MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rozpad USA ???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-04-16 21:07:42 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2009-04-16 22:14:13 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

No coz Aligator co moge powiedziec... Zawsze cenie ludzi umiejacych poslugiwac sie inteligencja wlasna a nie cudza :-D:-D:-D

Kuriozalne sa twoje wywody na temat co Przywodcy Panstw powinni robic - jak na czlowieka o tak wielkiej inteligencji i wyjatkowej wiedzy oraz unikalnych umiejetnosciach, dziwi mnie to ze jakos nie jestes jeszcze szefem Coca-Coli albo przewodniczacym Wielkiej Instutucji albo przynajmniej jakims Waznym Prezesem.

Wychodzi na to ze Swiat nie ceni twojej elokwencji, znajduje ja bezuzyteczna w realnym zyciu albo, co NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNE - jest to Kolejny Wielki Spisek Wymierzony w Glosicieli Prawdy.

:-D:-D:-D

W swietle wszystkich twoich wypowiedzi na watkach tego forum, zasadniczo nigdzie nie udzielasz odpowiedzi na pytania wymagajace samodzielnego myslenia, co dla mnie jest wyjatkowym kuriozum - wszedzie zarzucasz interlokutorow linkami do mniej lub bardziej bezuzytecznych stron. Natomiast samemu UCIEKASZ od udzielenia odpowiedzi na NAJPROSTSZE PYTANIA jakbys sie czegos obawial.

A pytania zadane przeze mnie sa wyjatkowe proste i nawet ulatwilem Ci zadanie odpowiadajac na nie pierwszy.

Jakos sie nie obawiam, ze skrytykujesz moja wypowiedz, moze Ty tez powinienes przestac ;-) ;-) ;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2009-04-16 22:18:10 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #4 Ocena: 0

2009-04-16 22:26:10 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Fakty sa faktami, kazdy je roznie moze interpretowac, jedni je potrafia polanczyc inni nie, czas pokaze kto mial racje.
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-04-16 23:39:15 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

dresiarz_umyslo

Post #6 Ocena: 0

2009-04-17 00:26:35 (16 lat temu)

dresiarz_umyslow

Mężczyzna

Z nami od: 31-07-2007

polecam - obama jako marionetka.. powalający film.

http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

[ Ostatnio edytowany przez: dresiarz_umyslow 17-04-2009 00:29 ]

amiga rulez

Do góry stronyOffline

Strona WWW

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2009-04-17 11:19:16 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

A ja polecam spjrzec na kalendarz i zobaczyc jak dlugo Obama jest prezydentem, potem zastanowic sie czy Obama ma doradcow i czy aby na pewno ci wszyscy doradzcy sa tak bardzo malo inteligentni - tu chodzi o ustalenie prostego faktu, ze sa mniej inteligentni oczywiscie od kolka ZBoWiD-u na naszym forum.

Wychodzi na to, ze Grupa Osob Trzymajacych Kody Nuklearne jest tak naprawde Grupka Niedouczonych Polanalfabetow - dzieki ZboWiD-owi uchylilismy kolejney Rabek Wielkiej Tajemnicy.

Zastanawia mnie fakt dlaczego ludzie udzielajacy Rad na Zbawienie Swiata nigdy nie sa na szczytach wladzy??? Nic prostszego niz rozpoczac kariere polityczna i doprowadzic wszystkich kpiarzy do Krainy Wiecznej Szczesliwosci i Dobrobytu - Kukanii
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2009-04-17 11:41:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #9 Ocena: 0

2009-04-17 11:47:25 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Pytacie dlaczego Obama jeszcze nie zlikwidował kryzysu?
A gdzie byliście przez 8 lat kiedy Bush jr. robił wszystko żeby on nastąpił?
Wtedy trzeba było ostrzegać że danie bankom i korporacjom nieograniczonej wolnej ręki doprowadzi do krachu.

Amerykanie wybraliby Obamę nawet gdyby był inwalidą i analfabetą, tak bardzo byli zmęczeni Bushem. A Texas zawsze będzie przeciw Obamie, nawet nie dlatego że jest demokratą czy lewicowcem, ale dlatego że jest czarny.
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2009-04-17 11:48:57 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,