MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 23 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 23 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PIOTRALE

Post #1 Ocena: 0

2013-06-08 21:23:48 (12 lat temu)

PIOTRALE

Mężczyzna

Z nami od: 30-07-2009

Cytat:

2013-06-08 19:49:27, PeterLynx napisał(a):
LIVE: Anti-Islam protest march in Lincoln

Dzis odbyl sie protest przeciwko budowie meczetu na miejscu wyburzonej mleczarni na Boultham Park

http://www.thisislincolnshire.co.uk/LIVE-Anti-Islam-protest-march-Lincoln/story-19225571-detail/story.html#axzz2VTFsFcci

Powiem tak -niech im wybuduja ten Meczet na obrzerzach miasta a nie w centrum , gdzie po niedlugim czasie bedzie to

http://www.youtube.com/watch?v=nw2w7ACogaY

Sa plany wybudowania Marketu Lub osrodka sportowego z Basenem
ale to juz zalerzy od Cuncillu...ja jestem za Osrodkiem

a pewnie bedzie Meczet

centra miast to dla nich wymarzone miejsce ,aby pokazywac czystym Anglikom i nam Europejczykom czyje jest na wierzchu .
nie kradnij,wladza nie znosi konkurecji,

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2013-06-09 00:37:33 (12 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

"Nietypowy napad na jeden ze sklepów przy Oxford Street w Londynie. Ubrani w burki i uzbrojeni w siekiery mężczyźni ukradli z popularnego domu handlowego Selfridges zegarki o wartości miliona funtów.

Sześciu napastników wykorzystało muzułmańskie, kobiece nakrycie głowy aby ukryć swoje twarze, a także narzędzia, dzięki którym udało im się rozbić szklane gabloty z drogocenną zawartością. Zaszokowani ludzie patrzyli jak grupa mężczyzn ucieka z miejsca napadu na motorach, trzymając w dłoniach woreczki wypełnione luksusowymi zegarkami.

Dwóm pomysłowym rabusiom napad nie uszedł jednak na sucho. Zebrani przy jednej z ulic Brytyjczycy zablokowali przejazd motorom. Dzięki temu lokalnej policji udało się zatrzymać napastników. Pierwszy z nich, 19-latek został już oskarżony o przestępstwo na tle rabunkowym. Drugi, 24-latek, przebywa obecnie w szpitalu z powodu złamania nogi.

Policja poszukuje pozostałych mężczyzn, którzy brali udział w napadzie, a także ich współpracowników, którzy pomogli im uciec z miejsca zdarzenia."

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #3 Ocena: 0

2013-06-09 08:42:50 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

w sumie sie nie dziwie, ze zlodzieje, wykorzystuja najprostsze sposoby. Zakladanie masek przyciagnelo by uwage, a tak owineli sie w "kobiece" szmatki, wmieszali w tlum i juz.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

luko89

Post #4 Ocena: 0

2013-06-09 18:24:09 (12 lat temu)

luko89

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2013

Ja się zastanawiam jak oni zablokowali ulice rozpędzonym motorom, ale chwała im za to że się zorganizowali.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2013-06-09 18:36:00 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Wiele nie trzeba, wystarczyło ze zepchnął samochodem, delikatne uderzenie, a nawet nie musiał uderzyć, skoro oni jechali we 2, byli spanikowani, z zaskoczenia zajechał im ktoś drogę, kierowca motocykla nie zdążył przyjąć odpowiedniej pozycji i przełożyć ciężaru ciała, i motorek pojechał tam gdzie chciał.

Sztuka tzw uniku przeszkody jest, niby prosta do zrobienia, ale wymaga ciągłych ćwiczeń, do tego w danym momencie musisz mieć wbity odpowiedni bieg, przerzucić ciało z jednej strony na drugą, wtedy się to uda.

Ale wystarczy że jedno coś nie tak i koniec.
Mnie sie raz udało zrobić taki manewr gdzie właśnie na rondzie, przy ograniczonej widoczności kobieta się zatrzymała na wewnętrznym pasie, gdy wyjechałem zza zakrętu, to miałem zaledwie 3 metry, przy prędkości 40M/h by ją ominąć robiąc dosłownie literę Z.

Drugi raz gdy mi facet zajechał złośliwie drogę, żebym go nie wyprzedził, tak wyjechał z korka że zatarasował przeciwny pas do krawężnika, że mi się nie udało, musiałem wskoczyć na chodnik. Na części był na tyle niski że się udało wskoczyć.

Dwuch gości jak wyskoczyło z Vana to myśąłem że mu rozwalą to niedzielne autko :-M]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #6 Ocena: 0

2013-06-09 21:00:06 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2013-06-09 21:10:54 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2013-06-09 21:00:06, ewa28300 napisał(a):
Ja osobiscie nie czuje sie bezpiecznie i pewnie wsrod ludzi zakamuflowanych od stop do glow, ktorzy przez mala szparke na oczy patrza na mnie karcacym, czasami pelnym pogardy i wyzszosci wzrokiem.

eee tam, parę lat temu, jak odpoczywałem na przerwie w Hide Parku, takie jedne oczy, z łąwki na przeciw, tak na mnie patrzyłyyyyyyy *CRAZY*
Ale to były oczy....... mmmmh *IN LOVE*
*ROFL**ROFL**ROFL*

OK, idelane do fotografowania *THUMBS UP*:-]

A na poważnie to o to chodzi.

A wiecie co?
Jakiś czas temu oglądałem, chyba to miała być komedia Libijska, oczywiście trzon wątku to kwestia świętej wojny.
Ale prowadzona przez nieudaczników.

I tam właśnie był pomysł przemycenia bomby jako kobieta, no ale pomysł upadł, bo co by mógł nie załapać się po dziewice :-D*ROFL*
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #8 Ocena: 0

2013-06-09 22:01:01 (12 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Oglądałem filmik jak przeciwnicy EDL na pomniku bohaterów wojen wieszało flagi lewackie i popierające muzułmanów bezczeszcząc ten pomnik. Robiły to panienki w mini i z dekoltami z których mało cycki nie powypadały.
Wygląd mi ich nie przeszkadzał :-] tylko te poglądy trochę nie teges.
A w tle powiewały flagi tęczowe. *ROFL*
Jak muzułmanie dojdą do władzy to odpowiednio "podziękują" tęczowym przedstawicielom a panienki wykorzystają w celach programowych.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-06-09 22:18:42 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

NikolaTesla

Post #10 Ocena: 0

2013-06-09 23:01:08 (12 lat temu)

NikolaTesla

Mężczyzna

Z nami od: 01-07-2011

Cytat:

2013-06-09 21:00:06, ewa28300 napisał(a):
Ja osobiscie nie czuje sie bezpiecznie i pewnie wsrod ludzi zakamuflowanych od stop do glow, ktorzy przez mala szparke na oczy patrza na mnie karcacym, czasami pelnym pogardy i wyzszosci wzrokiem.

Obrazek
Ja się wtedy czuje super-bezpiecznie.

Cytat:

2013-06-09 22:01:01, robinek napisał(a):
(...) wieszało flagi lewackie i popierające muzułmanów

Jak wyglądają 'flagi lewackie'?

[ Ostatnio edytowany przez: NikolaTesla 09-06-2013 23:01 ]

---------------

Do góry stronyOffline

Strona 23 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,