MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Witamy na forum Podróże

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Webmaster

Post #1 Ocena: 0

2007-09-19 23:12 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Zapraszam do dyskusji o doświadczeniach z podróży, wycieczek i wczasów - gdzie warto się wybrać, co zobaczyć i ile na to wydać ;-)

Pomysłodawcą nowego forum jest dr_szyszka.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

chmielunka

Post #2 Ocena: 0

2007-09-19 23:20 (18 lat temu)

chmielunka

Konto usunięte

Warto zobaczyc Warwick Castle jest to jeden z lepiej zachowanych zamkow w Angli. Jest ogromny i robi wrazenie.

Polecam:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

bercia

Post #3 Ocena: 0

2007-09-21 11:09 (18 lat temu)

bercia

Kobieta

Z nami od: 22-08-2007

Ja bardzo goraco polecam STONEHENGE.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-04-20 10:50:18 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2009-04-20 12:33:42 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Avebury niedaleko Stonehenge

milosnicy legend arturianskich,poszukiwacze mistycznych doznan beda zachwyceni

Jerozolima - Izrael

to miasto jest po prostu magiczne,(nawet jesli to tylko podroz sentymentalna do krainy o ktorej slyszymy od wczesnych lat dziecinstwa).Przenosimy sie rowniez w czasie do roku 5769(bodajze)

nie pamietam ile kosztuje bilet na prom z Cypru(Limassol)chyba 300euro na dwie osoby trzydniowa wycieczka

Z Costa del Sol (Hiszpania)warto zwiedzic Gibraltar i Maroko(Tanger/Tarifa prom)-koszt jednodniowej wycieczki okolo 25-45 euro od osoby(oferty agencji turystycznych przy plazy maja ceny porownywalne z tymi w hotelach)

Caly czas sie zastanawiam czy ktos z UK wybral sie na wakacje do Gambii?-prawie kazde biuro podrozy ma ten kraj w ofercie,ceny przystepne,tak mnie korci od jakiegos czasu zeby tam wyskoczyc...

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #6 Ocena: 0

2010-02-06 17:07:21 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 09-01-2010

Jerozolima - Izrael

to miasto jest po prostu magiczne,(nawet jesli to tylko podroz sentymentalna do krainy o ktorej slyszymy od wczesnych lat dziecinstwa).Przenosimy sie rowniez w czasie do roku 5769(bodajze)

W Izraelu widziałem wiele. Ścianę płaczu gdzie na resztkach świątyni Salomona zwanej ścianą płaczu modlą się jak mawiał nasz Papież Polak nasi starsi bracia w wierze. A obok nich stoją księża katoliccy i też wtykają kartki dla Pana Boga. Ale nie to mnie zachwyciło najbardziej. Gdy tam byłem zrozumiałem dlaczego Żydzi to naród wybrany. I nie dlatego, że są z sobą jakoś spokrewnieni, ponieważ tzw. genu abrahamowego jest podobno u nich niewiele. Tylko dlatego, że wyznają te same wartości! I jeśli ktoś nie był to polecam, to państwo nie zginie, nawet gdyby 10 razy więcej idiotów wysadzało się wśród kobiet i dzieci!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2010-02-06 17:13:28 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #8 Ocena: 0

2010-02-06 17:21:05 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-02-06 17:13:28, kwakwarakwa napisał(a):
Cytat:

2010-02-06 17:07:21, sebabar napisał(a):
Jto państwo nie zginie, nawet gdyby 10 razy więcej idiotów wysadzało się wśród kobiet i dzieci!

troszkę zboczyłeś z tematu8-)

przepraszam i dziękuję za wskazówkę.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2010-02-06 17:26:28 (15 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Korci mnie Maroko. Z krajów muzułmańskich byłem do tej pory tylko w Turcji i w Bosni, no i było OK.
Zawsze myslalem o Egipcie - bo i plaże i zabytki - no i o Tunezji. Ale tego co słyszałem, to Maroko jest z tych krajów najbezpeczniejsze. A to ze względu na policyjny charakter państwa.
No i - chyba jak dla nas - najmniej znane.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

sebabar

Post #10 Ocena: 0

2010-02-06 17:31:02 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-02-06 17:26:28, stanislawski napisał(a):
Korci mnie Maroko. Z krajów muzułmańskich byłem do tej pory tylko w Turcji i w Bosni, no i było OK.
Zawsze myslalem o Egipcie - bo i plaże i zabytki - no i o Tunezji. Ale tego co słyszałem, to Maroko jest z tych krajów najbezpeczniejsze. A to ze względu na policyjny charakter państwa.
No i - chyba jak dla nas - najmniej znane.

Egipt wygląda na co dzień prawie jak Polska 13 grudnia roku pamiętnego tylko tyle, że są palmy! Ale mniejszy syf niż w Tunezji, przynajmniej tak mi się wydaje. Jednak obojętnie czy Maroko, Egipt czy Tunezja, rada transgraniczna: bycie abstynentem utrudnia życie :-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,