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #3 Ocena: 0

2015-09-16 20:07:53 (10 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Kto za tym wszystkim stoi i komu zależy, żeby w Europie był chaos i zaczęły się zamieszki a w dłuższej perspektywie wybuchła wojna partyzancka na ulicach miast europejskich? Europa nie ma interesu w tym aby przybywali tutaj muzułamanie. ARABOWIE mają interes w budowaniu meczetów i podbijaniu Europy ,dlatego nie biorą ich do siebie mimo że mają ponad 700 mld w każdym kraju arabskim nadwyżki.IZRAEL od zawsze mówił ,że są narodem wybranym i tereny dzisiejszej Syrii,Iraku,Jrodani i Libi będą należeć do nich.Po wyludnieniu się tych terenów będą mieli podane jak na tacy. Amerykanie ,którzy poprzez CIA zaczęli rewolucje w Afryce i rozbijali dyktatury , dużo wcześniej zaatakowali Irak,stworzyli AlKaidę a teraz to samo jest z tzw Państwem Islamskim.Finansują ich i zaopatrują w broń razem z Arabią Saudyjską . PAństwami nie rządzą politycy tylko służby specjalne . Nowy Porządek Świata ,ponadnarodowa suwerenność elit intelektualnych i światowych bankierów.Grupa Bilderbga spotyka się co kilka miesięcy wyznaczając co ma siędziać na świecie a media o tym nie informują bo są własnością tych elit . Wprowadzjąc konia trojańskiego w postaci muzułmanów rozwalą nas od środka ,NASZE EUROPEJSKIE TRADYCJE NARODOWE i w sumie najbardziej im chodzi o SŁOWIAN ,którzy nie dają się kulturze multi kulti.A patrząc w przyszłość wydaje mi Rozwiązanie siłowe problemu z muzułmanami oznacza nic innego jak wojny domowe w krajach Europejskich. Wojny domowe gdzie wojska i policja będą atakowały getta arabskie i będą mordować tam masowo islamistów. Później niestety dojdzie do ostatecznego rozwiązania kwesti arabskiej tak jak w czasie drugiej wojny światowej ostatecznie rozwiązywano problem żydowski. Niestety cały pic polega na tym, że muzułmanie nie są potulnymi owieczkami które masowo będą się poddawać tak jak żydzi niemcom w czasie II wojny światowej a w zamian zafundują nam ataki terrorystyczne itd. Co więcej jest to pierwszy etap depopulacji społeczeństw. Niestety problem z czystkami w obozach dla islamistów będzie utajniony przez media i społeczeństwa nie będą świadome tego, że pod ich nosem massowo uśmiercać się będzie islamistów. Cała akcja była już zaplanowana w połowie lat 90 kiedy to stwierdzono przeludnienie, ocieplenie klimatu i malejące opady deszczu w karjach bliskiego wschodu. Brak wody prowadzi do głodu a głód do wojny. Niestety nasz europejski socjal nie jest w stanie wyżywić wszystkich tych uchodźców. Państwa europejskie mają i tak straszną sytuację finansową a dodatkowe obciążenie ich uchodźcami doprowadziłoby w króciutkim czasie do bankructw systemów politycznych. Pierwsze przecieki o tym, że islamistom stworzono holokaust wyjdą w 2022r. Niestety i tak praktycznie ludzie będą mieli już dosyć ataków terrorystycznych i wcale nie będą przeciwko temu protestować się ,że islamiści będą zabijani. Szykujmy się do tego co przepowiadali Nostradamus i ojciec Klimuszko:(

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #4 Ocena: 0

2015-09-16 20:14:53 (10 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Jeszcze jedna kwestia.Mieszkam od kilku lat w Anglii i chcę wrócić do Polski.Jeżeli ONI mają mieć po 600 euro czyli 2,5 tys na głowę plus mieszkanie i nie pracować żyjąc na koszt Europejczyków to ja też wyrzucam wszystkie dokumenty i zaczynam stać razem z nimi atakując Węgierską granicę. Inna sprawa z naszymi bezdomnymi. Będąc w Polsce kilka lat temu facet z całą siną ręką nie dostał pomocy na pogotowiu bo nie był ubezpieczony. Emeryci płacąc składki przez kilkadziesiąt lat stoją w kolejkach kilka lat żeby dostać się na wizytę a ONI przyjadą i będą w pierwszej kolejności mieli wszystkie badania.NIech mi ktoś wytłumaczy jak my mamy żyć w tym kraju jeżeli o swoich się nie dba a o terrorystów ,którzy za kilka pokoleń opanują Europę robi sięza darmo raj na Ziemi?

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #5 Ocena: 0

2015-09-16 20:18:18 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Cytat:

2015-09-16 20:14:53, zuczek2246 napisał(a):
(...)wyrzucam wszystkie dokumenty i zaczynam stać razem z nimi atakując Węgierską granicę.(...)

Podoba Ci się ich towarzystwo? Chyba... bo chcesz do nich dołączyć...

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2015-09-16 20:28:11 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Już możesz się ustawiać z nimi w kolejce. Koleżance siostry ukradli w Grecji dokumenty i poeniądze w te wakacje. Na policji kazali im czekać w kolejce razem z nielegalnymi imigrantami. Pojęcie ludzkie przechodzi. Nie wiem jak to się skończyło, chyba w końcu nie czekali razem z tamtymi, ale tylko dlatego, że mieli zaraz prom.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2015-09-16 20:42:46 (10 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
a przecież wiemy, że jest na odwrót.

Skad wiesz? Ciekawa jestem w jaki sposob twoje zrodlo jest potwierdzone i pozbyte manipulacji? Zrodlo jednej osoby (znajomy znajomego etc) jest lepesze? Zeodlo jak jak BF jest renomowane? Daily Mail jest lepsze?

Cytat:
Tak, masz rację, nad dziećmi trzeba się litować. Nad iloma mogę ja się ulitować?
Nad tyloma ile twoja moralnosc cie ogranicza.

Cytat:
Polska, jako kraj Chrześcijański powinna zadbać o swój dom i dopiero martwić się o bliźniego, jeżeli bliźnim jest imigrant.

Jak widac na zyczenie, dla potrzeby w danej chwili dyskusji mozna sobie zmienic znaczenie chrzescijanstwa nawet. Byle pasowalo do danej sytuacji, to sie nazywa miec zasady....
Ada

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2015-09-16 20:50:02 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #9 Ocena: 0

2015-09-16 20:57:34 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Ada tak podawały wszystkie media, nie interesują mnie brukowce, od jakiegoś czasu takie informacje nie są już przekazywane, a w mediach pokazują głównie kobiety z dziećmi. Wcześniej były tłumy facetów.

Tyniek wybacz, ale jest chyba różnica między petentem, który został okradziony z legalnie wydanych dokumentów, a petentem który nielegalnie dostał się na teren danego kraju.
Nie wiem jak policja powinna to rozwiązać, ale ja nie chce być traktowana na równo z kimś kto złamał jakby nie było prawo.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2015-09-16 21:10:05 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 234 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 233 | 234 | 235 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,