MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Lewica i postęp społeczny

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-11-13 10:56:08 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2009-11-13 11:33:36 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
"Przyjemność leży w twoich własnych rękach"

Zgodnie z filozofia niejakiego ciupka,problem z aborcja masz rozwiazany.Powodzenia;)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Superlover

Post #3 Ocena: -1

2009-11-13 12:28:37 (15 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Ja mam takie pytanie: ta strona o ile mnie oczy nie mylą nazywa się Moja Wyspa, a nie na przykład Mój Półwysep Iberyski, Moja Ameryka czy Moja Skandynawia.

Więc jak długo jeszcze moderatorzy będą tolerować wątki takie jak ten, nie mające absolutnie nic wspólnego z profilem strony i tylko zaśmiecające forum???

Czy ludzie notorycznie zaśmiecający forum dostaną w końcu jakieś choćby najlżejsze ostrzeżenie, czy dalej będą w sposób niezakłócony terroryzować nas swoimi wypocinami??

Przez takich buców i przez modów którzy wchodzą im nie powiem gdzie - forum schodzi na psy

Nie to że jestem za ograniczaniem wypowiedzi, ale wydaje mi się że ta strona i forum ma pewien profil i może zaczniemy się go trzymać?
Jeżeli ktoś ma jako swój cel życiowy obśmiewanie czegoś co nazywa socjalizmem, to niech u diabła założy sobie stronę szczamnasocjalizm.com i tam się do kurwy nędzy produkuje do woli!!!!

[ Ostatnio edytowany przez: Superlover 13-11-2009 12:29 ]

Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Post #4 Ocena: +1

2009-11-13 12:40:50 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Superlover

Post #5 Ocena: -1

2009-11-13 12:52:32 (15 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Moim zdaniem jedynymi uczestnikami forum którzy nie robią nic poza jesgo zaśmiecaniem jest dwóch pedałów czyli ten wyżej i jego koleś aligator

Za chwilę pojawi się jeszcze marciniak i zacznie się wywnętrzać jak on nienawidzi beneficiarzy

bleeeeeeee
żygam na winstonasmitha i aligatora

mogę tak napisać on tego nie przeczyta bo masturbuje się w łazience z satysfakcji że znów udało mu się wcisnąć kolejną porcję kitu na moją wyspę :)

Wielki Pogromca Socjalizmu niestety nie ma kobity to cóż ponad to mu pozostało ? ;)

Uwaga moderatora: Za ta wypowiedz,konto Superlover,zostalo zablokowane.

Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,