Str 171 z 439 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-06-27 13:55:32 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2015-06-27 14:32:11 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2015-06-27 13:55:32, Pigula75 napisał(a): Cytat: 2015-06-27 00:06:17, SweetLiar napisał(a): Polsce mogą zagościć w celu uzyskania obywatelstwa i na tym się ich przygoda z Polską skończy. I to są moje słowa tak? ![]() Gdzie tam jest napisane "tylko i wylacznie" w tym celu? Może zanim następnym razem będziesz chciała mi cos wcisnąć, poczytaj siebie raz jeszcze. Cytat: Podobnie jak Robinek, nie będę za duzo pisała , żeby sie nie rozkręcać
Bardzo sluszna decyzja. [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 27-06-2015 14:34 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Post #3 Ocena: 0 2015-06-27 14:32:56 (10 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Cytat: 2015-06-27 13:44:24, Onieznajomy napisał(a): zanim Hitler zaczol eksterminowac Zydow, tez wczesniej przekonal spoleczenstwo ze sa przyczyna calego zla na swiecie, pozniej juz poszlo latwo dokladnie tak samo dzieje sie dzis z muzulmanami, cala ta wojna z terroryzmem zaczela sie przeciez od wybuzenia trzech wierzowcow w NY, sam wtedy uwierzylem, ale z czasem okazalo sie ze to wszystko prokurowanie zagrozenia przeczytajcie "raport z zelaznej gory" https://ripsonar.wordpress.com/2013/06/21/raport-z-zelaznej-gory-1966/ [ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 27-06-2015 13:45 ] Mylisz sie. Wszystko zaczelo sie od koranu gdzie jest napisane ze cale zlo swiata to niewierni i trzeba ich tepic mieczem. Bylo usprawiedliwienie na mordowanie nieislamistow. Nieislamisci potem doczytali w swojek ksiazce oko za oko. A dalej juz poszlo. Ale jestem radykalny tez lubie ten fragment. ![]() Moja zona czesto mi powtarzala bym sie nie denerwowal ze jak ktos zrobi zle to Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy. Chyba to chodzilo o sad ostateczny. A ja nie lubie np. tak dlugo czekac. A Pan Bog to raczej teraz jest na urlopie od bardzo dawna. I nie ma dostepu do mediów nie wspominajac zwyklej poczty by widziec co sie dzieje za sprawa isis. |
Post #4 Ocena: 0 2015-06-27 14:34:04 (10 lat temu) |
|
Cytat: 2015-06-27 14:32:11, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2015-06-27 13:55:32, Pigula75 napisał(a): Cytat: 2015-06-27 00:06:17, SweetLiar napisał(a): Polsce mogą zagościć w celu uzyskania obywatelstwa i na tym się ich przygoda z Polską skończy. I to są moje słowa tak? ![]() Gdzie tam jest napisane tylko i wylacznie? Może zanim następnym razem będziesz chciała mi cos wcisnąć, poczytaj siebie raz jeszcze. Cytat: Podobnie jak Robinek, nie będę za duzo pisała , żeby sie nie rozkręcać
Bardzo sluszna decyzja. Co nie znaczy ze wiecznie bede milczał. ![]() |
Onieznajomy | Post #5 Ocena: 0 2015-06-27 14:49:47 (10 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
to ty Robinek czytales Koran?
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2015-06-27 15:32:51 (10 lat temu) |
|
Pewnie tak samo jak ty.
Co ciekawsze fragmenty i ja z tłumaczenia. Bo po arabsku to ja nie abla. |
Post #7 Ocena: 0 2015-06-27 17:31:26 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2015-06-27 18:13:24 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
seeyou | Post #9 Ocena: 0 2015-06-27 22:37:32 (10 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2015 Skąd: Manchester |
Ale memłacie w tym temacie!
![]() Idea multi-kulti się nie sprawdziła [Quote]- Jeśli zdecydujemy się odpuścić Tunezję, to będziemy mieć kolejny kraj, który jest zdestabilizowany. Do tego nie możemy dopuścić - przekonywał we "Wstajesz i weekend" ppłk Krzysztof Przepiórka, były żołnierz GROM. - Już po ataku na muzeum Bardo miały zostać podniesione środki ostrożności, tak zrobili [Tunezyjczycy - red.], ale terroryści też nie są idiotami, znaleźli słaby punkt. Wszystko na to wskazuje, że podpłynęli od strony plaży, gdzie ochrona jest mniejsza. I zrobili, co zrobili. Z drugiej strony dajemy sygnał terrorystom "okej, nie będziemy tam jeździć, przestraszyliście nas" - mówił Przepiórka. - Jeśli zdecydujemy się odpuścić Tunezję, to będziemy mieć kolejny kraj, który jest zdestabilizowany. Do tego nie możemy dopuścić - podkreślił. Przepiórka ostrzegł, że Europa musi powstrzymać przemieszczanie się terroryzmu islamskiego. - Nie sprawdza się ideologia "multikulti", muzułmanie nie asymilują się - stwierdził. Atak w Susie Państwo Islamskie przyznało się do ataku na plażowiczów w Susie, mieście położonym na wybrzeżu Tunezji. Zgodnie z najnowszymi informacjami ministerstwa zdrowia zginęło co najmniej 39 osób. Wśród nich mają być cudzoziemcy. Polskie MSZ na podstawie dostępnych do tej pory informacji podaje, że wśród ofiar nie było Polaków.[/quote] Tunezyjczycy po zamach kazali zamknąć 80 meczetów, co których były podejrzenia czy też pewnik, że płynie z nich mowa nienawiści. Zamachowcami byli studenci, nie wiejskie tępaki. Konkluzja: państwo jakby nie było islamskie zamyka meczety po zamachu, w którym giną głównie osoby nie wyznające islamu. W Europie jest mnóstwo meczetów, gdzie z ambony płynie mowa nienawiści, ale nie zamyka się ich z powodu poprawności politycznej. Paradox no nie? Sytuacja jaka ma miejsce jest w dużej mierze zasługą samych Europejczyków ponieważ nie potrafią zamiatać własnego podwórka. Muzułmanie są w jakiś sposób winni, ale nie można zwalać całej wiy na nich. To jest po prostu nudne. Wina leży pośrodku. |
SweetLiar | Post #10 Ocena: +1 2015-06-27 23:14:50 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2015-06-27 22:37:32, seeyou napisał(a): Ale memłacie w tym temacie! ![]() - Już po ataku na muzeum Bardo miały zostać podniesione środki ostrożności, tak zrobili [Tunezyjczycy - red.], ale terroryści też nie są idiotami, znaleźli słaby punkt. Pewnie, ze nie sa idiotami. Jak byly zabezpieczone wjazdowki do hoteli to zaatakowali od strony morza. Jak zabezpiecza hotele od strony morza to zaatakuja z powietrza, albo spod ziemi. Potrzeba matka wynalazku - determinacja i matka i ojcem ![]() Cytat: Tunezyjczycy po zamach kazali zamknąć 80 meczetów, co których były podejrzenia czy też pewnik, że płynie z nich mowa nienawiści. Zamachowcami byli studenci, nie wiejskie tępaki.
Konkluzja: państwo jakby nie było islamskie zamyka meczety po zamachu, w którym giną głównie osoby nie wyznające islamu. W Europie jest mnóstwo meczetów, gdzie z ambony płynie mowa nienawiści, ale nie zamyka się ich z powodu poprawności politycznej. Paradox no nie? Poprawnosci politycznej ciag dalszy. Europa musi upasc na kolana, zeby odzyskac godnosc, ale podobnie jest z wieloma rzeczami - trzeba upasc na dno, zeby moc sie od niego odbic. A tymczasem forumowi wyznawzcy Allaha nawet sie nie zajakneli o tym co sie stalo, o ofiarach i o mordercach. Zadnego: Boze, jak mi przykro, zadnego: Boze nie chce miec nic wspolnego z tymi barbarzyncami. Ciekawe dlaczego? Pszczoly w ogrodzie sa bardziej smiercionosne niz fanatyczni wyznawcy religii? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|