2012-11-15 07:52:55, PIOTRALE napisał(a):Ale pewnie niektorzy studiuja na szybkiego wikipedie ,aby moc zablysnac.
Masz mnie! ;]
Cytat:
ciesz sie z tego ,ze mozesz pisac co chcesz w ich krajach za takie rzeczy juz bys byla na cenzurowanym..
Jeśli myślisz, że w Naszej Ukochanej Polsce cenzura religijna zniknęła, to muszę Ciebie niestety rozczarować.
Cytat:
jak dla mnie i pewnie nie tylko, to jest cos wiecej niz tylko "drzewko",
Właśnie. Jak dla ciebie. Goście z tego osiedla wydali pieniądze na atrakcje dla dzieciaków (ścianka, bungee) zamiast na tandetny krzak z lampkami. Źle? Może źle dla prawdziwego-polaka-z-dziada-pradziada-katolika, ale niekoniecznie dla przeciętnego duńczyka.
Tu w obronie zrobiono z niej chorą psychicznie, a tak naprawdę to ona cały dzień zbierała na opał różne śmieci.
I prawdopodobnie znalazła kawałek książeczki do nauki czytania.
W nocy z ubieglego poniedziałku na wtorek egzemplarze Koranu skonfiskowane więźniom w amerykańskiej bazie wojskowej Bagram, zostały spalone, ponieważ Amerykanie obawiali się, że za ich pośrednictwem osadzeni przekazują sobie wiadomości. Bilans trwających od tygodnia antyamerykańskich protestów przeciwko spaleniu świętej księgi islamu to 30 zabitych i około 200 rannych,
jak widać bardzo są przyjaźnie nastawieni, cywilizacja XXI wieku??
A gdzie im do europejskiego miełosierdzia które uniewinnia zbrodniarzy
Nie mogę pojąć co na to obrońcy praw nie tylko człowieka ale i kobiet:
Ich uczony wyjaśnia rolę kobiety:
7 lat poznawałem ich życie od podszewki.
W domu też miałem "islamistke" Nikt mi nie wmówi że czarne jest czarne
I jak chcą tam u siebie, to niech sobie tam robią, U nich mogę do nich się dostosować, i założyć nawet turban.
Wstrzymywałem się z posiłkiem gdy była taka konieczność, bo byłem U NICH ITD ITD
Ale u nas... w europie to bym im te piżamki pozabierał, i odział jak ludzi, bo naruszają moją kulturę i pojęcie estetyki*
*Tak dla zobrazowania różnic, to z wrodzonej przekory, bo mam w nosie że im w zimie podwiewa i się kurczy
Po prostu europejczycy nie szanyją swojej historii, swojej tradycji.
No to mają co chcą i tyle. Prawo dżungli, słabszy musi odejść
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
Czy w Polsce ludzie muszą usuwać się z chodnika jak idzie wyznawca oficjalnej religi ?
Nie tylko z chodnika, z całej szerokości ulicy.
Wracając do tematu - przez ten rozgłos zgłosili się sponsorzy na drzewko w tym i przyszłym roku.
Cytat:
2012-11-15 11:15:28, krakn napisał(a): Po prostu europejczycy nie szanyją swojej historii, swojej tradycji.
Historii(i tradycji) nie trzeba "szanować" (lol).
Fajnie by było, żeby ja ludzie znali choć powierzchownie|obiektywnie i potrafili z niej wyciągać podstawowe wnioski.
Jeśli myślisz, że w Naszej Ukochanej Polsce cenzura religijna zniknęła, to muszę Ciebie niestety rozczarować.
oczywiscie na mysli nie mialem Naszej Ukochanej Polski ,lecz kraje i ludzi ,ktorzy probuja zniszczyc kulture i europejskosc zaslaniajac sie brakiem tolerancji ze strony nas, Europejczykow .
2012-11-15 12:17:18, PIOTRALE napisał(a): Jeśli myślisz, że w Naszej Ukochanej Polsce cenzura religijna zniknęła, to muszę Ciebie niestety rozczarować.
oczywiscie na mysli nie mialem Naszej Ukochanej Polski ,lecz kraje i ludzi ,ktorzy probuja zniszczyc kulture i europejskosc zaslaniajac sie brakiem tolerancji ze strony nas, Europejczykow .
lub zgwalcona przez kilkunastu wyznawcow owej wiary ,pozniej zeby zmyc hanbe musialaby dokonac samozniszczenia lub wtedy zostalaby ukamienowana
nie chcialem byc wczesniej ,az tak dosadny,za rano bylo
2012-11-15 12:17:18, PIOTRALE napisał(a): Jeśli myślisz, że w Naszej Ukochanej Polsce cenzura religijna zniknęła, to muszę Ciebie niestety rozczarować.
No przegrywamy, bo Rydzyk każe nam mieć jedną babe, kochać ją szanować, za życia, a potem jeszcze razem do grobu wpakuje, za stosowną opłatą.
A Imam?
Masz, gdzie zostawisz nasienie tam zdobyłeś i postawiłeś świątynie w imie Allha. wiec każdy ma przelecieć jak najwięcej
A po śmierci, na dzień dobry wielopak dupeczek.
Nóż kurde maja lepszy marketing
tka krakn ,tylko jedno male ale .Prawdziwy muslim ma wiele zon i on lozy na ich zycie .Pracowalem dla goscia z Kuwejtu ,zreszta w dalszym ciagu go odwiedzam czasami ,ma piec zon .One nie pracuja ,nosza te szmatki ,kazda z nich ma domy tam i tu w londynie .gosc posiada tam jakies dwie fabryki ,tutaj w Uk znaczna ilosc nieruchomosci .Choc gdyby nie te zony ,to on bardziej taki europejski
PIOTRALE, też mam wielu klientów, takich jak mówisz, bo przecież od Sloana SQ, aż po Maelebone i Padingrton to arabów jak mrówków, i to właśnie znaczna część to ci kasiaści.
np jeden z nich jakieś 2 lata temu wyremontował kamienice wydając 17 milionów funtów na remont!
Kamienica kosztowała 14.
Kilka dni temu jechałem koło jego domu i widzę że znowu coś sobie wymyślił bo znowu stawiają rusztowania.
I mają, mają i pieniedzmi sr...ją.
Ale to tak samo jak w Polsce, jest ekipa co nawet nie wie ile co kosztuje w sklepie, domy kupują w różnych częściach świata, a reszta wiemy jak jest.
Tak że nie ma co porównywać kobiet co latają po najdroższych sklepach i kupują ciuchy od najdroższych projektantów.
A na to zakładają te swoje szmaty.
Bo to są te szczęściary co trafiły na szejków.
Ja znam też ich życie też bo mieszkałem z nimi, też nie biedni i też byli pro europejscy, ale do pewnego momentu ...
Ale mniejsza z tym
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.