Wiele razy wspominałem o tym fakcie, że Muslim to brudasy w ich religii jest mowa że jeżeli wyznawca zrobił cos grzesznego to jest zmuszony obmyć ciało z grzechu wodą to ona jest tym czynnikiem oczyszczającym wszak Mahomet nie używał mydła samo przez się rozumie że oni również mydła nie uznają a w przypadku gdy niema dostępu do wody może tego dokonać piaskiem. Wiele absurdów w tej religii jest zresztą jak i w katolickiej ponieważ jaka by niebyła religia to w niej znajdziesz dziwactwa z których koń by się uśmiał. Wracając do wątku Muslim w NHS niestety jak by tak z weryfikować ludzi zatrudnionych w tym resorcie to następnego dnia szpitale i przychodnie były by puste ponieważ nie było by komu tam stanąć do pracy. Wielu z zatrudnionych tam ludzi pochodzenia Afro Azjatyckiego na pewno pracuje tam nielegalnie, z tond te dziwne zaginięcia danych osób w Revenue i NHS zresztą wszędzie tam gdzie można było znaleźć te osoby to miało miejsce zaginięcie danych.
Kiedyś pisałem również że ów ludzie mają zapędy do prymitywnego stylu życia i nie odróżniają np. umywalki od zlewu lub jaśniej Sink od Washbasin dla tych co nie wiedza to pierwsze jest w kuchni a to drugie w łazience, nad sinkiem ktoś napisał na kartce by nie myć rąk itp. Ponieważ w tym miejscu myje się tylko Staff kuchenny, a ku mojemu zdziwieniu przyłapałem muslim guy,a że myje stopy w sinku i zwróciłem uprzejmie uwagę że to miejsce nie jest do mycia stóp, lecz on na to , że tu nic nie jest napisane odnośnie stóp.
Dzięki chciwości kleru podążyliśmy innym torem do cywilizacji na przekór słów zawartych w Biblii lecz w Koranie narzucone kanony zatrzymały czas i stworzyły strach przed nowinkami czyniąc przedstawicieli religijnych nietykalnych a ich woli ma być podporządkowany każdy wyznawca Islamu
[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 02-03-2009 17:11 ]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz