MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Parking przy lotnisku - nie mam numeru rezerwacji

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

libero8

Post #1 Ocena: 0

2023-09-25 12:46:49 (rok temu)

libero8

Mężczyzna

Z nami od: 06-01-2017

Pierwszy raz kupiłem parking razem z biletami lotniczymi, zawsze kupowałem osobno i przychodził jakiś e-mail związany z tym parkowaniem i numer rezerwacji parkingu. Teraz w ramach kupna biletów lotniczych i parkingu pokazała się krótka notka że powinienem przyjechać na London Stansted - Long Stay i nie było nic więcej. Myślałem że przyjdzie jakiś e-mail jak zawsze, ale nic nie przyszło. Podpowiedzcie coś proszę.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

daavid

Post #2 Ocena: 0

2023-09-25 12:58:00 (rok temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Sprawdzałeś konto w banku, czy faktycznie zapłaciłeś za parking?

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2023-09-25 13:54:47 (rok temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Chyba mialam podobna sytuacjevi wszystko bylo ok jak przyszlo co do czego. Gdxies to opisalam, niestety nie pamietam w jakim temacie a szczegolow sprawy tez juz nie pamietam. Bylo cos inaczej jak parking kupilam razem z biletemmprzez ryanair.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

libero8

Post #4 Ocena: 0

2023-09-26 15:04:08 (rok temu)

libero8

Mężczyzna

Z nami od: 06-01-2017

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Sprawa załatwiona pozytywnie - dostałem odpowiedni e-mail. Co się nadzwoniłem w tej sprawie tego mi nikt nie odbierze :) Sprawa dotyczyła parkingu przy London Stansted. I tak pro publico bono: dzwoniłem na nr. telefonu: 08081686222 i ten telefon dotyczy parkingów przy lotniskach: Manchester, London Stansted i East Midlands i tylko tych. Przy tego rodzaju e-mail'ach trzeba sprawdzać folder SPAM bo tam potrafią się znaleźć i po pewnym czasie server poczty lub program pocztowy czyści ten folder co właśnie dziś miało miejsce, zdążyłem go jednak przechwycić.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,