@SheZ91...
... w mojej aplikacji jest już możliwość pobrania certyfikatu, jak pisałem, z możliwością załadowania pdf do druku. U Ciebie pewnie widać wiadomość o jednej dawce, danych preparatu itd. Spokojnie.
Podane Rozporządzenie z Dziennika Ustaw jest poprawne i właściwie interpretowane.
Dziennik Ustaw RP - Rozporządzenie
@Richmond, bo telefon masz przy sobie i w różnej sytuacji jest to korzystne. Indywidualny wybór. Oczywiście można sobie wydrukować i nie mieć aplikacji. Można wydrukować i mieć aplikację.... Niemniej o drugim przypadku piszę z własnego doświadczenia.
Z powodów zdrowotnych, zamawiania recept itd musiałem skorzystać z aplikacji, aby mieć możliwość kontaktu z GP - zwłaszcza podczas pierwszego lockdownu.
W dyskusje po co się szczepić albo po co aplikacja NHS nie wchodzę. Każdy ma wolną wolę i decyduje. Chciałem jedynie pomóc, ale najwyraźniej niezbyt udanie przekazuję wiadomości.
Dzięki @@SheZ91 za podziękowanie. Udanego wyjazdu
Aha, jeżeli mogę doradzić, to dla 'spokojności ducha' poczekałbym do wtorku, jak masz możliwość. System IT, to ... tylko system. Zwłaszcza, gdy mamy letni weekend.
[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 22-06-2021 20:40 ]