|
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-11-13 10:56:08 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2009-11-13 11:33:36 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: "Przyjemność leży w twoich własnych rękach"
Zgodnie z filozofia niejakiego ciupka,problem z aborcja masz rozwiazany.Powodzenia ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Superlover | Post #3 Ocena: -1 2009-11-13 12:28:37 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Ja mam takie pytanie: ta strona o ile mnie oczy nie mylą nazywa się Moja Wyspa, a nie na przykład Mój Półwysep Iberyski, Moja Ameryka czy Moja Skandynawia.
Więc jak długo jeszcze moderatorzy będą tolerować wątki takie jak ten, nie mające absolutnie nic wspólnego z profilem strony i tylko zaśmiecające forum??? Czy ludzie notorycznie zaśmiecający forum dostaną w końcu jakieś choćby najlżejsze ostrzeżenie, czy dalej będą w sposób niezakłócony terroryzować nas swoimi wypocinami?? Przez takich buców i przez modów którzy wchodzą im nie powiem gdzie - forum schodzi na psy Nie to że jestem za ograniczaniem wypowiedzi, ale wydaje mi się że ta strona i forum ma pewien profil i może zaczniemy się go trzymać? Jeżeli ktoś ma jako swój cel życiowy obśmiewanie czegoś co nazywa socjalizmem, to niech u diabła założy sobie stronę szczamnasocjalizm.com i tam się do kurwy nędzy produkuje do woli!!!! [ Ostatnio edytowany przez: Superlover 13-11-2009 12:29 ] Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
Post #4 Ocena: +1 2009-11-13 12:40:50 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Superlover | Post #5 Ocena: -1 2009-11-13 12:52:32 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Moim zdaniem jedynymi uczestnikami forum którzy nie robią nic poza jesgo zaśmiecaniem jest dwóch pedałów czyli ten wyżej i jego koleś aligator
Za chwilę pojawi się jeszcze marciniak i zacznie się wywnętrzać jak on nienawidzi beneficiarzy bleeeeeeee żygam na winstonasmitha i aligatora mogę tak napisać on tego nie przeczyta bo masturbuje się w łazience z satysfakcji że znów udało mu się wcisnąć kolejną porcję kitu na moją wyspę ![]() Wielki Pogromca Socjalizmu niestety nie ma kobity to cóż ponad to mu pozostało ? ![]() Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
|