The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Podróże » wczasy ,ciepłe kraje ,gdzie najlepiej ...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Podróże" opiekują się: krunschwitz, Redakcja

Strona główna » Podróże » wczasy ,ciepłe kraje ,gdzie najlepiej ?

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
stola1

Post #1

2008-03-14 22:00:36 (4 miesiące temu)

stola1

Z nami od: 13-03-2008

owszem, owszem... ale mnie bardziej Chorwaci. Widze, ze podobne rejony zaliczamy. W tym roku blizej Trogiru. Rezerwuje sama wczesniej lub szukam czegos na miejscu: bardziej na polską kieszen: apartament z kuchnia, lazienka, blisko morza.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

krakn

Post #2

2008-03-14 22:22:59 (4 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

heyka,
Nie polecę ci konkretnego miejsca, ale sposób, My nie korzystamy z żadnych firm, przynajmniej do krajów gdzie nie potrzeba wiz, jest internet i więcej nic nie potrzeba. Po co płacić za to że ci poszukają w necie, i jeszcze narażać się że nie zapłacą za twój pobyt.

Po pierwsze wyszukujesz dobre ceny na loty, http://www.skyscanner.net
następnie jak już znajdujemy tanie loty w ciekawe miejsca, szukamy więcej informacji o tych miejscach, jeżeli są interesujące kupujemy bilety,
dalej, mamy internet grzebiemy po forach i stronach gdzie ludzie wyrażają opinie o rożnych hotelach, następnie odnajdujemy bezpośrednia stronę tego hotelu, na 99,99% można tam zarezerwować pokój, samochód itd, zobaczyć zdjęcia.
Choć przyznam że będąc w Szwajcarii kupiliśmy hotel poprzez firmę chyba niemiecką bo okazało się że mieli sporo taniej, jakaś promocja.
po prostu google naszym przyjacielem jest :)
Jeżeli byś się wybierał na Ibize, to wschodnia część jest dzika, ulubiona przez Niemców, północna część zdominowana przez Anglików, tam mieszkaliśmy w hotelu BellMar dobry standard, nad sama wodą basen i żarcie takie i tyle że ledwo się ruszaliśmy po spróbowaniu częsci smakołyków ze szwedzkiego stołu, malta tez jest fajna ale raczej na tydzień i trochę droga, ceny takie jak w Anglii a bywa że ciut drożej.
nie polecam Palermo na dłużej niż jeden dwa dni, chyba ze tam wylądować a potem gdzieś w inne miejsce w sumie pięknej sycylli
Już na ibize w sierpniu mamy bilety, teraz polujemy na jakies inne miejsce w lipcu
ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony