MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stop Islamizacji Europy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 217 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 216 | 217 | 218 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

Str 217 z 439

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alter_Ego

Post #1 Ocena: 0

2015-09-05 02:10:30 (10 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Czytać i wyciągać wnioski kto tu z kogo próbuje zrobić idotę.;-)

Wykop ujawnia prawda o organizatorach akcji tak dla uchodzcow w polsce na fb

Na ostatnim filmię szarpało mną, ten ludzki ***** zostałby wbity w chodnik w normalnym kraju. Nie ma zlituj, zasady obowiązują wszystkich bez wyjątku. Rozumiem że w kraju pochodzenia tego bydła to być może norma ale tutaj żyjemy wg NASZYCH zasad !!

Absolutnie nic nie usprawiedliwia uderzenia kobiety, za to powinien być srogi wyrok ale przedtem to co powyżej.

AGALON wiem, rozumiem, ale inaczej nie można, wybacz.

Już na spokojnie autobusami do austrii i niemiec.
link

Pątnicy z krajów arabskich przemierzają pieszo europę, Bóg się uśmiecha i przeciera oczy ze zdziwienia.

arabscy pątnicy przemierzają pieszo europę w intencji dobreg socjalu.

Jak widać Rzym jest tylko jeden, w Berlinie :-)

Autobusami, pociągami i pieszo.

Muszę im sprzedać patent na podróżowanie rzekami, to będzie hit sezonu, dopłynąć w paroosobowym pontonie albo kajaku z Grecji do Niemiec. :-]

Zostają im jeszcze loty samolotem jako nielegalni w ramach unii, bo są uciekinierami.

Gwarantuję wam że jeszcze chwila i to się ziści.
Bez papierów, na koszt skretyniałych europejczyków, będą latać ale oczywiście to będzie szumna "relokacja" :-]*THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 05-09-2015 02:56 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ChrisCov

Post #2 Ocena: 0

2015-09-05 07:17:51 (10 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Mam wiadomość typu "bomba" - syryjski chłopiec, jego brat i matka utonęli tylko dlatego, bo "tatuś" potrzebował nowe ząbki.
Żyli przez 3 lata w Turcji i źle im nie było.

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 05-09-2015 07:32 ]

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Soltys

Post #3 Ocena: 0

2015-09-05 09:49:40 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Cytat:

2015-09-05 07:17:51, ChrisCov napisał(a):
Tymczasem debilowate zachowanie porąbanego "tatusia" spowodowało totalne rozmiękczenie wśród zachodnich polityków.
Cameron zadeklarował, że wyda 900 milionów (słownie: dziewięćset milionów) funciaków na pomoc dla syryjskich "uchodźców". "MiSZCZ" dosłownie.

"The Prime Minister said the country had to respond with “our head and our heart”, pointing out how it had already accepted nearly 5000 asylum seekers from Syria in the last four years and was the second largest humanitarian donor to Syrian refugees, contributing £900 million. " link

Ciekawie napisane, 900milionow dla 5tys uchodzcow? Wyglada na jakis bubel prasowy. Chyba, ze dal 900mil gdzies tam? *DONT_KNOW*

Tez czytalem o tych zebach. Czy to najprawdziwsza prawda?

A tymczasem, wedlug szefa ABW Dzihad blizej Polski. :-|link

[ Ostatnio edytowany przez: Soltys 05-09-2015 09:50 ]

"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Alter_Ego

Post #4 Ocena: 0

2015-09-05 11:45:17 (10 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Bllisko 40 minutowy reportaż o tym co dzieje się w germańskim kalifacie emitowany w zeszłym roku na TVP.

Czy słyszał ktoś z was żeby gdziekolwiek na świecie biali w ramach migracji ludów robili taki syf gryząc rękę która im pomaga? Bo ja nie.

Wstrzasajaca relacja polaka z autokaru napadnietego przez imigrantow

Oraz:

Katar, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Arabia Saudyjska, Kuwejt, Oman i Bahrajn nie udzieliły schronienia ani jednemu Syryjczykowi - donosi "Washington Post" powołując się na broniącą praw człowieka organizację Amnesty International.

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1499629,Media-bogate-kraje-Zatoki-Perskiej-nie-udzielily-schronienia-Syryjczykom

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 05-09-2015 12:39 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #5 Ocena: 0

2015-09-05 13:02:19 (10 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Washington Post informuje:

"As Amnesty International recently pointed out, the "six Gulf countries -- Qatar, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait, Oman and Bahrain -- have offered zero resettlement places to Syrian refugees." This claim was echoed by Kenneth Roth, executive director of Human Rights Watch."

The arab worlds wealthiest nations are doing next to nothing for syrias refugees

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2015-09-05 13:33:27 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Autor Bulonis Kamil:
"Półtorej godziny temu na granicy Włoch i Austrii na własne oczy widziałem ogromne zastępy imigrantów... Przy całej solidarności z ludźmi znajdującymi się w ciężkiej sytuacji życiowej muszę powiedzieć, że to co widziałem budzi grozę... Ta potężna masa ludzi - przepraszam, że to napiszę - ale to absolutna dzicz... Wulgaryzmy, rzucanie butelkami, głośne okrzyki "Chcemy do Niemiec" - czy Niemcy to obecnie jakiś raj? Widziałem jak otoczyli samochód starszej Włoszki, wyciągnęli ją za włosy z samochodu i chcieli tym samochodem odjechać. Autokar w którym się znajdowałem z grupą próbowano rozhuśtać? Rzucano w nas gównem, walili w drzwi żeby je kierowca otworzył, pluli na szybę... Pytam się w jakim celu? Jak ta dzicz ma się zasymilować w Niemczech? Czułem się przez chwilę jak na wojnie... Naprawdę tym ludziom współczuję, ale gdyby dotarli do Polski - nie sądzę by otrzymali u nas jakiekolwiek zrozumienie... Staliśmy trzy godziny na granicy przez którą ostatecznie nie przejechaliśmy. Cała grupa w kordonie policji została przetransportowana z powrotem do Włoch. Autokar jest zmasakrowany, pomazany fekaliami, porysowany, wybite szyby. I to ma być pomysł na demografię? Te wielkie potężne zastępy dzikusów? Wśród nich właściwie nie było kobiet, nie było dzieci - w przeważającej większości byli to młodzi agresywni mężczyźni... Jeszcze wczoraj czytając newsy na wszystkich stronach internetowych podświadomie litowałem się, martwiłem ich losem a dzisiaj po tym co zobaczyłem zwyczajnie się boję a zarazem cieszę, że nie wybierają naszej ojczyzny jako celu swojej podróży. My Polacy zwyczajnie nie jesteśmy gotowi na przyjęcie tych ludzi - ani kulturowo, ani finansowo. Nie wiem czy ktokolwiek jest gotowy. Do UE kroczy patologia jakiej dotychczas nie mieliśmy okazji nigdy oglądać, I wybaczcie jeśli kogokolwiek obraziłem swoim wpisem... Dodam jeszcze, że podjechały auta z pomocą humanitarną - przede wszystkim jedzeniem i wodą a oni te auta zwyczajnie przewracali... Z megafonów Austryjacy nadawali komunikat, że jest zgoda by przeszli przez granicę - chcieli ich zarejestrować i puścić dalej - ale oni tych komunikatów nie rozumieli. Nic nie rozumieli. I to było w tym wszystkim największym horrorem... Na tych kilka tysięcy osób nikt nie rozumiał ani po włosku, ani po angielksu, ani po niemiecku, ani po rosyjsku, ani hiszpańsku... Liczyło się prawo pięści... Walczyli o zgodę na przejście dalej i tą zgodę mieli - ale nie rozumieli, że ją mają! W autokarze grupy francuskiej pootwierali luki bagażowe - wszystko co znajdowało się w środku w ciągu krótkiej chwili zostało rozkradzione, część rzeczy leżała na ziemi... Jeszcze nigdy w swoim krótkim życiu nie miałem okazji oglądać podobnych scen i mam poczucie, że to dopiero początek. Na koniec dodam, że warto pomagać, ale nie za wszelką cenę."

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #7 Ocena: 0

2015-09-05 14:39:57 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Tak jak pisałem, to są ludzie wojny. Nie uciekają przed wojną, ONI JĄ NIOSĄ! Można przypuszczać, że z tymi co walczą w swoim kraju, to są ludzie pokoju.
Czy będą mieli problem ze zdobyciem jakiejkolwiek broni? Na razie nie sięgają po nic cięższego, bo to jeszcze tajniaki. Oni czekają kiedy imam zlituje się nad nimi i pozwoli im broić się przed niewiernymi.

[ Ostatnio edytowany przez: ie2ox4-b 05-09-2015 14:47 ]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2015-09-05 16:29:51 (10 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Lesbos tłuką sie już między sobą.

Jęsli coś takiego naprawdę robią to PO nie ma prawa wygrać i być nawet pierwszym ugrupowaniem opozycyjnym.

[ Ostatnio edytowany przez: robinek 05-09-2015 16:30 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2015-09-05 20:20:20 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Oświadczenia o relokacji uchodźców to po prostu proszenie się o kolejne tysiące na pontonach i kolejne utopione dzieci.

Ci ludzie mają niesamowitą komunikację między sobą. O zatrzymaniu pociągu tłum tych co zostali dowiedzieli się natychmiast.
Nieźle zorganizowana grupa, jak na haotyczny eksodus.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ie2ox4-b

Post #10 Ocena: 0

2015-09-05 20:26:57 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

A może ten tłum uchodźców coś brzydkiego przykrywa? Wszystkie oczy na uchodźców a ktoś w coś tam gra?

Do góry stronyOffline

Strona 217 z 439 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 216 | 217 | 218 ... 437 | 438 | 439 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,