|
|
---|---|
libero8 | Post #1 Ocena: 0 2023-09-25 12:46:49 (rok temu) |
Z nami od: 06-01-2017 Skąd: Mansfield |
Pierwszy raz kupiłem parking razem z biletami lotniczymi, zawsze kupowałem osobno i przychodził jakiś e-mail związany z tym parkowaniem i numer rezerwacji parkingu. Teraz w ramach kupna biletów lotniczych i parkingu pokazała się krótka notka że powinienem przyjechać na London Stansted - Long Stay i nie było nic więcej. Myślałem że przyjdzie jakiś e-mail jak zawsze, ale nic nie przyszło. Podpowiedzcie coś proszę.
|
daavid | Post #2 Ocena: 0 2023-09-25 12:58:00 (rok temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Sprawdzałeś konto w banku, czy faktycznie zapłaciłeś za parking?
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2023-09-25 13:54:47 (rok temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Chyba mialam podobna sytuacjevi wszystko bylo ok jak przyszlo co do czego. Gdxies to opisalam, niestety nie pamietam w jakim temacie a szczegolow sprawy tez juz nie pamietam. Bylo cos inaczej jak parking kupilam razem z biletemmprzez ryanair.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
libero8 | Post #4 Ocena: 0 2023-09-26 15:04:08 (rok temu) |
Z nami od: 06-01-2017 Skąd: Mansfield |
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Sprawa załatwiona pozytywnie - dostałem odpowiedni e-mail. Co się nadzwoniłem w tej sprawie tego mi nikt nie odbierze Sprawa dotyczyła parkingu przy London Stansted. I tak pro publico bono: dzwoniłem na nr. telefonu: 08081686222 i ten telefon dotyczy parkingów przy lotniskach: Manchester, London Stansted i East Midlands i tylko tych. Przy tego rodzaju e-mail'ach trzeba sprawdzać folder SPAM bo tam potrafią się znaleźć i po pewnym czasie server poczty lub program pocztowy czyści ten folder co właśnie dziś miało miejsce, zdążyłem go jednak przechwycić.
|
|