MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Loty z Pl do UK i UK do Pl

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 133 z 276 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 132 | 133 | 134 ... 274 | 275 | 276 ] - Skocz do strony

Str 133 z 276

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Littledaisy

Post #1 Ocena: 0

2021-08-28 16:52:38 (4 lata temu)

Littledaisy

Kobieta

Z nami od: 19-08-2021

Self isolation można sobie wydrukować, tyle ze np Wrocław wymaga pokazania e-mail potwierdzającego z NHS ze miało się COVID. Jeden pasażer miał tylko formę bez emaila i poszedł na kwarantannę. Ogólnie jest ze ozdrowieńczy nie podlegają kwarantannie w Polsce.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2021-08-28 17:13:22 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Te strony sa przeciazone nie tylko z rana , wieczorem tez byly problemy. Testy na 2 dzien po przylocie z krajow amber. Ja nie mam kwarantanny bo podwojne szczepienie, kombinowanie z ozdrowiencem nawet nie probowalam. Na lotnisku nie widzialam opcji testow ale nie petalam sie po stronie przed bramkami. Maz ( ex, Rich, ex;) tez cos wspominal o tym pboro ale jak klikalam w te linki to polowa nie dziala, moze to te sciemnione co je gov wywalil z listy, nie wiem. Irytujace tak czy owak.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 28-08-2021 17:14 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2021-08-28 23:27:59 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

https://ct24.co.uk/product/day-2-click-collect-pe4/?date=2021-09-16

Ale trzeba odebrać przed wyjazdem, bo dopiero wtedy dostaje się kod, wiec da Ciebie juz za późno.

Na Stansted test Day 2 £55. Można go zrobić od razu po przylocie.

https://www.stanstedairport.com/coronavirus/arrivals-testing/
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2021-08-29 07:45:47 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Ja tylko przegladalam te ktore sa z wysyłka do domu, nie te po ktore trzeba hechac i odebrac , self administer w domu i odeslac. Ten test z linku na stansted to od razu po przylocie trzeba zrobic? No wlasnie tylko nie jest napisane w jakich godzinach jest otwarte a ja bede wracac wieczorem , po 7 ej w Anglii. Wiec jednak soe okazuje ze jest duzo zachodu z tym wszystkim, wcale nie jest tak hop siup klikasz iwszystko spoko. Aha, odemnie z rodziny brtanica z chlopakiem musieli sie izolowac w Pl i przyjechala policja ich sprawdzic. I to 60 km od Poz pol przyjechala, choc moze w tym knyf, malomiasteczkowe policje nie maja co robic to maja czas na sprawdzanie. Ja tylko przy border control z paszportem pokazalam swistek z NHS ze zaszczepiona i spokoj. Slyszalam celnik komus z boku tlumaczyl o ozdrowiencach itd, ale tamtenmu chyba wlepili kwarantanne. Ps sprawdzilam te w boro ( kolezanka w razie czego by mogla odebrac) ale terminy sa wszystkie zajete do 20 wrzesnie, wynika z tego bukowac trzeba dluuuugo przed wylotem.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 29-08-2021 08:36 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2021-08-29 12:23:42 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2021-08-27 23:02:56, galadriel napisał(a):
David, czy w koncy sie doczekales dostawy tych testow czy nie? Proboje na zapas zamowic, i ani przez ta firme z ktorej ty zamawiales, i tu: <a href="https://covid.biogroup-laboratory.co.uk/en/homekit/p/home-day-2-test-B7B740" target="_blank" target="_new">https://covid.biogroup-laboratory.co.uk/en/homekit/p/home-day-2-test-B7B740</a>

I cos mi kiepsko to zamawianie wychodzi.

Ktos pytal o powrot do Anglii na dowdzie EU.
No ja bym nie ryzykowala jednak.

Też próbuje zamówić dla dzieci bo zostały w Polsce, oraz ich zaszczepionej opiekuna. Problem z dziećmi bo nie wiem który test wybrać. One szczepień nie mają, ale ich nie obowiązuje kwarantanna.
Nic z tej strony teraz chyba nie da się zamówić, pozostaje ostatecz wersja np. na lotnisku.

Do góry stronyOnline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2021-08-29 13:08:02 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

To znaczy zamowic sie da, ale sa po 70£ z dostawa pod adres , te z tej firmy w pboro z linku od Rich

Do góry stronyOffline

agata10

Post #7 Ocena: 0

2021-08-29 19:39:10 (4 lata temu)

agata10

Kobieta

Z nami od: 01-02-2016

Dla dziecka nie można zamówić testu do domu? Musi robić po przylocie na lotnisku? Przylatujemy na heathrow

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2021-08-30 01:15:52 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Nie musi. Tyle, że nie wiem jak to zamawiać. Musi mieć test w drugim dniu lub wcześniej.

"Children resident in the UK, British Overseas Territories, Channel Islands, Isle of Man, USA or a recognised European country
The recognised European countries are the EU countries, Andorra, Iceland, Liechtenstein, Monaco, Norway, San Marino, Switzerland or the Vatican City.

Children of all ages who are resident in these countries or territories do not have to quarantine.

If they are aged 4 and under they do not have to take any COVID-19 travel tests.

11 to 17 year olds must take a:

COVID-19 pre-departure test before travelling to England
day 2 test on or before day 2 in England – arrival day is day 0
5 to 10 year olds:

do not have to take a pre-departure test
must take a day 2 test on or before day 2 – arrival day is day 0"

Ktoś zamawiał dla dzieci? Mi się wydaje, że trzeba nagiąć system i wybrać ten test na drugi dzień dla osób zaszepionych.

Do góry stronyOnline

stara_gruszka

Post #9 Ocena: 0

2021-08-30 15:42:39 (4 lata temu)

stara_gruszka

Kobieta

Z nami od: 09-09-2013

tak,mooj 17 letni syn wracal 20 go,test na drugi dzien zamowiony do domu dla zaszczepionych,w formie jest miejsce do zaznaczenia ze zwolniony z kwarantanny ustawowo. Wszystko przebieglo bez problemow

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Wielim

Post #10 Ocena: 0

2021-08-31 10:43:39 (4 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Wczoraj mi przyszly te testy z medical expert xd zona i syn maja dzien 7 po przylocie a oni mi teraz testy na dzien 2 xd dobrze ze Bank oddal mi kase to albo odesle im te testy albo wyrzuce. Zona jiz nie ma kwarantanny, jadac pod namioty w sobote wstapilismy do laboratorium w Guildford zrobc jej on site 5day test to release. Wyniki byly w niedziele rano . Koszt £89 . W sobote chyba nikt nie sprawdzali jej , byli w piatek rano , nawet jakby byli w sobote to wymowka ze bylismy robic jej 5 day test

Do góry stronyOffline

Strona 133 z 276 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 132 | 133 | 134 ... 274 | 275 | 276 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,