2021-09-09 16:55:30, Maat17 napisał(a):
Tess... Expert Medicals zostalo wyrzucone z listy kilka dni temu. Dziwie sie, ze jest widoczne.
.
No i wszystko jasne.
Str 143 z 276 |
|
---|---|
tesstickle | Post #1 Ocena: 0 2021-09-09 16:59:14 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-09-09 16:55:30, Maat17 napisał(a): Tess... Expert Medicals zostalo wyrzucone z listy kilka dni temu. Dziwie sie, ze jest widoczne. . No i wszystko jasne. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2021-09-09 18:03:49 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cytat: 2021-09-09 11:06:48, Krzysza napisał(a): Jakimi liniami lotniczymi w tym okresie najbardziej opłaca się latać z Polski do UK? Z tygodniowym wyprzedzeniem zakupu biletu, jaka mniej więcej jest cena za lot w jedną stronę do Londynu? [ Ostatnio edytowany przez: <i>Krzysza</i> 09-09-2021 11:07 ] Ja bym sie nie tyle kwota kierowala, co przepisami linii co do dokumentow podroznych ![]() Co do Medical Experts, mam wrazenie, ze sie zadlawili iloscia chetnych na testy i nie ogarneli tematu. Koniec lipca/sierpien zamowienia byly realizowane bez problemu, ceny przyzwoite. Zawalili jedynie moj test 2 dnia, przyszlo info, ze moga doslac z 2 tygodnie po tym dniu ![]() Zgloszony problem do banku, kwota po na nastepny dzien na koncie. |
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2021-09-12 10:16:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Sa plany zeby wywalic drogie pcr po powrocie dla zaszczepionych i zastapic je bezplatnymi lf. Moje drugi dzien testy dotarly zgodnie z planem, email otrzymany ze dostali i results beda o czasie. Results do dzis nie ma
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2021-09-12 10:22:10 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
sprawdzalas spam?
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2021-09-12 11:17:34 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Zamawiałem chyba w tej samej firmie co Galadriel. Dzieci wróciły w sobotę, w niedzielę wrzuciłem testy do ich skrzynki a w poniedziałek był wynik.
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-09-12 11:23:20 (4 lata temu) |
Ja dnia nastepnego dostalam tylko email, dziekujemy probke otrzymalismy, idzie do sprawdzenia, wymiki beda in line z bla bla. Sprawdzony spam. A jeszcze jak na ironie dzis text z nhs ze bylam w kontakcie z osoba z oositivnym wynikiem i self iso. Jedno dobre, zeprzepz szczepione nie musze zadne self iso. Jesli teraz dopierowychodza rezultaty z tego lotu, to to moze byc to. Byl jeden facet ktory kaszlal okrutnie i wigole zle wygladal, nawet sie zastanawialam jak go na samolot wpus ili, przeciez przed wejsciem tez robia testy. No, ale co tam. Poki co “ na wszelki wypadek” i tak pracowalam z domu, bo moja firma jest bardzozapobiegawcza
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
kalafiori | Post #7 Ocena: 0 2021-09-12 18:34:31 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-12-2008 |
Cytat: 2021-09-06 12:09:50, galadriel napisał(a): Ja nie w londynie, ale jesli to z wysylka to chyba bez znaczenia gdzie, poczytaj: <a href="https://www.assuredscreening.com/day-2-postal/" target="_blank" target="_new">https://www.assuredscreening.com/day-2-postal/</a> Moim zdaniem Ty najlepiej to wszystko wytlumaczylas galadriel dlatego śledzę twoje wypowiedzi i postaram zrobić się podobnie. Dziękuję. Nic nie zmieniłaś i wszystko załatwiłaś tutaj: https://www.assuredscreening.com/day-2-postal/ A ten zestaw testowy to jakaś paczuszka która przyszła pocztą i w niej miałaś wszystko aby zrobić wymaz? Patyczek będzie użyty zarówno do gardła, jak i nosa? Musiałaś uważać aby zestaw testowy przechowywać w temperaturze pokojowej lub w suchym i chłodnym miejscu (od 2°C do 30°C). Są jakieś specjalne wymogi? [ Ostatnio edytowany przez: kalafiori 12-09-2021 18:35 ] |
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-09-12 18:44:16 (4 lata temu) |
Zestaw to mala paczka i przywozi kurier. Rano na 2 dzien dostalam sms'a, ze “ twoj kurier Konrad doreczy dzis paczke, nie moze jej wrzucic przez skrzynke na listy wiec jesli nie bedzie cie w domu to rearrange dostawe”. Jako, ze bylam w domu to czekalam, po czym jakas laska z DPD (na pewno nie Konrad; ) wrzucila ta mala paczke przez otwor na listy ( skrzynke). Wszystko pieknie, tego samego dnia paczke odeslalam do skrzynki priorytetowej i dnia nastepnego przyszedl mail, ze pake otrzymali i przesylaja dalej do laboratorium. Od tego czasu cisza.
A najlepszy motyw, moja kumpela dzis z Pl wrocila i wczoraj zamowila testy z medical expert (tych usunietych z listy) i spokojnie sie na to odprawila, dzis email od nich ze zamowienie jest realizowane. Wiec chyba jutro jej przysla. Tak patyczek jest jeden mozesz zrobic w nosie albo w gardle albo w obu, tak samo jak we wszystkich innych testach, lf i pcr. Wymogi przechowywania mnie nie intersuja, bo od razu zrobilam i odeslalam w ten sam dzien. Uff, przesiadlam sie na laptopa, bo nie idzie pisac z tabletu i telefonu. Najlepiej sledzic wszystkie wpisy, bo w tym temacie non stop sie cos zmienia, i to z tygodnia na tydzien moga wymyslic i wprowadzic jakies imprvements. Plus wszystkie updates z wiadomosci najlepiej sprawdzic na stronie gov. Kolezanki, tej co dzis wrocila, maz bedzie wracal za 2 tygodnie. Do tego czasu to sie jeszcze wszystko moze zdarzyc; ) Oni jechali do Pl promem, wiec nawet przed wejsciem na prom (do Hook van Holland) robili testy. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 12-09-2021 19:35 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
gosian | Post #9 Ocena: 0 2021-09-12 22:00:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Jak ja odbierałam męża paczkę z testami, to kurier musiał zrobić zdjęcie, że paczkę dostarczył, więc przy otwartych drzwiach i wystającą ręką a w niej paczka pstryk i ok
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Maat17 | Post #10 Ocena: 0 2021-09-12 23:14:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: "A jeszcze jak na ironie dzis text z nhs ze bylam w kontakcie z osoba z oositivnym wynikiem i self iso. Jedno dobre, zeprzepz szczepione nie musze zadne self iso. Jesli teraz dopierowychodza rezultaty z tego lotu, to to moze byc to. Byl jeden facet ktory kaszlal okrutnie i wigole zle wygladal, nawet sie zastanawialam jak go na samolot wpus ili, przeciez przed wejsciem tez robia testy". Cytat: Test mogl byc negatywny, rozchorowal sie pozniej. Ja tak zagladam na Twoj kolendarz, bo dobrze opisalas... az sobie notatki zrobilam. Koniec lipca - zakupy, 4 dni po test jeszcze negatywny, 5 pozytywny, 2 dni pozniej PCR. Z tym panem moglo byc podobnie. [ Ostatnio edytowany przez: Maat17 12-09-2021 23:18 ] |