MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy muzulmanie w UK powinni miec specjalne prawa?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 2 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Green75

Post #1 Ocena: 0

2009-03-02 16:36:10 (16 lat temu)

Green75

Kobieta

Z nami od: 25-09-2007

Cytat:

2009-03-02 13:50:35, gonzales napisał(a):
A słyszeliście o tym???

Muzułmanki jak idą się z....ć do publicznej toalety, to nieużywają papieru toaletowego tylko myją sobie z.....e dupsko w zlewie.

No jakoś cięzko mi sobie wyobrazić to mycie dupska w PUBLICZNEJ toalecie. Tak przy wszystkich? Bo raczej nie zauważyłam zlewu w kabinie tylko są na zewnątrz. ;-)

Co do mycia rąk a raczej ich niemycia, to mam obrzydzenie do muzułmańskich knajp, wlasnie z obawy przed tym, ze taki łap nie myje a potm kebaba czy sałatkę robi. Błeee.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Korba102

Post #2 Ocena: 0

2009-03-02 16:43:38 (16 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Wiele razy wspominałem o tym fakcie, że Muslim to brudasy w ich religii jest mowa że jeżeli wyznawca zrobił cos grzesznego to jest zmuszony obmyć ciało z grzechu wodą to ona jest tym czynnikiem oczyszczającym wszak Mahomet nie używał mydła samo przez się rozumie że oni również mydła nie uznają a w przypadku gdy niema dostępu do wody może tego dokonać piaskiem. Wiele absurdów w tej religii jest zresztą jak i w katolickiej ponieważ jaka by niebyła religia to w niej znajdziesz dziwactwa z których koń by się uśmiał. Wracając do wątku Muslim w NHS niestety jak by tak z weryfikować ludzi zatrudnionych w tym resorcie to następnego dnia szpitale i przychodnie były by puste ponieważ nie było by komu tam stanąć do pracy. Wielu z zatrudnionych tam ludzi pochodzenia Afro Azjatyckiego na pewno pracuje tam nielegalnie, z tond te dziwne zaginięcia danych osób w Revenue i NHS zresztą wszędzie tam gdzie można było znaleźć te osoby to miało miejsce zaginięcie danych.
Kiedyś pisałem również że ów ludzie mają zapędy do prymitywnego stylu życia i nie odróżniają np. umywalki od zlewu lub jaśniej Sink od Washbasin dla tych co nie wiedza to pierwsze jest w kuchni a to drugie w łazience, nad sinkiem ktoś napisał na kartce by nie myć rąk itp. Ponieważ w tym miejscu myje się tylko Staff kuchenny, a ku mojemu zdziwieniu przyłapałem muslim guy,a że myje stopy w sinku i zwróciłem uprzejmie uwagę że to miejsce nie jest do mycia stóp, lecz on na to , że tu nic nie jest napisane odnośnie stóp.
Dzięki chciwości kleru podążyliśmy innym torem do cywilizacji na przekór słów zawartych w Biblii lecz w Koranie narzucone kanony zatrzymały czas i stworzyły strach przed nowinkami czyniąc przedstawicieli religijnych nietykalnych a ich woli ma być podporządkowany każdy wyznawca Islamu

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 02-03-2009 17:11 ]

Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

krakn

Post #3 Ocena: 0

2009-03-02 18:45:56 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2009-03-02 16:12:27, monkapaul napisał(a):
Kobieta ktora odbierala moj porod w szpitalu w Chelmsford byla muzulmanka -na glowie miala chuste , i jakos nie zabila mojego dziecka a uratowala mu zycie bo byly powiklania i w pore sie zorientowala. Nie byla brudna ,smierdzaca i na pewno nie wyszla z lepianki...
:-]:-]:-]pozdrawiam i zycze milego dnia

no to jest tak samo jak w Polsce, są nawiedzone berety i te wszechpolskie szczyle, tak samo tutaj jest gruba bęcwałów i robią obciach nawet swoim.
Tez znam muzułmanów, nawet żyłem z jedną z nich przez wiele lat i żyła, normalnie tak jak my. zawsze czysta zawsze pachnąca, a mycie tyłka to wcale nie taki głupi pomysł, i nie w umywalce tylko maja specjalny dzbaneczek, papier tez używają. ja tam wole prysznic :P
Umyte to mniej pożywki dla bakterii,a gdy pomyślisz w jakim klimacie oni muszą żyć i jak ciężko tam o wodę to pojmiesz dlaczego mają takie zwyczaje.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #4 Ocena: 0

2009-03-02 20:33:52 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2009-03-02 20:43:07 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Nawet ja Polka nie chcialabym musiec sie do twoich zwyczajow przyzwyczajac, nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej musialabym tak nisko upasc.

Ada

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2009-03-02 20:43:59 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

i tu ci racje przyznam, gdy wchodziłem do meczetu buty musiałem zdjąc, i wiele innych zachowań, np żeby wjechać do Iranu musiałem mieć garnitur i koszule z niemal długim rękawem itd

hm, wiecie co? bo białasy to mięczaki są i tyle, dlatego cała ta hołota gra jak chce, a białasy "płacą za czeki" :-P:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #7 Ocena: 0

2009-03-02 20:54:44 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-03-02 20:59:29 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2009-03-02 21:13:45 (16 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Nie tylko ich przestrzegaja, ale u siebie zmuszaja innych do ich przestrzegania. Mozeby wiec nie byc mieczakiem i ich zmusic tutaj?
To co tu moga wyrabiac muzulmanie, to klasyczny ptrzyklad wykorzystywania tolerancji, przez przeciwnikow tolerancji.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2009-03-02 21:22:00 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »