Str 5 z 9 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-04-16 21:07:42 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #2 Ocena: 0 2009-04-16 22:14:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
No coz Aligator co moge powiedziec... Zawsze cenie ludzi umiejacych poslugiwac sie inteligencja wlasna a nie cudza
![]() ![]() ![]() Kuriozalne sa twoje wywody na temat co Przywodcy Panstw powinni robic - jak na czlowieka o tak wielkiej inteligencji i wyjatkowej wiedzy oraz unikalnych umiejetnosciach, dziwi mnie to ze jakos nie jestes jeszcze szefem Coca-Coli albo przewodniczacym Wielkiej Instutucji albo przynajmniej jakims Waznym Prezesem. Wychodzi na to ze Swiat nie ceni twojej elokwencji, znajduje ja bezuzyteczna w realnym zyciu albo, co NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNE - jest to Kolejny Wielki Spisek Wymierzony w Glosicieli Prawdy. ![]() ![]() ![]() W swietle wszystkich twoich wypowiedzi na watkach tego forum, zasadniczo nigdzie nie udzielasz odpowiedzi na pytania wymagajace samodzielnego myslenia, co dla mnie jest wyjatkowym kuriozum - wszedzie zarzucasz interlokutorow linkami do mniej lub bardziej bezuzytecznych stron. Natomiast samemu UCIEKASZ od udzielenia odpowiedzi na NAJPROSTSZE PYTANIA jakbys sie czegos obawial. A pytania zadane przeze mnie sa wyjatkowe proste i nawet ulatwilem Ci zadanie odpowiadajac na nie pierwszy. Jakos sie nie obawiam, ze skrytykujesz moja wypowiedz, moze Ty tez powinienes przestac ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #3 Ocena: 0 2009-04-16 22:18:10 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Jakobs | Post #4 Ocena: 0 2009-04-16 22:26:10 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Fakty sa faktami, kazdy je roznie moze interpretowac, jedni je potrafia polanczyc inni nie, czas pokaze kto mial racje.
Si vis pacem, para bellum.
|
Post #5 Ocena: 0 2009-04-16 23:39:15 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
dresiarz_umyslo | Post #6 Ocena: 0 2009-04-17 00:26:35 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-07-2007 Skąd: suffolk / essex |
polecam - obama jako marionetka.. powalający film.
http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw [ Ostatnio edytowany przez: dresiarz_umyslow 17-04-2009 00:29 ] amiga rulez
|
marcinb | Post #7 Ocena: 0 2009-04-17 11:19:16 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
A ja polecam spjrzec na kalendarz i zobaczyc jak dlugo Obama jest prezydentem, potem zastanowic sie czy Obama ma doradcow i czy aby na pewno ci wszyscy doradzcy sa tak bardzo malo inteligentni - tu chodzi o ustalenie prostego faktu, ze sa mniej inteligentni oczywiscie od kolka ZBoWiD-u na naszym forum.
Wychodzi na to, ze Grupa Osob Trzymajacych Kody Nuklearne jest tak naprawde Grupka Niedouczonych Polanalfabetow - dzieki ZboWiD-owi uchylilismy kolejney Rabek Wielkiej Tajemnicy. ![]() ![]() ![]() Zastanawia mnie fakt dlaczego ludzie udzielajacy Rad na Zbawienie Swiata nigdy nie sa na szczytach wladzy??? Nic prostszego niz rozpoczac kariere polityczna i doprowadzic wszystkich kpiarzy do Krainy Wiecznej Szczesliwosci i Dobrobytu - Kukanii ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #8 Ocena: 0 2009-04-17 11:41:58 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Superlover | Post #9 Ocena: 0 2009-04-17 11:47:25 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Pytacie dlaczego Obama jeszcze nie zlikwidował kryzysu?
A gdzie byliście przez 8 lat kiedy Bush jr. robił wszystko żeby on nastąpił? Wtedy trzeba było ostrzegać że danie bankom i korporacjom nieograniczonej wolnej ręki doprowadzi do krachu. Amerykanie wybraliby Obamę nawet gdyby był inwalidą i analfabetą, tak bardzo byli zmęczeni Bushem. A Texas zawsze będzie przeciw Obamie, nawet nie dlatego że jest demokratą czy lewicowcem, ale dlatego że jest czarny. Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
Post #10 Ocena: 0 2009-04-17 11:48:57 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|